- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ben de çok merak ediyorum cnm...canlar msa84 den haber varmı miniki çıktımı acaba küvezden
cnm asıl sen nasılsın? ne zamandır konuşamadık. Arıntoşum 70 günlük oldu huysuz bi bebiş ama teyzesi, günler nasıl geçiyo anlamıyorum bile...ben kaçırmışım çok şey, bebişin cinsiyeti ne demiştim ama kız sanırımMerhabalar kızlar Nasılsıniz. Illuanka canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini. Nasıl gidiyor herkes iyi mi? Bebisleri olanlar ne alemdeler.
gözün aydın cnm benim, saglıkla büyüt inşallah. öp mis kokulu kafasından minişi...
hayırlı olsun, güle güle büyüt inşallah
ben de iyiyim topramm, tatilden döndük, bug
n işbaşı yaptım, işler birikmiş. Oğlumu da cumartesi gördüm, iyiydi maşallah
Merhabalar kızlar Nasılsıniz. Illuanka canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini. Nasıl gidiyor herkes iyi mi? Bebisleri olanlar ne alemdeler.
Canlarım hepinize teşekkür ederim,darısı sizlere inşallah,minikbebişim biz de 70 günleri görmek istiyoruz bir an önce :) daha kırkımız çıkmadı ama...canım sağlıkla büyüt meleğini inş allah bizlerede gösters,n kucağımıza aldığımız anları inş
Canlarım hepinize teşekkür ederim,darısı sizlere inşallah,minikbebişim biz de 70 günleri görmek istiyoruz bir an önce :) daha kırkımız çıkmadı ama...
YERİM BEN O ARINTOŞU. MAŞALLAH CANIM NE ÇABUK GEÇİYOR ZAMAN.BENİM BEBİŞLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK CANIMcnm asıl sen nasılsın? ne zamandır konuşamadık. Arıntoşum 70 günlük oldu huysuz bi bebiş ama teyzesi, günler nasıl geçiyo anlamıyorum bile...ben kaçırmışım çok şey, bebişin cinsiyeti ne demiştim ama kız sanırım
ayyyyyy ikizler miiiiiiiiiii, oy ben yerim onları...çok sevindim cnm yaaaaa, Rabbim kucagına almayı da nasip etsin. annelik bambaşka bişi, sorumlulukları çok ama o aşk o sevgi hiçbir şeyde hiçkimsede yok...YERİM BEN O ARINTOŞU. MAŞALLAH CANIM NE ÇABUK GEÇİYOR ZAMAN.BENİM BEBİŞLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK CANIM
lilimm çok teşekkür ederim,darısı sana inşallah,doğum sancısı çekerken seni,dileği,elaamı andım hep Rabbim tez zamanda size de tattırsın.canım allah analı babalı evlatlı sağlıklı bir ömür diliyorum 40 70 gün verken 4 7 yaşı nasıl geçmiş anlamazsın inşallah
Ayyy maşallah inşallah hemen sağlıkla çıkarlar. Kaç haftalık doğum yaptı canım biliyor musun?canlar blazeash doğum yaptı ikizleri var aras ve poyrazı sağlık durumları gayet ii tedbir amaçlı suanda küvezde ama en kısa zamanda annelerinin kucaklarında olacaklar inş
Henüz bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum :) İnşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi canım. Hamiş olmayanlar da bir an önce hamiş kalır inşallah.ayyyyyy ikizler miiiiiiiiiii, oy ben yerim onları...çok sevindim cnm yaaaaa, Rabbim kucagına almayı da nasip etsin. annelik bambaşka bişi, sorumlulukları çok ama o aşk o sevgi hiçbir şeyde hiçkimsede yok...
lilimm çok teşekkür ederim,darısı sana inşallah,doğum sancısı çekerken seni,dileği,elaamı andım hep Rabbim tez zamanda size de tattırsın.
Slmmmmmmmmmmmmmmmmm guzek kiscelerimmmmm nasilsinizzx bu yeni kk yuzunden giremiyorum yazmak cok zor uygulama olmada....biz 35gunluk olduk oglus cok gazli uyanikken surekki kucakta butun vaktim onum aryik... Bazen karnimi doyurmaya bile firsat vermiyo :):):):) cok sukur bu gunletr rabbim tum.kiscelerime yasatsin ins....
