- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
Oyy maşallah cok şükür gamzede kavustu kuzusuna rabbim herkese yasatsin darisi herkese insssss... Hakikaten nerdeeen nereyeee bin şükür bu günlere... evet oglusimmmm teysesiii bizde arin abimizi ve seni cok opuyoruz:)Bi müjde de ben vereyim kızlar. Gamzenin dünyalar güzeli bi kızı oldu dün gece, maşallah subhanallah. Rabbim upuzun, hayırlı ömürler versin inşallah. Nerden nereye geldik yaaaaa, burda hepimiz bebiş olsun diye duaar ederken şimdi tek tek dogum yapıp bebeklerimize dua ediyoruz. Darısı isteyen herkesin başınaa...
Hicrancım bu minnak senin ogluşun di mi? Maşallahhhhhh ya bal lokum...Öp Arın ve benim için kocaman.
xlxl tebrik ederim cnm, Allah tamamına erdirsin.
Dilekcim pıt pıtları duyunca yaz hemen, çok merak ediyorum.
Günaydın catlakannegünaydııııııııınnn
Günaydın catlakannenickine bayildim
Doğru canım aman anneler bebisler iyi olsun da yazmasalarda olur...iyiyim bende oglusla yuvarlanıp gidiyoruz oglus dün çok huysuzluk yaptı hiç ağlamadığı kadar ağladı acile götürdük gaz dedi biraz buyuk olsa dis derdim dedi sebepler önceden hazır yani... Bugün iyi çok şükür... Sen nqsulsin ikizler cok tepusiyor mu içerde masallah onlaraaaa aman dikkat et canım kendineCanım nerdeyse herkes anne oldu herkes bebişleriyle ilgileniyor galiba. Sen ne yaptın nasılsın? Yakışıklı Beratımız nasıl?
biraz kişiliğimi yansıtsın istedim
hamileyiim 30 günümüz kaldı allahın izniyleeeÇok güzelbebis mi istiosun ins en kisa zaman da olur
Rabbim bir avazda saglikla kurtarsin ins canimhamileyiim 30 günümüz kaldı allahın izniyleee
amin inşallah çok saolRabbim bir avazda saglikla kurtarsin ins canim
slm.benim oğluşum gayet iyii fıldır fıldır oynuyo :)slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
Evet canım doktorlar bazen herşeyi normal görüyor.Direk teşhisi koyuyor :) Neden bu kadar gaz yaptı acaba.Değişik bişey verdin mi besin olarak.Ya da üşüdü mü? Soğukta gaz yapıyor bebişlere.Benim kızım pek bir akıllı da teyzesi oğluşum hiç durmuyor sürekli tepiyor :) Dikkat etmeye çalışıyorum canım Allaha emanetlerDoğru canım aman anneler bebisler iyi olsun da yazmasalarda olur...iyiyim bende oglusla yuvarlanıp gidiyoruz oglus dün çok huysuzluk yaptı hiç ağlamadığı kadar ağladı acile götürdük gaz dedi biraz buyuk olsa dis derdim dedi sebepler önceden hazır yani... Bugün iyi çok şükür... Sen nqsulsin ikizler cok tepusiyor mu içerde masallah onlaraaaa aman dikkat et canım kendine
İyi parmağında oynatıyor parmak kadar şeyslm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
Kavun yemiştim bolca o mu acaba dedim bilemedim... Masallah onlaraaaa erkek cocuklar yaramaz kızlar nazlı olur hakkını veriyor senin bebislerEvet canım doktorlar bazen herşeyi normal görüyor.Direk teşhisi koyuyor :) Neden bu kadar gaz yaptı acaba.Değişik bişey verdin mi besin olarak.Ya da üşüdü mü? Soğukta gaz yapıyor bebişlere.Benim kızım pek bir akıllı da teyzesi oğluşum hiç durmuyor sürekli tepiyor :) Dikkat etmeye çalışıyorum canım Allaha emanetler
Hayırlı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
bak şunaaa maşallah :) yerim onuİyi parmağında oynatıyor parmak kadar şey
Hicranım kavun çok gaz yaparmış,tecrübeyle sabit olmasının yanı sıra,gastrit tedavisi gören biri demişti,kavun karpuz yasak çok gaz yaptığı için diye.Gamze de kızını kucağına almış ha,çok sevindim,uykusuz gceler kulübüne hoşgelmiş kendisi :),zira benim oğlan uyusa kız kalkıyor,ceset gibiyim bugünlerde,eşim de iş için şehir dışında,yalnızım bir de düşün.Kavun yemiştim bolca o mu acaba dedim bilemedim... Masallah onlaraaaa erkek cocuklar yaramaz kızlar nazlı olur hakkını veriyor senin bebisler:7
Oyy btanem ben size haber wermedim dimi hamd olsun gorduk esimle pit pit atiyodu minik bebisimin kalbi icim nasil ferahladi onu gorunce anlatamam o ani ama sndw yasadin biliyosumdurCanım ne yaptın duydun mu pıtpıtları?
Darisi basinaaabak şunaaa maşallah :) yerim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?