Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oyy maşallah cok şükür gamzede kavustu kuzusuna rabbim herkese yasatsin darisi herkese insssss... Hakikaten nerdeeen nereyeee bin şükür bu günlere... evet oglusimmmm teysesiii bizde arin abimizi ve seni cok opuyoruz:)

Canım nerdeyse herkes anne oldu herkes bebişleriyle ilgileniyor galiba. Sen ne yaptın nasılsın? Yakışıklı Beratımız nasıl?
Doğru canım aman anneler bebisler iyi olsun da yazmasalarda olur...iyiyim bende oglusla yuvarlanıp gidiyoruz oglus dün çok huysuzluk yaptı hiç ağlamadığı kadar ağladı acile götürdük gaz dedi biraz buyuk olsa dis derdim dedi sebepler önceden hazır yani... Bugün iyi çok şükür... Sen nqsulsin ikizler cok tepusiyor mu içerde masallah onlaraaaa aman dikkat et canım kendine

Evet canım doktorlar bazen herşeyi normal görüyor.Direk teşhisi koyuyor :) Neden bu kadar gaz yaptı acaba.Değişik bişey verdin mi besin olarak.Ya da üşüdü mü? Soğukta gaz yapıyor bebişlere.Benim kızım pek bir akıllı da teyzesi oğluşum hiç durmuyor sürekli tepiyor :) Dikkat etmeye çalışıyorum canım Allaha emanetler

Kavun yemiştim bolca o mu acaba dedim bilemedim... Masallah onlaraaaa erkek cocuklar yaramaz kızlar nazlı olur hakkını veriyor senin bebisler:7

Hayırlı olsun canım gözün aydın.Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

çok tesekkr ederim amin inAllah ama bu aralar bel.agrisi kasik agrisi var hafif hafif batmalar hamile kalmak da yetmyr dusunuyrsun normal.gebelik mi diye

Kavun yemiştim bolca o mu acaba dedim bilemedim... Masallah onlaraaaa erkek cocuklar yaramaz kızlar nazlı olur hakkını veriyor senin bebisler:7
Hicranım kavun çok gaz yaparmış,tecrübeyle sabit olmasının yanı sıra,gastrit tedavisi gören biri demişti,kavun karpuz yasak çok gaz yaptığı için diye.Gamze de kızını kucağına almış ha,çok sevindim,uykusuz gceler kulübüne hoşgelmiş kendisi :),zira benim oğlan uyusa kız kalkıyor,ceset gibiyim bugünlerde,eşim de iş için şehir dışında,yalnızım bir de düşün.
Ahan da oğlan kalktı hadi görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…