- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bosver kiz ilk iki yil kucaga almak o kadar .onemliymis ki cocuklar dunyaya alisma asamasinda cok korktuklari icin surekli kucakta kalmak istiyolarmis. Guven duygusunun olusmasi icin oyle yatagina alisin ddiye aglamasini seyretmek guveni de bagimizi da zedeliyomus. Kimseyi takmiyom valla yataga atip aglatmk icin dogurmadik di mi, sarmasdolas iyice doyalim birbirimzeBende cok seviyorum kucakta olmasini aslinda :) ozlemim oyle buyukmus ki onsuz bi an gecmyo uykudayken bile ozluyorum dedigin gibi kac kere bu zamanlaro yasayacaz kii...babasina birakiyprum.kahvalti dağhan hazırlamak için agliyo susmadi icin sesimi duymasi bile yetiyo bazen... aradaki o bag uzaktan uzaga nasil kurulacak ..banada çok diyorlar kucağa alıştırma bilmem ne aglayinca içim eriyor nasil dayanayim öyle aglamasina
Hay agzini opim ne guzel dedinE="HICRAN4242, post: 36607183, member: 462065"]Gaz sorunun dışında birde kaks yapamama sorunu var ozgem ya dr goturcem pzt.. 3,4sast agliyo kaka icin yapinca rahatliyo... Rezene veriyorum 10ml kadar iki gundur rahat uyuyo birde metsil damla[/QUOT
Bosver kiz ilk iki yil kucaga almak o kadar .onemliymis ki cocuklar dunyaya alisma asamasinda cok korktuklari icin surekli kucakta kalmak istiyolarmis. Guven duygusunun olusmasi icin oyle yatagina alisin ddiye aglamasini seyretmek guveni de bagimizi da zedeliyomus. Kimseyi takmiyom valla yataga atip aglatmk icin dogurmadik di mi, sarmasdolas iyice doyalim birbirimze))
Ayy ben en cok yurume yasina gelsin de ha bire gezelim istiyorum o da yolda bi suru soru sorsun, birlikte yemek yiyelim parka gidelim. Uyyyy minik adamim benimmmHay agzini opim ne guzel desu::): çok doğru bence de soyle minciklanma dönemleri bi gelse gerçi ven yeni doğan halini bike özledim şimdiden kiss :)
Ins rabbim o günleride görmeyi nasip etsin... Bende diyorum buyu parka gidelim kumlarda oynayalim eve gelelim cimelimAyy ben en cok yurume yasina gelsin de ha bire gezelim istiyorum o da yolda bi suru soru sorsun, birlikte yemek yiyelim parka gidelim. Uyyyy minik adamim benimmm
Bende huc sevmedum kk yi eskisi gibu aktif yazamiyorum
igneni disinda basks tedavi de görüyor musun ins bu igne vesile olur bebeğinin gelmesine
Evt cnm klomen kullandim 5 gun ertesi gun basladim rahim kalinlastirici igneye gun asiri vuruldum yumurtam buyudu 4 tane dr gun ver catlatma ignesi icin 3 gun gecikmeli gittim asırı buyumus die kızdı dr. Ama vuruldum yinede iste oyle bekmedeyiz :)
Hayırlısı inşallah canım benim. İnşallah bu vesile olur bebişinin gelmesine.Sen moralini bozma dua etmeye devam et.Evt cnm klomen kullandim 5 gun ertesi gun basladim rahim kalinlastirici igneye gun asiri vuruldum yumurtam buyudu 4 tane dr gun ver catlatma ignesi icin 3 gun gecikmeli gittim asırı buyumus die kızdı dr. Ama vuruldum yinede iste oyle bekmedeyiz :)
6 EKİMDE doğacaktı dayanamadılar erkenden geldler canım 32 haftalık sanırım doğduklarındaAyyy maşallah inşallah hemen sağlıkla çıkarlar. Kaç haftalık doğum yaptı canım biliyor musun?
