- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Slm minik bebisimmmm... Arintos delikanli olmuş maşaallah bizde 41gunluk olduk 41kere masalahhh:):):)
Bizim sorununuz kabizlik dedildi canim gaz cikarinca bike agliyordu dedigin gini makati catlamis acidigi icin yapamamis saatlerce ikinip agliyordu pzt gunu goturdun anestol krem verdi zinco damla ve fitil zeytin yagi ver dedi fitil kullanmiyorum şükür iki gündür o yirtinircasina aglamasi kesildi sabaha karsi yine mizmizlik yapio ama buna cok şükür
canlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
Kuzum anestolu 10gun kullandim kontrole gittim bi tane catlak geçmemiş on gun daha kullan gecmezse cocuk cerrahina gobdercem moralim bozuldu.. kremleri ne siklikla kullanıyorsun gunde 4kez falan suruyoru ben popsunun kenarlari kipkirmizi oluyo seninde oyle mio çatak işi çok kötü cnm yaaa, Arın bi dudagı yerde bi dudagı gökte deli gibi aglıyo, ben dayanamıyorum. Anestol ve Hametanı karıştırıp makatına sürüyorum, gün içinde sıcak suya oturtuyorum, biraz pahalı ama Emla krem de çok yardımcı oluyo kaka yapmasına...ne çabuk geçiyo zaman yaaaa...
Elaaam geçmiş olsun cnm, Rabbim tez vakitte sana bi minnoş nasip etsin, kız olursa ogluşum da asılabilir yani ona göre :)))
Canimmm rabbim sağlıklı uzun omur versin arintosaa cok güzel bi hikaye olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kahraman-annenin-doğum-öyküsü.751991/ kızlar dogum hikayemi yazdım, merak edenler bi göz atsın. geçen yıl bugün test yapıp hüsrana ugramıştım ama bakın bu yıl aynı gün 3 aylık miniğim kucagımda dogum öykümü yazıyorum :) 'Kahraman Annenin Dogum Öyküsü'
Kuzum anestolu 10gun kullandim kontrole gittim bi tane catlak geçmemiş on gun daha kullan gecmezse cocuk cerrahina gobdercem moralim bozuldu.. kremleri ne siklikla kullanıyorsun gunde 4kez falan suruyoru ben popsunun kenarlari kipkirmizi oluyo seninde oyle mi
inşallah sana ve tüm isteyenlere versinAllah en kısa zamanda taddırsın arkadaşıminşallah en kısa zamanda sen ve isteyen herkesin kucağı dolar en kısa zamanda
Canim oglusum kakasini yapio gunde en az iki en fazla 4kez falan her zaman olmasada arada zorlaniyo ... O kadar uzun zaman yapmadigi olmadi dr bana anestolu iki kez yap dedi brnde 3 kez falan suruyorum... Zeytin yagi ver gunde iki cay kasigi sutunle karistirip icir sabah aksam dedi dene bi istersen...cerraha gidip gelince yaz canim hemen rabbim yawru kuslarimiza sifa versin..... Bizde seni ve arin abimizi cok cok opuyoruzanestol ve hametanı karıştırıp günde 3 kez sürüyorum. ama her bezinde hametan sürüyorum. 6 gün yapmadı yavrum geçtiğimiz hafta, çatlak yüzünden ıkınmayı bıraktı acıyo diye. lavmanla yaptırıyoduk hastanede. ama yeni bişi buldum deneyip denememek sana kalmış. tesadüf mü bilmiyorum ama 2 kez anlatacagım yöntemle kaka yaptırttım Arına, rahatladı yavrum. Ayaklarını karnıma bastırttım hafifçe yani bebek destek alacak şekilde, aynı büyüklerin tuvalete oturma şekline getirip bebegi hafifçe hoplattım, yerçekiminin etkisiyle yaptı. bikaç yerde okumuştum bu yöntemi saçma gelmişti. sonra denemekten zarar gelmez dedim. bi gün de annemi gördüm bunu yaptırırken ben de deneyeyim dedim, iyi ki denemişim. makatın etrafı kırmızı bayagı cnm, zorluyo ya kaka yapmak için. ilaçları düzenli kullanınca geçiyo ama bayagı. ben de bu hafta genel cerraha götürecem Arını, geçen hafta götürdüm doktor izinliymiş. bakalım ne diyecek, yazarım sana. bu arada minnoşu öp Arın abisi ve benim için :)
