iyiyyiiömm canımm benımm sen nasılsınnn senınkı gibi paşa gelicek canım inşallahhh :)
canımm benımm çok saooll. aynen canımm benımm bı arkadaş daha gelıyor inşallah Allahın ıznıylee :). siz nasılsınız canım nasıl gıdıor annelıksen asıl aşkı dogsunlar o zaman görürsün cnm :) o ilk 40 gün çok anlamıyosun ama 2 aylık olup sana gülmeye başlayınca falan insan çok daha fazla baglanıyo. Arın 4 ay 1 haftalık şebeklik yapıyo bana resmen, mesela şimdi ben yazarken yalandan öksürüyo, kahkaha atıyo ilgimi çekmek için :)
cnm benim hadi gözün aydın, çok sevindim. Arına arkadaş geliyo ne güzel...
saolll hıcranımm benımm siz nasılsınızzz paşaylaaOy masalah gözün aydın canım benim
canımm benımm çok saooll. aynen canımm benımm bı arkadaş daha gelıyor inşallah Allahın ıznıylee :). siz nasılsınız canım nasıl gıdıor annelık
Gözün aydın canım benim maşallahsaolll hıcranımm benımm siz nasılsınızzz paşaylaa
Cok iyiyiz masallah kuzum su an agzini kocaman kocaman acarak bana gülüyorsaolll hıcranımm benımm siz nasılsınızzz paşaylaa
Dilekkk kalp atışlarını duymana cok sevindim canım allahım daha güzel duygular yaşamayı nasip etsin inşallah xlxl cnm senin bebisinde hayırlı uzun ömürlü olsun sağlıkla kuçagına alırsın insallah canım
İyiyim bitanem bildigin gibi evdeyim pazartesi işe başlıycam bakalımmLilimmmmm nbrrrrr canoo
Tşklerr canımm inşallah bizim daha vaktimiz var sanırım veya hic olmuycak sanırım umudumu yitirmedim ama artk ne üzülüyorum ne seviniyorum yorum bile yapmıuorum olcaksa olur olmuycaksa nasipamin cok sagol cnm darisi basina ins:)
Ayyyy kuzumm benimmm canımm hayırısı ile doğsun inşallahh hayırlı evlat olsuniyiyyiiömm canımm benımm sen nasılsınnn senınkı gibi paşa gelicek canım inşallahhh :)
Evet canım haklısnız o zaman daha güzel olcağına inanıyorum.Sürekli gözümün önüne geliyorlar zaten bana gülüşlerini boynuma sarılmalarını hayal ediyorum sürekli.Kafayı yiycem yakında galiba
annelik harika bişi, çok şükür Rabbime yaşattı...Ama gerçekten çok zormuş, 4 aydır uyku nedir bilmiyorum, benim tontişim biraz fazla huysuz teyzesi, yaramazlıgı seviyo :) ama bi gülüşü her şeyi unutturuyo, ne uykusuzluk ne açlık ne yorgunluk kalıyo...canımm benımm çok saooll. aynen canımm benımm bı arkadaş daha gelıyor inşallah Allahın ıznıylee :). siz nasılsınız canım nasıl gıdıor annelık
lilimmmmmmmmmmm facede de whastappta da görüşemiyoruz daha, özledim seni cnm arada ses ver :)Cok güzelll canımm rabbim bütün güzel duyguları yaşatsın sana hayallerin gercek olsun inşallah canımm
hoşgeldinnnn :) hamileler kadar, dogum yapanlar da var, örnek ben :) merak ettiğin şeyleri sorabilirsin cnm, burda uzman olduk hepimiz kürler, ilaçlar, aşılama vs aklına gelebilecek her şey yani :) umarım hiçbirine gerek kalmaz, minicik bi kelebek konar göbişine çabucacık...Slm kızlar bende size katılmak istiyorum ama malesef ben hala hamile kalamadim.. Maşallah ne çok hamile arkadaş var burda nazar değmesin☺ Rabbim kimseyi mahrum birakmasin..
hamişliğin tadını çıkar cnm, o kadar güzel bi dönem ki...özlüyorum arada karnımdaki halini miniğimin...her anne öyle cnm benim, ben de deli gibi hayal ederdim Arını, acaba saçlı mı saçsız mı? yüzü nasıl? kime benziyo? oooo daha neler nelerEvet canım haklısnız o zaman daha güzel olcağına inanıyorum.Sürekli gözümün önüne geliyorlar zaten bana gülüşlerini boynuma sarılmalarını hayal ediyorum sürekli.Kafayı yiycem yakında galiba
Valla ya 4 aylik oldular bilee:) cabucak gecti zaman dogumdan sonra. Zaten surekli kosturmaca uykusuzluk yorgunluk zamani takip edemiyoruz ki:)hamişliğin tadını çıkar cnm, o kadar güzel bi dönem ki...özlüyorum ayaklkarnımdaki halini miniğimin...her anne öyle cnm benim, ben de deli gibi hayal ederdim Arını, acaba saçlı mı saçsız mı? yüzü nasıl? kime benziyo? oooo daha neler neler
hoşgeldinnnn :) hamileler kadar, dogum yapanlar da var, örnek ben :) merak ettiğin şeyleri sorabilirsin cnm, burda uzman olduk hepimiz kürler, ilaçlar, aşılama vs aklına gelebilecek her şey yani :) umarım hiçbirine gerek kalmaz, minicik bi kelebek konar göbişine çabucacık...
sorma 4 ay 8 günlük de biz olduk cnm. ay ne güzel günlerdi yaaa burdaki muhabbetler bi harikaydı. özledim muhabbetlerimizi. minnoşun nasıl? napıyo paşa?Valla ya 4 aylik oldular bilee:) cabucak gecti zaman dogumdan sonra. Zaten surekli kosturmaca uykusuzluk yorgunluk zamani takip edemiyoruz ki:)
Ama herseye degiyo gercektenn
Hoşbuldum bende 15 aydır anne olmayı hayal ediyorum. Ama sadece negativ gördüm bu süre boyunca bir de tüp bebek tedavisi gördüm oda doktorun az bi ihtimal verdiği halde.. umut dünyası işte.. şimdi arı sütü ,poleni bide argi kullanıyoruz yarın teste gidiyoruz bakalım işe yaramadıysa muhteşem üçlüyü denemek istiyorum. Ondan önce aklınıza ne gelirse kullanıldık.. Allaha tevekkül ediyoruz en güzeli bu hasret çeken herkese tavsiye ediyorum.. Rabbim bizi nimetinden mahrum etmesin
cnm ben sana emzirirken dua ederim, çok makbulmüş o zaman yapılan dualar. Olur Allahın izniyle, Rabbim o kadar büyük ki vardır elbet bi zamanı. Dua edip beklemek lazım. Biz burda ne mucizelere şahit olduk. Sen moralini yüksek tut yeter ki. Bi de stres yapmamak lazım, hormonları inanılmaz etkiliyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?