Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımm benımm çok saooll. aynen canımm benımm bı arkadaş daha gelıyor inşallah Allahın ıznıylee :). siz nasılsınız canım nasıl gıdıor annelık

Evet canım haklısnız o zaman daha güzel olcağına inanıyorum.Sürekli gözümün önüne geliyorlar zaten bana gülüşlerini boynuma sarılmalarını hayal ediyorum sürekli.Kafayı yiycem yakında galiba

Slm kızlar bende size katılmak istiyorum ama malesef ben hala hamile kalamadim.. Maşallah ne çok hamile arkadaş var burda nazar değmesin☺ Rabbim kimseyi mahrum birakmasin..

amin cok sagol cnm darisi basina ins:)

amin cok sagol cnm darisi basina ins:)
Tşklerr canımm inşallah bizim daha vaktimiz var sanırım veya hic olmuycak sanırım umudumu yitirmedim ama artk ne üzülüyorum ne seviniyorum yorum bile yapmıuorum olcaksa olur olmuycaksa nasip

Cok güzelll canımm rabbim bütün güzel duyguları yaşatsın sana hayallerin gercek olsun inşallah canımm

canımm benımm çok saooll. aynen canımm benımm bı arkadaş daha gelıyor inşallah Allahın ıznıylee :). siz nasılsınız canım nasıl gıdıor annelık
annelik harika bişi, çok şükür Rabbime yaşattı...Ama gerçekten çok zormuş, 4 aydır uyku nedir bilmiyorum, benim tontişim biraz fazla huysuz teyzesi, yaramazlıgı seviyo :) ama bi gülüşü her şeyi unutturuyo, ne uykusuzluk ne açlık ne yorgunluk kalıyo...

Slm kızlar bende size katılmak istiyorum ama malesef ben hala hamile kalamadim.. Maşallah ne çok hamile arkadaş var burda nazar değmesin☺ Rabbim kimseyi mahrum birakmasin..
hoşgeldinnnn :) hamileler kadar, dogum yapanlar da var, örnek ben :) merak ettiğin şeyleri sorabilirsin cnm, burda uzman olduk hepimiz kürler, ilaçlar, aşılama vs aklına gelebilecek her şey yani :) umarım hiçbirine gerek kalmaz, minicik bi kelebek konar göbişine çabucacık...

hamişliğin tadını çıkar cnm, o kadar güzel bi dönem ki...özlüyorum arada karnımdaki halini miniğimin...her anne öyle cnm benim, ben de deli gibi hayal ederdim Arını, acaba saçlı mı saçsız mı? yüzü nasıl? kime benziyo? oooo daha neler neler

Valla ya 4 aylik oldular bilee:) cabucak gecti zaman dogumdan sonra. Zaten surekli kosturmaca uykusuzluk yorgunluk zamani takip edemiyoruz ki:)
Ama herseye degiyo gercektenn

Hoşbuldum bende 15 aydır anne olmayı hayal ediyorum. Ama sadece negativ gördüm bu süre boyunca bir de tüp bebek tedavisi gördüm oda doktorun az bi ihtimal verdiği halde.. umut dünyası işte.. şimdi arı sütü ,poleni bide argi kullanıyoruz yarın teste gidiyoruz bakalım işe yaramadıysa muhteşem üçlüyü denemek istiyorum. Ondan önce aklınıza ne gelirse kullanıldık.. Allaha tevekkül ediyoruz en güzeli bu hasret çeken herkese tavsiye ediyorum.. Rabbim bizi nimetinden mahrum etmesin

Valla ya 4 aylik oldular bilee:) cabucak gecti zaman dogumdan sonra. Zaten surekli kosturmaca uykusuzluk yorgunluk zamani takip edemiyoruz ki:)
Ama herseye degiyo gercektenn
sorma 4 ay 8 günlük de biz olduk cnm. ay ne güzel günlerdi yaaa burdaki muhabbetler bi harikaydı. özledim muhabbetlerimizi. minnoşun nasıl? napıyo paşa?

cnm ben sana emzirirken dua ederim, çok makbulmüş o zaman yapılan dualar. Olur Allahın izniyle, Rabbim o kadar büyük ki vardır elbet bi zamanı. Dua edip beklemek lazım. Biz burda ne mucizelere şahit olduk. Sen moralini yüksek tut yeter ki. Bi de stres yapmamak lazım, hormonları inanılmaz etkiliyomuş.

Allah razı olsun .. Rabbim meleğini sana bağışlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…