Dilekcim stres yapma cnm, Rabbim sana da nasip edecek şirin mi şirin bi bebiş...Dua etmeye devam et cnm, demek ki duanın kabulünün vakti var...ben de hepiniz için dua ediyorum. bebekle ugraşmaktan giremiyorum nete ama aklım hep burda...kızlar psikolejim aşırı bozuk dr um hast5aneden ayrılmıştı baska dr gittim hi,ç memnun kalmadım bana sadece klıomen werdi çatlatma iğnesi bile wermedi çatlıcagı warsa çatlar çatlamazsa çatlamaz dedi geçen hafata pazartesi oluyo bu olay kendime dr bulamıyorum artık aşılama yaptıracam ama artık ümidim gitti bebeim olsun çok istiyorum olmuoyo depresyona girdim hepten sizde eskisi gibi yoksunuz çok yalnız hissediyorum kendimi tükeniyorum yavaş yavaş
amin cnm inşallah, düzelse bir an önce yaaa...bugün yine 3.gün hala yapmadı. saf zeytin yagı veriyorum arada hatta üzüm suyu bile verdim. yok çocuk yapmıyo. ıkınınca acıyo o yüzden ıkınmıyo...bu akşam biraz ugraşacam bakalım yapar mı?Canim oglusum kakasini yapio gunde en az iki en fazla 4kez falan her zaman olmasada arada zorlaniyo ... O kadar uzun zaman yapmadigi olmadi dr bana anestolu iki kez yap dedi brnde 3 kez falan suruyorum... Zeytin yagi ver gunde iki cay kasigi sutunle karistirip icir sabah aksam dedi dene bi istersen...cerraha gidip gelince yaz canim hemen rabbim yawru kuslarimiza sifa versin..... Bizde seni ve arin abimizi cok cok opuyoruz
Ne kadar zamandır var canım çatlak gunlerce yapamamasinin sebebi catlak miymis fitil verdin mi gerçi oda alışkanlık yapıyoramin cnm inşallah, düzelse bir an önce yaaa...bugün yine 3.gün hala yapmadı. saf zeytin yagı veriyorum arada hatta üzüm suyu bile verdim. yok çocuk yapmıyo. ıkınınca acıyo o yüzden ıkınmıyo...bu akşam biraz ugraşacam bakalım yapar mı?
Canım yapma böyle.Hangi şehirdeydin sen.İyi bir dr araştır git bence.Klomenle 3 kere en fazla 5 kere deniyorlar bu senin kaçıncı denemen.İnfertilite üzerine yoğunlaşmış bir doktora git canım.Başka yerlerde ne zaman ne para harcama.Her ay hayal kırıklığı da insanın yanına kar kalıyor.kızlar psikolejim aşırı bozuk dr um hast5aneden ayrılmıştı baska dr gittim hi,ç memnun kalmadım bana sadece klıomen werdi çatlatma iğnesi bile wermedi çatlıcagı warsa çatlar çatlamazsa çatlamaz dedi geçen hafata pazartesi oluyo bu olay kendime dr bulamıyorum artık aşılama yaptıracam ama artık ümidim gitti bebeim olsun çok istiyorum olmuoyo depresyona girdim hepten sizde eskisi gibi yoksunuz çok yalnız hissediyorum kendimi tükeniyorum yavaş yavaş
Canim cok sevindim en azindan neyle ugrasacaginiz belli en iisi ozele gitmk zatwn bende sancilarim basladiginda sizlere cpk dua etcem simdifen ediyorum ama ozaman faha majbulmus iii habrrlerini bekliyorum opulduncanlarımmmmmmmm nasılsınılerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
Canımn ıcisın ya ck saol bebegm alh razı olsunCanim cok sevindim en azindan neyle ugrasacaginiz belli en iisi ozele gitmk zatwn bende sancilarim basladiginda sizlere cpk dua etcem simdifen ediyorum ama ozaman faha majbulmus iii habrrlerini bekliyorum opuldun
Canımn ıcisın ya ck saol bebegm alh razı olsun
Ahh canim bu 6.klomen denemem sakaryada yasiyorum iyi olan dr lar ayrildi hastaneden 2tane wardi simdi bulamiyorum bitane daha dr gittim herkez cok iyi dedi ama adam hi bsey bilmiyo dusun asilama ilacini raporla alirsin dedi bende 23.yasimi doldurmam gerekiyomus wermiyolarmis dedim eski dr um demisti nettede yaziyo dr ne dese beenirsin ben bilmiyorum bilgim yok dedi sen bil.iyosan ben nerden bilicem dimi hic memnun kalmadim :-(Canım yapma böyle.Hangi şehirdeydin sen.İyi bir dr araştır git bence.Klomenle 3 kere en fazla 5 kere deniyorlar bu senin kaçıncı denemen.İnfertilite üzerine yoğunlaşmış bir doktora git canım.Başka yerlerde ne zaman ne para harcama.Her ay hayal kırıklığı da insanın yanına kar kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?