Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Masallah ikiside cok guzel rabbim adiyla yasatmayi nasip etsin ins

Evet benim oglusum bu kucuk adam teysesiiii 65gunluk
ben o mınnosu yerım ısırırm bu ne gzel bı bebek kurbn olurum bn ona ya günler ne cbuk gctı daha düne kadar snınd olmuyodu ama smd 65gnlük
Ah btanem bende hic bilmiyorum artik ne yapacagimi sasirdim melegim gelsin istiyorum lili ile ben kaldim bitek bizim siteden olmayan :-(
bde ben warm hamıle olmayan hayatm untdn mu

ben o mınnosu yerım ısırırm bu ne gzel bı bebek kurbn olurum bn ona ya günler ne cbuk gctı daha düne kadar snınd olmuyodu ama smd 65gnlük
bde ben warm hamıle olmayan hayatm untdn mu
Sagol elammm darisi basina ins.... Zamanı varmış elam iste bebegin olsun tum gecmisi unutuyorsun emin ol

Kızlar bata 3 gün var sabah duşa girmeden once gögsumde beyaz lekeler gordum gene prolaktin yukseldi herhalde die azck sıktım gögsumu gene süt geldi gene yükseldi prolaktin sanırım offff yaaa ne guzel dusmustü gene mi yükseldi yaaa

Kizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*

Amin canımm coook sevindimmm inan ki rabbim 9 ay süren sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıklı bir ömrü mutlu bir yuvası olsun insallah bitanemm allah hep güldürsün yüzünü insallah

Amin canımm coook sevindimmm inan ki rabbim 9 ay süren sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıklı bir ömrü mutlu bir yuvası olsun insallah bitanemm allah hep güldürsün yüzünü insallah
Canim benim amin cok saol bitanem Allah razi olsun Rabbim sanada bu duyguyu nasip ettirsin en kisa zamanda insallah

oyyyyyy çok çok sevindim cnm benim, gözünüz aydın. Saglıkla kucagına da almayı nasip etsin Rabbim...

Canım maşallah tebrik ederim.Değerin de çok yüksek maşallah.Alah sağlıkla tamamına erdirsin.Darısı lilime elama bekleyen herkese inşallah

Canim benim amin cok saol bitanem Allah razi olsun Rabbim sanada bu duyguyu nasip ettirsin en kisa zamanda insallah

Hayirli olsun. Rabbim güzel ve rahat bi hamilelik, hayirli kolay doğumlar nasip etsin iinşaallah..

Muhtemel doğum tarihi: 28.05.2015 olarak görünce bianda duygulandim.. Gecen seneki günlere gittim :)

Gecen yil bende hamileydim, 9 ay boyunca 28.05.2014 tarihini iple çekince o tarihi tekrar görmek heyecanlandirdi beni :)

Biz şuanda 4.ayimizi bitirdik, zeynebim mışıl mışıl uyuyor yanımda. Rabbim sizin de kucaginiza alip mis kokusunu icinize çektiğiniz günleri göstersin hayirlisiyla, saglikli bi şekilde..

Bütün bebek isteyen arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin. Önce karinlarini sonra kucaklarini doldursun inş..

canım benim ne kadar güzel bende senin gibi miniğimi kucagıma alıcam inşllah bugun kesemizide gördü dr amcamız ilk fotoğrafımızı aldık hala inanamıyoruz eşimle

amin canımın içi amin inşallah bugun kesemizide gördük maşallah supanallah 11 ekimde pıt pıtlar için gidecez inşallah kalp atışlarınıda duyarız

İnşallah tatlımmm inşallahhhh herşeyin bir vakti varmış senin bebişte vaktini beklemiş herşeyin hayırlısı kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…