Minikbebisimmm masallahhh buyumus arin pasa... Darisi bizee
Cicimelek canim benim dogum yapmissun gecmis olsun rabbim uzun saglik omur versun yawruna...
Blazash canim benim ikizlerine kavusmusdun gozun aydin gecmis oldun ins bi an once kavusur kollarina alirsin ogluslarini
Lilimmmmm nbr tatlim yas
Gamsrmm seninde az kakmis bir avazda kurtul ins
Hicrann seninki de mi oyle yaa. Bn de ayni durumdayim uyuyana kadar canima okuyo valla. Uyuyunca pitir pitir cikariyo gazlariSlmmmmmmmmmmmmmmmmm guzek kiscelerimUyuyuncilsinizzx bu yeni kk yuzunden giremiyorum yazmak cok zor uygulama olmada....biz 35gunluk olduk oglus cok gazli uyanikken surekki kucakta butun vaktim onum aryik... Bazen karnimi doyurmaya bile firsat vermiyo :):):):) cok sukur bu gunletr rabbim tum.kiscelerime yasatsin ins....
Minikbebisimmm masallahhh buyumus arin pasa... Darisi bizee
Cicimelek canim benim dogum yapmissun gecmis olsun rabbim uzun saglik omur versun yawruna...
Blazash canim benim ikizlerine kavusmusdun gozun aydin gecmis oldun ins bi an once kavusur kollarina alirsin ogluslarini
Lilimmmmm nbr tatlim yas
Gamsrmm seninde az kakmis bir avazda kurtul ins
Bende huc sevmedum kk yi eskisi gibu aktif yazamiyorumİyiymm bebegim napalım aynı hersy tedavi fln iste rahim kalınlastırıcı igne vuruldum onun uyuşukluğu var bacagım da bu yeni kk olmdı yaaa cok sıkıntı anlamiyrum kim var kim yok
Gaz sorunun dışında birde kaks yapamama sorunu var ozgem ya dr goturcem pzt.. 3,4sast agliyo kaka icin yapinca rahatliyo... Rezene veriyorum 10ml kadar iki gundur rahat uyuyo birde metsil damlaHicrann seninki de mi oyle yaa. Bn de ayni durumdayim uyuyana kadar canima okuyo valla. Uyuyunca pitir pitir cikariyo gazlari
Bende dun goturdum doktora, kesin bi cozum yok belli bi aya kadar boyle olcak ddi. Bende bse yazdirmadim oyuzden. Kucaga alistirma diyolar da alissin kiz nolcak bi daha iki aylik olmcak oglum. Yazik hem korktukca kucak istiyo yavrum napsin. Ev kalsin bi sure hersey meleklerimiz icinGaz sorunun dışında birde kaks yapamama sorunu var ozgem ya dr goturcem pzt.. 3,4sast agliyo kaka icin yapinca rahatliyo... Rezene veriyorum 10ml kadar iki gundur rahat uyuyo birde metsil damla
Bende cok seviyorum kucakta olmasini aslinda :) ozlemim oyle buyukmus ki onsuz bi an gecmyo uykudayken bile ozluyorum dedigin gibi kac kere bu zamanlaro yasayacaz kii...babasina birakiyprum.kahvalti dağhan hazırlamak için agliyo susmadi icin sesimi duymasi bile yetiyo bazen... aradaki o bag uzaktan uzaga nasil kurulacak ..banada çok diyorlar kucağa alıştırma bilmem ne aglayinca içim eriyor nasil dayanayim öyle aglamasinaBende dun goturdum doktora, kesin bi cozum yok belli bi aya kadar boyle olcak ddi. Bende bse yazdirmadim oyuzden. Kucaga alistirma diyolar da alissin kiz nolcak bi daha iki aylik olmcak oglum. Yazik hem korktukca kucak istiyo yavrum napsin. Ev kalsin bi sure hersey meleklerimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?