Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım.Bida doktorun dediklerine uy canım.geciktiğin için kiste dönüştü galiba.

kizlar Nasılsıniz
canım selam,ben iyiyim çok şükür,tam benim doğum yaptığım haftadasın biliyo musun?benim sıpa sabırsız çıktı :)
çocukları yatırdım şimdi,ben de yatacağım,uzun zamandır ilk defa ikisi de aynı anda uykuda inanamıyorum :) bu arad mastit oldum,süt kanalarının tıkanması sonucu meme içinde iltihap yani, çok ızdırap çektim ilaçlarla geçiyor yavaş yavaş,
sen göğüslerin için bişey yapıyo musun bilmiyorum ama şimdiden başla canım, kremle hergün aksatma, sonradan çok geç oluyor.Hadi öptüm çok, ben fırsat bu fırsat uyuyayım azıcık, az sonra oğlan bağırır "meme" diye :)

mastit kotu yaa Allah yardimcin olsun bakalim bizdr gelebilir diye bekliyorux artik doktor gelmesinde sikinti yok dedi gelsin biran once merakdan catlicsm yoksa :))

dilegim canim benim tesadüfen gördüm yazını site değiştiği için eskidi gibi yazamıyorum... Ama dr asilsma icin rapor cikartalim demis o 23 yaş meselesini bende biliyorum ama o tüp için geçerli galiba ben gecen yıl asilama icin rapor cikarttim 23yasindanda kucuktum cikaran sekretere sormustum bende ama oluyormuş ve dr lar ilaci oduyor mu ne kadar oduyor sgk odeme bunlardan habersizler

Ah btanem bende hic bilmiyorum artik ne yapacagimi sasirdim melegim gelsin istiyorum lili ile ben kaldim bitek bizim siteden olmayan :-(

Kizlaaar nasilsiniz, bu topik keske eskisi gibi olsa yaa, (
kesjeeyaa bende cok ozledim... Bebek bahane yazmak isteyen yaziyo benim oglumda cok huysuz ama takip ediyorum yinede

Keske bitanem keske bende o kadar cok isterdim ki ama herkez bebisiyle ilgilenir oldu bizler tek tuk kaldik :-(
olur mu dilegimm ben hep destegim sanaa

günaydııın kızlar
Tunaydinnnn
Günaydın canım.Nasılsın nasıl gidiyor? Bay büyümüşsünüz siz? Cinsiyet neydi?
incim.nbr isim dusundun mu prens ve prensesine

kesjeeyaa bende cok ozledim... Bebek bahane yazmak isteyen yaziyo benim oglumda cok huysuz ama takip ediyorum yinede

olur mu dilegimm ben hep destegim sanaa

Tunaydinnnn
incim.nbr isim dusundun mu prens ve prensesine
Oğluşum Muhammed Selim olacak inşallah teyzesi kızım da Ayşe Neris inşallah.Nasıl sizce?Oğluşum net karar da kızımın ismi düşünceli. Ya bu resimdeki yoksa senin yakışıklı mı.Maşallah ya büyümüş nasıl tatlı olmuş.Papyonunu yesinler.

Masallah ikiside cok guzel rabbim adiyla yasatmayi nasip etsin ins

Evet benim oglusum bu kucuk adam teysesiiii 65gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…