Ayy erken gelmiş kuzucuklar.İkizlerde erken doğum sık yaşanıyormuş ya o yüzden sordum canım.İnşallah küvezde kalmazlar.Sen nasılsın prenses nasıl?Sizin de az kalmış.Ben oğluşumun ismine karar verdim de kızıma karar veremedim hala?6 EKİMDE doğacaktı dayanamadılar erkenden geldler canım 32 haftalık sanırım doğduklarında
Gaz sorunun dışında birde kaks yapamama sorunu var ozgem ya dr goturcem pzt.. 3,4sast agliyo kaka icin yapinca rahatliyo... Rezene veriyorum 10ml kadar iki gundur rahat uyuyo birde metsil damla
bence de boşverin evi falan kızlar, bugünleri bi daha yaşayacak mıyız sanki? ben evi temizlettiriyorum tek ugraşım Arınım. Oyunlar oynuyoruz ve en önemlisi sürekli kucagımda. İlk 3 ay dünyaya adapte olmakta zorlanıyolar anneye en çok ihtiyaç duydukları dönem. Kaka yapmaması normal kızlar, Arın 5.gün yaptı kakasını ilaç falan fayda etmedi, bagırsak düzeni oluşana kadar öyle olacakmış. Bu arada makatta çatlak oluşabilir ona çok dikkat edin, kaka yapamayıp çok ıkınırsa oluyo. Ben çok çektim Arından o yüzden. Sık sık emzirin bence yok 2 saat yok 3 saat ara verin falan diyolar dinlemeyin bence, ne zaman isterse verin. Arının kilosu hep normal, sık emen obez olur diyolar ya. Anne sütü obez yapmaz asla. Arıntoşum 10 gün sonra 3 aylık olucak :) takıldıgınız bişi olursa sorun kızlar. her şeyi yaşattı bana tontişim...Bende dun goturdum doktora, kesin bi cozum yok belli bi aya kadar boyle olcak ddi. Bende bse yazdirmadim oyuzden. Kucaga alistirma diyolar da alissin kiz nolcak bi daha iki aylik olmcak oglum. Yazik hem korktukca kucak istiyo yavrum napsin. Ev kalsin bi sure hersey meleklerimiz icin
amin inşallahhhhhh, özelden msj attım cnm bakarsınHenüz bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum :) İnşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi canım. Hamiş olmayanlar da bir an önce hamiş kalır inşallah.
Kızar tabi lilimm fazla büyüyünce catlsmayip kiste donusuyo cunku... Haberdar et beni kk değişince topik topik gezemiyorum artıkEvt cnm klomen kullandim 5 gun ertesi gun basladim rahim kalinlastirici igneye gun asiri vuruldum yumurtam buyudu 4 tane dr gun ver catlatma ignesi icin 3 gun gecikmeli gittim asırı buyumus die kızdı dr. Ama vuruldum yinede iste oyle bekmedeyiz :)
Slm minik bebisimmmm... Arintos delikanli olmuş maşaallah bizde 41gunluk olduk 41kere masalahhhbence de boşverin evi falan kızlar, bugünleri bi daha yaşayacak mıyız sanki? ben evi temizlettiriyorum tek ugraşım Arınım. Oyunlar oynuyoruz ve en önemlisi sürekli kucagımda. İlk 3 ay dünyaya adapte olmakta zorlanıyolar anneye en çok ihtiyaç duydukları dönem. Kaka yapmaması normal kızlar, Arın 5.gün yaptı kakasını ilaç falan fayda etmedi, bagırsak düzeni oluşana kadar öyle olacakmış. Bu arada makatta çatlak oluşabilir ona çok dikkat edin, kaka yapamayıp çok ıkınırsa oluyo. Ben çok çektim Arından o yüzden. Sık sık emzirin bence yok 2 saat yok 3 saat ara verin falan diyolar dinlemeyin bence, ne zaman isterse verin. Arının kilosu hep normal, sık emen obez olur diyolar ya. Anne sütü obez yapmaz asla. Arıntoşum 10 gün sonra 3 aylık olucak :) takıldıgınız bişi olursa sorun kızlar. her şeyi yaşattı bana tontişim...
Slmmmmmmmmmmmmmmmmm guzek kiscelerimmmmm nasilsinizzx bu yeni kk yuzunden giremiyorum yazmak cok zor uygulama olmada....biz 35gunluk olduk oglus cok gazli uyanikken surekki kucakta butun vaktim onum aryik... Bazen karnimi doyurmaya bile firsat vermiyo :):):):) cok sukur bu gunletr rabbim tum.kiscelerime yasatsin ins....
Minikbebisimmm masallahhh buyumus arin pasa... Darisi bizee
Cicimelek canim benim dogum yapmissun gecmis olsun rabbim uzun saglik omur versun yawruna...
Blazash canim benim ikizlerine kavusmusdun gozun aydin gecmis oldun ins bi an once kavusur kollarina alirsin ogluslarini
Lilimmmmm nbr tatlim yas
Gamsrmm seninde az kakmis bir avazda kurtul ins
canlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaa6 EKİMDE doğacaktı dayanamadılar erkenden geldler canım 32 haftalık sanırım doğduklarında
İnşallah en kısa zamanda gelir bebiş canım.canlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
inşallah en kısa zamanda sen ve isteyen herkesin kucağı dolar en kısa zamandacanlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
canım doğum sancısında senin için de dua etmiştim,şimdi böyle umut verici gelişmeleri gördükçe nasıl seviniyoruz,hadi hayırlısı,buradan güzel heberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.canlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
Saolasın canımın ıcı allah razı olsun gzel hbrlerımı bekleyn artkcanım doğum sancısında senin için de dua etmiştim,şimdi böyle umut verici gelişmeleri gördükçe nasıl seviniyoruz,hadi hayırlısı,buradan güzel heberlerini alırız inşallah en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?