ablaaaaaa bnde bugun adetn21. gunu dye doktora gttm hormn testlerı yapldı
gamzem dlketnm ikinze aynı yazayım doktordan geldm ama snuclarımı alamdm adetın 3.gunu gel tedavye baslayalm ddı. bnde ddm kı cıldrcam ya ne esmde ne bnde sorun yok bu bebek ndn olmdı dyorum doktor bna dyokı cnm ne gzel srun yok strestndr dyo . bı sorun yok bu bebekkkkkkk nden yokkk
selam bebiklerim :))))
ayyy çok yoğun günler... işler yoğun bakamıyorum akşam da kimseler yazmadı
nasıl gidiyorrr
Hg bebegim evet buaralar akşamda ben giremiyorum nasıl gidiyo mikmikler
Aynen biz geyik çevirirken cok egleniyoruz ve stres yapmıyoruz ins böyle devam eder Allahim muhabbetimizi bozmasib masallah
maşallah!! böyle devam mikmikten vazgeçmek yok. benimki de teee karşıdan kalktı geldi c.tesi günü. bu bebek tutarsa ona ben senin için taaaa karşılardan geldim diyecekmiş
Kocisle tartistik..kustum ona .. mikmik felan yok..
walla tam gaz devam mikmikmikmik :))) ama yoruluyorum duşu sabaha bırakıyorum Allahtan iş yakın... ateşimi ölçüp doğruuuuu banyoyaaa :)) ayyyyy hayat bize güzel beeeeeeee
Heyt be açılın sabahlar olmasın ohhh yandanyandan
hoşgeldin serapcım. Ne zamandır deniyorsunuz bebeği??
hem de ne fırlama
ayyy yıllık izin kullancam ama utanıyorum :)) herkes biliyor bebek için uğraştığımızı ve olursa komik olur :))
evet herkes biliyosa kötü ama olsun değer bence valla kocayı buldun mu yapışcaksın....benimki bomba beni bekliyo yum zamanını haydi hayırlısı bu ay hobi olarak yapcam umarsızca bi de böle deneyelim nasıl olcak...benim adam gergin....anacım onu sakineştirmek zor...adam benden önce dokuz doğuruyor...
Bebegim hepimizin stresten zati bak bu ay streside yendik birbirimizin sayesinde olar artik merak etme düşünme
vallahi benim durumum çok karışık mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda. Normal doğum yaptım sonrada kürtaj doktor 3 ay bekle sonra dene dedi. Bu ay 2. Ay korunmasız olarak. Ama dediğim gibi yaşım 37 risk olduğu için korkuyorum. Yaşımdan dolayı r,sk çıkmıştı karnımdan sıvı aldırdım 1 ay sonrada sıvı kaybından öldü bebeğim. Sanırım sıvı aldırdığım için. çok korkuyorum hamile kalamamaktan, hamile kalırsam da aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.
Bu arada benim dünya tatlısı kızım var 6 yaşında ona arkadaş olsun diye tekrar düşünmeye başladık ama bunları yaşayacağımı geç kaldığımı hiç düşünmedim.
hep cinlik peşindeler :))
:))) kullan kiz walla ohh iyi olurayyy yıllık izin kullancam ama utanıyorum :)) herkes biliyor bebek için uğraştığımızı ve olursa komik olur :))
vallahi benim durumum çok karışık mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda. Normal doğum yaptım sonrada kürtaj doktor 3 ay bekle sonra dene dedi. Bu ay 2. Ay korunmasız olarak. Ama dediğim gibi yaşım 37 risk olduğu için korkuyorum. Yaşımdan dolayı r,sk çıkmıştı karnımdan sıvı aldırdım 1 ay sonrada sıvı kaybından öldü bebeğim. Sanırım sıvı aldırdığım için. çok korkuyorum hamile kalamamaktan, hamile kalırsam da aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.
Bu arada benim dünya tatlısı kızım var 6 yaşında ona arkadaş olsun diye tekrar düşünmeye başladık ama bunları yaşayacağımı geç kaldığımı hiç düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?