Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende kavun yemiyordum uzun zamandir gaz yapar diye birşey duymustum ama emin olamadim kavunmuydu o degilmiydi diye ... Canimda istemisti yedim bi daha mi tövbe dogdugundan beti en zor gundu vallla... Sabahina bi kaka yapti iki günlük kaka resmen şükür iyi artik... İki çocukla allah güç kuvvet versin iki uc çocuklu anneler benim icin cok kutsallar

merhabalar bende katılabilirmiyim aranızaaaaa

hoşgeldin cnm...bebekleri onlarca kişi bekledik, bebek oldukça dagıldık maalesef...ben de en eskilerdenim 4 aylık oglum var, fırsat bulabilirsem arada yazıyorum. bebek bekliyosun sanırım, saglıkla al kucagına inşallah...

Ayyy maşallah maşallah ne güzel.Bebişler geliyor sırayla.Darısı hepimize inşallah.

aminn cnm benim inşallah. minişler nasıl, yaramazlık yapıyolar mı annesi?

Oyy maşallah cok şükür gamzede kavustu kuzusuna rabbim herkese yasatsin darisi herkese insssss... Hakikaten nerdeeen nereyeee bin şükür bu günlere... evet oglusimmmm teysesiii bizde arin abimizi ve seni cok opuyoruz:)

sorma Hicran ya bat sat hesaplarken bebişlerimizin sorunlarını konuşuyoruz. çok şükür bin şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl

Arıntoşum çok yaramaz teyzesi...

evet cnm Gamzemin de minnak ama çok tatlı bi bebişi var artık, teyzesi yer O miniği ya, maşallah Asyamıza...ben 4 aydır uyumuyorum düşünün yani, Arın uykuyu sevmiyo, hele gece yarım saatte bir uyanıyo, ben daha uyuyamadan tekrar uyanıp aglıyo. Altı temiz, karnı tok, gazı yok, banyo yapmış daha ne istiyo bilmiyorum. Yine de çok şükür bin şükür saglıklı ya hep ona şükrediyorum

Aynen sağlıklı olsunlar da,benimki gece fena değil ama uyutması çok zor,5 dk.da bir kalkıyor asıl uykuya geçene kadar,kız kalkınca yanına uzanıp sarılınca uyuyor sağolsun,ama ufaklık zor dalıyor,gündüz kız kasıtlı olarak uyandırıyor zaten kıskançlığından,başucuna gidip yatağa pat diye vuruyor,ya da alkış yapıyor,çığlık atıyor,sıçrayarak uyanıyor zavallım ilk bebek çok rahatmış,iki tane olunca zor onu anladım yani..

Ben de ilk ayımızda yaptım o hatayı,"sulu sulu iyi süt yapar tatlı da..." dedim,yedim,gece sabah olmak bilmediydi,iki çocuk zor hele de yaşları benimkiler gibi yakınsa (2.5 yaş araları),kızın kıskançlıkları bezdiriyor,ilgilenemiyorum,uyumasına izin vermiyor çocuğun düşün,ilkimde bu kadar zorlanmadıydım ki oğlan kıza göre çok sakin kolay bir bebek olduğu halde,aman sağlıklı olsunlar da tek,biz erken kocamışız çok mu :)

Evet canım hiç durmuyorlar maşallah.Kızım akıllı da oğlum sürekli tekmeler atıyor.Ben gece eşim namaz kılarken uyuyakalmışım.Sen uyurken bile hareket ediyorlardı diyor :)

Kızlar bu gaz konusunda rezene papatya çayını okudum burda.Geçen gece bende de felaket bir gaz sancısı olmuştu doğuruyorum sanmıştım.Dün evde rezene yokmuş sadece papatya çayı yaptım içtim gece deliksiz uyudum çok şükür.Üstelik öğleyin yemekhanede kuru fasülye bulgur pilavı akşamda kavun yemiştim :)

Bu kerede kuru fasulye yedim bile gaz yaymadı kavun pert etti:

omrumu feda olsun... Bi kadin anne olana kadar kendi için annw olunca çocuğu yaşarmış çık doğru

Dilekkk kalp atışlarını duymana cok sevindim canım allahım daha güzel duygular yaşamayı nasip etsin inşallah xlxl cnm senin bebisinde hayırlı uzun ömürlü olsun sağlıkla kuçagına alırsın insallah canım

Gerçekten özlenmeyecek gibi değil.Çok fena büyük bir aşk hissediyorum :))) Bugün eşime mesaj attım ben çok fena aşık oldum diye :)))
Gerçekten özlenmeyecek gibi değil.Çok fena büyük bir aşk hissediyorum :))) Bugün eşime mesaj attım ben çok fena aşık oldum diye :)))
sen asıl aşkı dogsunlar o zaman görürsün cnm :) o ilk 40 gün çok anlamıyosun ama 2 aylık olup sana gülmeye başlayınca falan insan çok daha fazla baglanıyo. Arın 4 ay 1 haftalık şebeklik yapıyo bana resmen, mesela şimdi ben yazarken yalandan öksürüyo, kahkaha atıyo ilgimi çekmek için :)

iyiyyiiömm canımm benımm sen nasılsınnn senınkı gibi paşa gelicek canım inşallahhh :)
cnm benim hadi gözün aydın, çok sevindim. Arına arkadaş geliyo ne güzel...

Evlata duyulan ask bambaska bisey... Hele doğsunlar minikbebisimin dediği gibi gözünün önünden ayrilmasinlar istiyosun kimseye emanet edemiyorsun kimse dokunmasin istiyorsun bi yerine zarar verecekler diye aklin cikiyo dökülen saç telini sevdim geçen ona bile kiyamiyosun bambaska ya rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…