Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bebegim hepimizin stresten zati bak bu ay streside yendik birbirimizin sayesinde olar artik merak etme düşünme

Aynen biz geyik çevirirken cok egleniyoruz ve stres yapmıyoruz ins böyle devam eder Allahim muhabbetimizi bozmasib masallah

Amiiiiin :) stres yok gülelim eğlenelim ki bebişlerimiz de pozitif olsun. Olmazsa da olmaz canım bu ay olmaz sonraki ay olur. Allah bilir doğru zamanı. Eğer vermiyorsa, bizim için hayırlı olacaktır. Mesela ben hamile kalmışım farkında değildim. Gittiğimde düşük yapıyordum hemen kürtaja aldılar. Kendimi o kadar yıprattım ki. Benim yüzümden oldu diye. Ama kurtajdan bikaç gün sonra apandisitimin patlamak üzere olduğunu fark ettiler ve ameliyat oldum. Zaten gidecekmiş bebeğim. Allahım herşeyin hayırlısını versin hepimize

hoşgeldin serapcım. Ne zamandır deniyorsunuz bebeği??

vallahi benim durumum çok karışık mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda. Normal doğum yaptım sonrada kürtaj doktor 3 ay bekle sonra dene dedi. Bu ay 2. Ay korunmasız olarak. Ama dediğim gibi yaşım 37 risk olduğu için korkuyorum. Yaşımdan dolayı r,sk çıkmıştı karnımdan sıvı aldırdım 1 ay sonrada sıvı kaybından öldü bebeğim. Sanırım sıvı aldırdığım için. çok korkuyorum hamile kalamamaktan, hamile kalırsam da aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.
Bu arada benim dünya tatlısı kızım var 6 yaşında ona arkadaş olsun diye tekrar düşünmeye başladık ama bunları yaşayacağımı geç kaldığımı hiç düşünmedim.

ayyy yıllık izin kullancam ama utanıyorum :)) herkes biliyor bebek için uğraştığımızı ve olursa komik olur :))

evet herkes biliyosa kötü ama olsun değer bence valla kocayı buldun mu yapışcaksın....benimki bomba beni bekliyo yum zamanını haydi hayırlısı bu ay hobi olarak yapcam umarsızca bi de böle deneyelim nasıl olcak...benim adam gergin....anacım onu sakineştirmek zor...adam benden önce dokuz doğuruyor...

ayyy benimkide sürekli bir pislik peşinde... sürekli güldürüyor beni... biraz ciddiye al diyorum sürekli ama nerdeeee... valla bu ay bende gün aşırı mikmikliyorummmmmm.. berabere kalmaya özen göstererek :))

hepimizin konusu bebekten mikmike geldi :))) bu topiği çok sevdim

canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm. bebeğin melek şimdi inşallah cennette. senin için bolbol dua ediyordur. haklısın korkmakta, üzülmekte ama elinden geldiğince sağlam durmalısın. bak doktorun da demiş herşey normaldiye. istersen bir süre daha dene olmadı başka çözümler var. devletin aşılama tüp bebek için yardımları var. ayrıca da sıvı alınma durumu için de kendine yüklenme. sonuçta bunu gerekli olduğu için yaptırmıştın. bebeğinin rızkı olsaydı ne olursa olsun bu dünyaya gelirdi. bak herşeyin nedeni stres canım. sen bunu üzerinden atmadıkça hem zor hamile kalırsın hem de kalsan bile hamileliğini doyasıya yaşayamazsın. ben kaç yaşında doğum yapmış insanlar tanıyorum. senin yaşın daha ne ki??? içine atma sıkıntıları. gel burada bizimle paylaş. Rabbim yardımcın olsun

olumsuz düşünmece yok Rabbim hayırlısınız versin bence vardır vakti aati bebeğiniz olmuş sonuçta kapılarınız açık bence yine olucaktır...yeter ki sağlığınız yerinde olsun inş..mutlu haberlerle burada oluruz...:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…