Bi pozlar bi pozlar veriyo ki he he suratlari şekilden şekile giriyor çok komiklerAyy maşallah yerim ben onu.Bakış atmalara falan bak.Çapkın mı olacak nedir annesi?
ben o mınnosu yerım ısırırm bu ne gzel bı bebekMasallah ikiside cok guzel rabbim adiyla yasatmayi nasip etsin ins
Evet benim oglusum bu kucuk adam teysesiiii65gunluk
bde ben warm hamıle olmayan hayatm untdn muAh btanem bende hic bilmiyorum artik ne yapacagimi sasirdim melegim gelsin istiyorum lili ile ben kaldim bitek bizim siteden olmayan :-(
Sagol elammm darisi basina ins.... Zamanı varmış elam iste bebegin olsun tum gecmisi unutuyorsun emin olben o mınnosu yerım ısırırm bu ne gzel bı bebekkurbn olurum bn ona ya günler ne cbuk gctı daha düne kadar snınd olmuyodu ama smd 65gnlük
bde ben warm hamıle olmayan hayatm untdn mu
Dr ara canim vakit kaybetmeden ilaç bisey versin yine dussun insYüzüp yüzüp gene en başa dönüyorum.yarabbimmm yardım.et yaaa
iyiym saol iyi gidiyor şükür evet büyüdük canım erkek olacak senin nasıl gidiyorGünaydın canım.Nasılsın nasıl gidiyor? Bay büyümüşsünüz siz? Cinsiyet neydi?
Dr ara canim vakit kaybetmeden ilaç bisey versin yine dussun ins
Aradım.cnm dr. Bayrama kadr cok doluymuş bayramdan sonraya dedi bilmiyorm napsam degistiremiyorum da bilmyorum tatlım
Kizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*
Canim benim amin cok saol bitanem Allah razi olsun Rabbim sanada bu duyguyu nasip ettirsin en kisa zamanda insallahAmin canımm coook sevindimmm inan ki rabbim 9 ay süren sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıklı bir ömrü mutlu bir yuvası olsun insallah bitanemm allah hep güldürsün yüzünü insallah
oyyyyyy çok çok sevindim cnm benim, gözünüz aydın. Saglıkla kucagına da almayı nasip etsin Rabbim...Kizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*
Canım maşallah tebrik ederim.Değerin de çok yüksek maşallah.Alah sağlıkla tamamına erdirsin.Darısı lilime elama bekleyen herkese inşallahKizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*
Dileeeeek gozun aydin canimm. Saglikla kucagina gelsin insallahhhhCanim benim amin cok saol bitanem Allah razi olsun Rabbim sanada bu duyguyu nasip ettirsin en kisa zamanda insallah
Canim benim amin cok saol bitanem Allah razi olsun Rabbim sanada bu duyguyu nasip ettirsin en kisa zamanda insallah
canım benim ne kadar güzel bende senin gibi miniğimi kucagıma alıcam inşllah bugun kesemizide gördü dr amcamız ilk fotoğrafımızı aldık hala inanamıyoruz eşimleHayirli olsun. Rabbim güzel ve rahat bi hamilelik, hayirli kolay doğumlar nasip etsin iinşaallah..
Muhtemel doğum tarihi: 28.05.2015 olarak görünce bianda duygulandim.. Gecen seneki günlere gittim :)
Gecen yil bende hamileydim, 9 ay boyunca 28.05.2014 tarihini iple çekince o tarihi tekrar görmek heyecanlandirdi beni :)
Biz şuanda 4.ayimizi bitirdik, zeynebim mışıl mışıl uyuyor yanımda. Rabbim sizin de kucaginiza alip mis kokusunu icinize çektiğiniz günleri göstersin hayirlisiyla, saglikli bi şekilde..
Bütün bebek isteyen arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin. Önce karinlarini sonra kucaklarini doldursun inş..
amin canımın içi amin inşallah bugun kesemizide gördük maşallah supanallah 11 ekimde pıt pıtlar için gidecez inşallah kalp atışlarınıda duyarızoyyyyyy çok çok sevindim cnm benim, gözünüz aydın. Saglıkla kucagına da almayı nasip etsin Rabbim...
amin bitanemmm aminnn inşallahhhhhDileeeeek gozun aydin canimm. Saglikla kucagina gelsin insallahhhh
amin canımın içi amin inşallah bugun kesemizide gördük maşallah supanallah 11 ekimde pıt pıtlar için gidecez inşallah kalp atışlarınıda duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?