Amin canım.Bida doktorun dediklerine uy canım.geciktiğin için kiste dönüştü galiba.Kızlar ben girip okuyorum hepinizi ama kaç gündür yazamıyordum nereye yazılcagını bulamadımgecen ay kistlerim oluşmuş bu ay atmamıs ondan ilac vermedi dr. Progestan verdi onu kullanıyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok şükür canım iyiyiz.Çoğundan haber yok ama kimsecikler uğramıyor.Sen nasılsın bebişin nasıl.Büyümüştür baya?uzun bir aradan sonra merhaba kızlaarrr nasılsınızzz...
canım selam,ben iyiyim çok şükür,tam benim doğum yaptığım haftadasın biliyo musun?benim sıpa sabırsız çıktı :)kizlar Nasılsıniz
mastit kotu yaa Allah yardimcin olsun bakalim bizdr gelebilir diye bekliyorux artik doktor gelmesinde sikinti yok dedi gelsin biran once merakdan catlicsm yoksa :))canım selam,ben iyiyim çok şükür,tam benim doğum yaptığasın biliyo musun?benim sıpa sabırsız çıktı :)
çocukları yatırdım şimdi,ben de yatacağım,uzun zamandır ilk defa ikisi de aynı anda uykuda inanamıyorum :) bu arad mastit oldum,süt kanalarının tıkanması sonucu meme içinde iltihap yani, çok ızdırap çektim ilaçlarla geçiyor yavaş yavaş,
sen göğüslerin için bişey yapıyo musun bilmiyorum ama şimdiden başla canım, kremle hergün aksatma, sonradan çok geç oluyor.Hadi öptüm çok, ben fırsat bu fırsat uyuyayım azıcık, az sonra oğlan bağırır "meme" diye :)
dilegim canim benim tesadüfen gördüm yazını site değiştiği için eskidi gibi yazamıyorum... Ama dr asilsma icin rapor cikartalim demis o 23 yaş meselesini bende biliyorum ama o tüp için geçerli galiba ben gecen yıl asilama icin rapor cikarttim 23yasindanda kucuktum cikaran sekretere sormustum bende ama oluyormuş ve dr lar ilaci oduyor mu ne kadar oduyor sgk odeme bunlardan habersizlerAhh canim bu 6.klomen denemem sakaryada yasiyorum iyi olan dr lar ayrildi hastaneden 2tane wardi simdi bulamiyorum bitane daha dr gittim herkez cok iyi dedi ama adam hi bsey bilmiyo dusun asilama ilacini raporla alirsin dedi bende 23.yasimi doldurmam gerekiyomus wermiyolarmis dedim eski dr um demisti nettede yaziyo dr ne dese beenirsin ben bilmiyorum bilgim yok dedi sen bil.iyosan ben nerden bilicem dimi hic memnun kalmadim :-(
Ahh canim bu 6.klomen denemem sakaryada yasiyorum iyi olan dr lar ayrildi hastaneden 2tane wardi simdi bulamiyorum bitane daha dr gittim herkez cok iyi dedi ama adam hi bsey bilmiyo dusun asilama ilacini raporla alirsin dedi bende 23.yasimi doldurmam gerekiyomus wermiyolarmis dedim eski dr um demisti nettede yaziyo dr ne dese beenirsin ben bilmiyorum bilgim yok dedi sen bil.iyosan ben nerden bilicem dimi hic memnun kalmadim :-(
Ah btanem bende hic bilmiyorum artik ne yapacagimi sasirdim melegim gelsin istiyorum lili ile ben kaldim bitek bizim siteden olmayan :-(dilegim canim benim tesadüfen gördüm yazını site değiştiği için eskidi gibi yazamıyorum... Ama dr asilsma icin rapor cikartalim demis o 23 yaş meselesini bende biliyorum ama o tüp için geçerli galiba ben gecen yıl asilama icin rapor cikarttim 23yasindanda kucuktum cikaran sekretere sormustum bende ama oluyormuş ve dr lar ilaci oduyor mu ne kadar oduyor sgk odeme bunlardan habersizler
Ah btanem bende hic bilmiyorum artik ne yapacagimi sasirdim melegim gelsin istiyorum lili ile ben kaldim bitek bizim siteden olmayan :-(
Asilama yapicaz hayatim adet olayim denicez asilamayiCanim sıkma canını asilama denersin tup denersin rabbim bi vesile kilar guldurur yuzunu ins umudunu kaybetme
Duam seninle canim benimAsilama yapicaz hayatim adet olayim denicez asilamayi
Keske bitanem keske bende o kadar cok isterdim ki ama herkez bebisiyle ilgilenir oldu bizler tek tuk kaldik :-(Kizlaaar nasilsiniz, bu topik keske eskisi gibi olsa yaa,(
Günaydın canım.Nasılsın nasıl gidiyor? Bay büyümüşsünüz siz? Cinsiyet neydi?günaydııın kızlar
kesjeeyaa bende cok ozledim... Bebek bahane yazmak isteyen yaziyo benim oglumda cok huysuz ama takip ediyorum yinedeKizlaaar nasilsiniz, bu topik keske eskisi gibi olsa yaa,(
olur mu dilegimm ben hep destegim sanaaKeske bitanem keske bende o kadar cok isterdim ki ama herkez bebisiyle ilgilenir oldu bizler tek tuk kaldik :-(
Tunaydinnnngünaydııın kızlar
incim.nbr isim dusundun mu prens ve prensesineGünaydın canım.Nasılsın nasıl gidiyor? Bay büyümüşsünüz siz? Cinsiyet neydi?
Oğluşum Muhammed Selim olacak inşallah teyzesi kızım da Ayşe Neris inşallah.Nasıl sizce?Oğluşum net karar da kızımın ismi düşünceli. Ya bu resimdeki yoksa senin yakışıklı mı.Maşallah ya büyümüş nasıl tatlı olmuş.Papyonunu yesinler.kesjeeyaa bende cok ozledim... Bebek bahane yazmak isteyen yaziyo benim oglumda cok huysuz ama takip ediyorum yinede
olur mu dilegimm ben hep destegim sanaa
Tunaydinnnn
incim.nbr isim dusundun mu prens ve prensesine
Masallah ikiside cok guzel rabbim adiyla yasatmayi nasip etsin insOğluşum Muhammed Selim olacak inşallah teyzesi kızım da Ayşe Neris inşallah.Nasıl sizce?Oğluşum net karar da kızımın ismi düşünceli. Ya bu resimdeki yoksa senin yakışıklı mı.Maşallah ya büyümüş nasıl tatlı olmuş.Papyonunu yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?