Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim bazen o kadar kendimi kötü hissediyorum ki sanki hiç olmıcakmış gibi o kadar umutsuzluk kapsıyo ki içimi Rabbim yardımcımız olsun mubarek aylarda bneimde meleğim gelsin annesine artık çok özlüyorum istiyorum onu kokusunu içime çekmek işte buda benim evladım eşimle benim bi parçam ikimizden oluşan bi mucize Rabbim o günleri göstersin bize inşallah

hiç umutszluğa kapılma,dün neler okudum,kulandığımız, yediğimiz,içtiğimiz şeyler bile o kadar etkiliymiş ki,hem denenecek çok yol var,aşılama olmadı tüp her halükarda kavuşacaksın bebeğine,yeter ki umutsuzluğa kapılıp Yaradanı gücendirme canım...

hiç bi zaman isyan etmiyorum canım hamd olsun bu günlerime diyorum Rabbim çok büyük beni duyduğunu yanımda olduğunu biliyorum inşallah olacak

slm kızlar nasılsınız? yarın oğlumun cicileri geliyor,çok merak ediyorum,gerçi kv zevkli kadındır,o konuda rahatım ama nasıl şeyler gelecek diye de heyecan yaptım.bu arada şu an acayip sinir harbi yaşıyorum,sitede tam karşımızda bi bekar evi var,çok yüksek sesle müzik dinliyorlar,resmen evin içinde ses ,ben de kızı yatırdım,camı da kapatamıyorum sıcaktan,eşim de evde yok "ben yokken kimseyle polemiğe girme" diye gidip çatmama izin vermiyor,artık bu gece sabredicez ama yarın diğer komşularla bi örgütlenme şart....

kızlarrrrrrrrrrrrrr haydi elleerr havayaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: napıyorsunuzz dicem ama kimsecikler yoookk bende sahura kadar buralarda oluyorum uyuyunca uyanmak zor geliyor o yüzden uyumuyorum hepinizii çok seviyorumm

günaydın kızlar,size güzel haberler vermek isterdim ama öyle olmayacak
ben geçen hafta pazartesi erken doğum yaptım,prematüre bebek doğurdum,gebelik zehirlenmesi ve yüksek tansiyon sebebiyle bebeğim gelişmediğinden acil sevkedilip sezeryanla doğum gerçekleşti,32 haftamdaydım ama 30 haftalık gibi kalmıştı bebeğim,şuan yoğun bakım ünitesinde yatıyo,1090 gr ve 2000 grolmasını bekleyeceğiz,b mübarek günlerde kızıa duanızı bekliyorum,aslında ordaki bütün bebeklere ve annelere gerçekten zor bir durum,

zor bir süreç bizi bekliyor en az 40 gün,size tavsiyem lütfen kendinize dikkat edin,kontrollerinizi son ayda daha sıkı tutun ,bu da bize imtihan tabii ki,biz RABBİM den yardım istiyoruz,sizinde dualarınızı,hoşçakalın

Canim benim allah yardimcin olsun en kisa zamanda iyilessin ve gelissin bebegin. Dualarim seninle

çok üzüldüm canım RABBİM size bağışlasın inş meleğin biran önce kendini toplasın ve hemencik sende kucağına alabil inş dualarım sizinle ALLAHIM herkesede vakti zamanı gelince doğumlar nasip etsin

Allah acil şifalar versin inşallah kuvezden çıkar kucağına alırsın

Sevgili eski topikanamız, Rabbim bebeğine şifalar versin, çabucak büyüsün ve yoğun bakımdan çıksın inşallah
Burada daha önce de anlatmışımdır, kuzenimin kızı da prematüre doğdu hemde seninkinden daha da küçüktü, 29-30 haftalar arasında flndı tam net hatırlayamıyorum. Çok zor günlerdi herkes için ama en çok da annesi için Kızcağız ne lohusalığını anlayabildi, ne kızını doyasıya kucağına alabildi. Sadece emzirmeye girdi. Sonra o kurbağa kadarcık olan küçük kız bir gün süpriz yapıp beklediğimizden erken bir vakitte hastaneden çıkıp evine geldi. O gün tekrar doğdu bizim için miniğimiz Ama yine de hemen görmeye gitmedik mikrop kapmasın diye, sadece videolarını fotolarını izleyerek hasret giderebildik. İlk ziyaretine gittiğimizde de asla ellemedik kucağımıza almadık. Zor günlerdi ama şimdi büyüdü de 1,5 yaşında kız oldu, mini eteklerini giyip, kıvıttıra kıvıttıra yürüyor tombişim Allah size de o günleri göstersin inşallah. Dualarımız seninle ve kızınla

Canim bir yandan sevindim bir yandan da üzüldüm Rabbim kızını sana bagislasin dualarımiz seninle. Hiç üzülme çabucak toparlar kendini 8 aylık çok doğan var sağlıklı olarak güzel haberlerini bekliyorum. Bu arada benden önce doğurdun kızın aceleci cikti

canimmmm guzel anne çok geçmiş olsun rabbim güzel kızına acil şifalar versin ins en kisa zamanda toparlar ve annesinin kollarina geliverir dualarimiz seninle ve meleginle....

canım nasılsın az kalmış yaa bebişimizin gelmesine maşallah yaa naptınız isme karar verdinizmi

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sağlıklı bi şşekilde kucağına alırsın dualarımız seninle ve diğer annelerle sen güçlü ol ki minişinin sana çok ihtiyacı olcak Rabbim bebeğine de sana da sağlık versin canım...

iyiyim canım ayaklarim sismesi dışında çok iyiyim artik her an bekliyorum oglusumu ama cok ozlicem hamileligimi yaaa dogurmak istemiyorummmmm

Karar verdik gibi en sonunda esim berat efe dedi diğer isimleri bilion zaten ikiside istedigim isimdi anlastik yani... BERAT EFE olacak ins teysesi

inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla ,Allah şifa versin

canım çok geçmiş olsun,çok yakın bir arkadaşım da yaşadı aynı durumu,bebekleri ikizdi üstelik,en kötüsü de farklı bir şehirde yattı bebekler,bulunduğumuz şehirde yer yoktu,eşiyle dönüşümlü gidip kalıyorlardı,çok zor günler geçirdi,seninki nispeten daha iyi sanırım,dualarımız seninle ve kızınla...Allah yardımcınız olsun..

nasılsınız bacılar uzun zamandr görüşmeyeli hicran dogum yaptın mı? merak ettim seni

hicranımmm bacım sayılı günler kalmış MAŞALLAH ne cabuk gecti günler daha dün gibi aklımda burdan paylaştıkların ama ben hala hamile kalamadım çok şeyler atlattım RABBİM böyle hayrlı kılmış nasip herşey RABBİM kaderini bahtını güzel yazsın inş oglunun

oyy kıyamam bacımm çokk gecmiş olsun RABBİM melegini sizlere bagışlasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…