kurban olurum ben bu mınıge allahım bu ne guzellık bole yaaaaaaxcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorum
Allah mibikkerkni sana bagislasin nexmaan geldi minijker kac haftalik feldi
buda benim kizimEki Görüntüle 1347552
amın canımUyyyy guluse bak yaa masallah gamze cok tatli minnosun:)
Biz de iyiyiz canim 6aylik olduk ek gida
kosturmacasi:)
Cook guzelmis annelik.
Rabbim isteyen herkese nasib etsin:)
amiiiiiiiiiiiiiiin bebegımmamimn canim Rabbim dileyen isteyen herkese nasio etsin bebisleri olanlarinda bebislerini ailelerine bağışlasin:)
kız ben kaçmadım ama bakıyorum kimsecikler yok...Seni yalnız bırakır mıyım hiç kuşum :)
ben de seni merak ediyodum. çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bal lokumları. Nasıl minikler? öp Arın abileri ve benim için...
Oy kurban olurum canim benim.... Iyiyim canim sen nasilsin her zaman.yanindayiz lilim
Elamm naslsın canm nasıl gidiyor tedavi eşin ameliyat oldu sanrm hangi aşamadsn ben bu ay preseed jel getirttim insallah olur canm allah nasip etsin isteyen herkeseamiiiiiiiiiiiiiiin bebegımm
ayyyyyyyyyyyyyyyy lılımmmm senı cokkkk ozlemsm yaaaa ıyıym cnm bnm nasl oluyum bldgn gbı esım amelyat olalı bu 4. ayımız bakalım ıns bu olur 2mız mı kaldık bıtekElamm naslsın canm nasıl gidiyor tedavi eşin ameliyat oldu sanrm hangi aşamadsn ben bu ay preseed jel getirttim insallah olur canm allah nasip etsin isteyen herkese
Sağol canm benim iyiylik sağlık işte preseed jeli aldm bende bu ay bakalım umutluyuz inşallah :)
ayyyyyyyyyyyyyyyy lılımmmm senı cokkkk ozlemsm yaaaa ıyıym cnm bnm nasl oluyum bldgn gbı esım amelyat olalı bu 4. ayımız bakalım ıns bu olur 2mız mı kaldık bıtek
slm eminecim nasılsın neler yapıyorsunn çok özledim seni ve burdaki sohbetlerimiziii
eskisi gibi toplansak keşkee
inan hepimiz çoook özledik buranın sohbetinii napayım gülüm evdeyim oturmacalı karbuz büyütmeceli senin oğulun nasılbüyüdü mü
bıde onu dene bakalım lılım ya hayrlısı ınşbendeee çoooook özledimmm canım benimmm sanırım bir kaç kişi kaldık tatlımm bizde aşılama yaptırdık olmadı kendimiz denemeye karar verdik bir süre işte jeli kullanayım bakayım
büyüdü teyzesi hep ilgi bekliyor hiç bir iş yaptırmıyor sürekli kucakta bakımsız kadın oldum çıktım canım sıkkın yaa
Anammm gulusune kurban sen ne tatli vi bebesin kirk bin kere masssssssxcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorum
Allah mibikkerkni sana bagislasin nexmaan geldi minijker kac haftalik feldi
buda benim kizimEki Görüntüle 1347552
alışmış anne kokusua çocuk :) nedn canını sıkıyorsun ki bi olsun da herşeye rağzıyım diyen mız mızlanaşükür de miik paşaya sana ihtiyacı vr görmesi lazım hep
bıde onu dene bakalım lılım ya hayrlısı ınş
Ins bu jel vesile olur senin yawrin icinde lilimmmSağol canm benim iyiylik sağlık işte preseed jeli aldm bende bu ay bakalım umutluyuz inşallah :)
o deyilki canımı sıkan o canım benim ölürüm onun içinn 26 eylülde doğum yaptımm nerdeyse 3 ay oldu hala kanamam devam ediyorr
Ins bu jel vesile olur senin yawrin icinde lilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?