evet cnm büyüdük baya 4. ayımızı bitirdik 5ten gün alıyoruz... :) sureklı gıremıyorum arada bakıyorum.. yıne gorusuruzÇok şükür canım iyiyiz.Çoğundan haber yok ama kimsecikler uğramıyor.Sen nasılsın bebişin nasıl.Büyümüştür baya?
erkegi zaten biliyoduk kuşum, Selim diyodun hep :) ayy isimlere bayıldım...İsimleriyle hayırlı upuuuzun ömürleri olsun inşallah...Oğluşum Muhammed Selim olacak inşallah teyzesi kızım da Ayşe Neris inşallah.Nasıl sizce?Oğluşum net karar da kızımın ismi düşünceli. Ya bu resimdeki yoksa senin yakışıklı mı.Maşallah ya büyümüş nasıl tatlı olmuş.Papyonunu yesinler.
Amin canım inşallah. İnşallah Arın abileri gibi yakışıklı ve sevimli de olurlar :)erkegi zaten biliyoduk kuşum, Selim diyodun hep :) ayy isimlere bayıldım...İsimleriyle hayırlı upuuuzun ömürleri olsun inşallah...
canııım çok sevindim.netim yoktu nakil ancak bitti yeni girebildim,mesajlarında hamilelik takvimini görünce "nasıl yani :)" dedim,sonra da bu güzel mesajı gördüm,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,biz de dün 2 aylık olduk,aşımız vardı,uyumadık bütün gece,artık seni de bekliyor bu telaşlar hadi bakalım,sağlıkla inşallah...Kizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*
Canim benim cok saol bitanem oyyy teyzos buyumus masallah bende gorcem o gunleei yasicam insallah bgun kontrolum war kalp atislari icin cok heycanliyim cokta korkuyorum insallah sagliklidir iyidir bebeimcanııım çok sevindim.netim yoktu nakil ancak bitti yeni girebildim,mesajlarında hamilelik takvimini görünce "nasıl yani :)" dedim,sonra da bu güzel mesajı gördüm,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,biz de dün 2 aylık olduk,aşımız vardı,uyumadık bütün gece,artık seni de bekliyor bu telaşlar hadi bakalım,sağlıkla inşallah...
Yok bebeim bgun 12de kntrolum simdi gtcez ama kalbim yerinden cikiyo cok korkuyorum dua edin bana kizlarDilek kalp atışlarını duydun mu kuşum
Rabim tamamina erdirsin canim tebrik ederimmslm arkadaslar uzunca bir zamandir yoktum. bu sure zarfinda yumurtlamamda sıkıntı oldugunu ogrendim ve tedavi gördüm cok sukur ilk klomen + catlatma ignesiyle bugn 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim ..Rabbim bebek arzusuyla tutusan arkadslarmin yardimcisi olsun banada kesesini kalp atslarini gormeyi nasip etsin amin :)
Rabim tamamina erdirsin canim tebrik ederimm
Allah anali babali buyutsn masAllah bize e3 nasip etsn o gunu ins Rabbim .cok tesekkr ederim minikbebisimBi müjde de ben vereyim kızlar. Gamzenin dünyalar güzeli bi kızı oldu dün gece, maşallah subhanallah. Rabbim upuzun, hayırlı ömürler versin inşallah. Nerden nereye geldik yaaaaa, burda hepimiz bebiş olsun diye duaar ederken şimdi tek tek dogum yapıp bebeklerimize dua ediyoruz. Darısı isteyen herkesin başınaa...
Hicrancım bu minnak senin ogluşun di mi? Maşallahhhhhh ya bal lokum...Öp Arın ve benim için kocaman.
xlxl tebrik ederim cnm, Allah tamamına erdirsin.
Dilekcim pıt pıtları duyunca yaz hemen, çok merak ediyorum.
Canım ne yaptın duydun mu pıtpıtları?Yok bebeim bgun 12de kntrolum simdi gtcez ama kalbim yerinden cikiyo cok korkuyorum dua edin bana kizlar
Hayırlı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahslm arkadaslar uzunca bir zamandir yoktum. bu sure zarfinda yumurtlamamda sıkıntı oldugunu ogrendim ve tedavi gördüm cok sukur ilk klomen + catlatma ignesiyle bugn 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim ..Rabbim bebek arzusuyla tutusan arkadslarmin yardimcisi olsun banada kesesini kalp atslarini gormeyi nasip etsin amin :)
Canım nerdeyse herkes anne oldu herkes bebişleriyle ilgileniyor galiba. Sen ne yaptın nasılsın? Yakışıklı Beratımız nasıl?Nbr tatlislarrrrrr gelin iki kelam yazin hele
Ayyy maşallah maşallah ne güzel.Bebişler geliyor sırayla.Darısı hepimize inşallah.Bi müjde de ben vereyim kızlar. Gamzenin dünyalar güzeli bi kızı oldu dün gece, maşallah subhanallah. Rabbim upuzun, hayırlı ömürler versin inşallah. Nerden nereye geldik yaaaaa, burda hepimiz bebiş olsun diye duaar ederken şimdi tek tek dogum yapıp bebeklerimize dua ediyoruz. Darısı isteyen herkesin başınaa...
Hicrancım bu minnak senin ogluşun di mi? Maşallahhhhhh ya bal lokum...Öp Arın ve benim için kocaman.
xlxl tebrik ederim cnm, Allah tamamına erdirsin.
Dilekcim pıt pıtları duyunca yaz hemen, çok merak ediyorum.
Merhaba canım.Tabi katılabilirsin ama buralar eskisi gibi kalablık değil çok sakin :)merhabalar bende katılabilirmiyim aranızaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?