Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kizlarrr yeni anne adaylari seneye bu zamanlar kuzucuklar sizinle olacak insallah.. bizimkiler abla abi olacak insallah..

Çok şükür canım iyiyiz.Çoğundan haber yok ama kimsecikler uğramıyor.Sen nasılsın bebişin nasıl.Büyümüştür baya?
evet cnm büyüdük baya 4. ayımızı bitirdik 5ten gün alıyoruz... :) sureklı gıremıyorum arada bakıyorum.. yıne gorusuruz

erkegi zaten biliyoduk kuşum, Selim diyodun hep :) ayy isimlere bayıldım...İsimleriyle hayırlı upuuuzun ömürleri olsun inşallah...

canııım çok sevindim.netim yoktu nakil ancak bitti yeni girebildim,mesajlarında hamilelik takvimini görünce "nasıl yani :)" dedim,sonra da bu güzel mesajı gördüm,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,biz de dün 2 aylık olduk,aşımız vardı,uyumadık bütün gece,artık seni de bekliyor bu telaşlar hadi bakalım,sağlıkla inşallah...

Canim benim cok saol bitanem oyyy teyzos buyumus masallah bende gorcem o gunleei yasicam insallah bgun kontrolum war kalp atislari icin cok heycanliyim cokta korkuyorum insallah sagliklidir iyidir bebeim

slm arkadaslar uzunca bir zamandir yoktum. bu sure zarfinda yumurtlamamda sıkıntı oldugunu ogrendim ve tedavi gördüm cok sukur ilk klomen + catlatma ignesiyle bugn 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim ..Rabbim bebek arzusuyla tutusan arkadslarmin yardimcisi olsun banada kesesini kalp atslarini gormeyi nasip etsin amin :)

Rabim tamamina erdirsin canim tebrik ederimm

Bi müjde de ben vereyim kızlar. Gamzenin dünyalar güzeli bi kızı oldu dün gece, maşallah subhanallah. Rabbim upuzun, hayırlı ömürler versin inşallah. Nerden nereye geldik yaaaaa, burda hepimiz bebiş olsun diye duaar ederken şimdi tek tek dogum yapıp bebeklerimize dua ediyoruz. Darısı isteyen herkesin başınaa...
Hicrancım bu minnak senin ogluşun di mi? Maşallahhhhhh ya bal lokum...Öp Arın ve benim için kocaman.
xlxl tebrik ederim cnm, Allah tamamına erdirsin.
Dilekcim pıt pıtları duyunca yaz hemen, çok merak ediyorum.

Allah anali babali buyutsn masAllah bize e3 nasip etsn o gunu ins Rabbim .cok tesekkr ederim minikbebisim

Hayırlı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Ayyy maşallah maşallah ne güzel.Bebişler geliyor sırayla.Darısı hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…