Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar 3 düşükten sonra bugün kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendim . dr yönlendirmedi bu konuda ilgisiz davrandı kendim gittim test yaptırdım . istanbul avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir dr var mı dr umu değiştirmek istiyorum

Canm benim hep yanımdasın sagol tatlım işimiz şaka inşallah toplanırız eski günlerdeki gibi dicem ama biraz zor sanırım

Elamm naslsın canm nasıl gidiyor tedavi eşin ameliyat oldu sanrm hangi aşamadsn ben bu ay preseed jel getirttim insallah olur canm allah nasip etsin isteyen herkese
ayyyyyyyyyyyyyyyy lılımmmm senı cokkkk ozlemsm yaaaa ıyıym cnm bnm nasl oluyum bldgn gbı esım amelyat olalı bu 4. ayımız bakalım ıns bu olur 2mız mı kaldık bıtek

Sağol canm benim iyiylik sağlık işte preseed jeli aldm bende bu ay bakalım umutluyuz inşallah :)

slm eminecim nasılsın neler yapıyorsunn çok özledim seni ve burdaki sohbetlerimiziii
eskisi gibi toplansak keşkee

ayyyyyyyyyyyyyyyy lılımmmm senı cokkkk ozlemsm yaaaa ıyıym cnm bnm nasl oluyum bldgn gbı esım amelyat olalı bu 4. ayımız bakalım ıns bu olur 2mız mı kaldık bıtek

bendeee çoooook özledimmm canım benimmm sanırım bir kaç kişi kaldık tatlımm bizde aşılama yaptırdık olmadı kendimiz denemeye karar verdik bir süre işte jeli kullanayım bakayım

slm eminecim nasılsın neler yapıyorsunn çok özledim seni ve burdaki sohbetlerimiziii
eskisi gibi toplansak keşkee

inan hepimiz çoook özledik buranın sohbetinii napayım gülüm evdeyim oturmacalı karbuz büyütmeceli senin oğulun nasıl büyüdü mü

inan hepimiz çoook özledik buranın sohbetinii napayım gülüm evdeyim oturmacalı karbuz büyütmeceli senin oğulun nasıl büyüdü mü

büyüdü teyzesi hep ilgi bekliyor hiç bir iş yaptırmıyor sürekli kucakta bakımsız kadın oldum çıktım canım sıkkın yaa

bendeee çoooook özledimmm canım benimmm sanırım bir kaç kişi kaldık tatlımm bizde aşılama yaptırdık olmadı kendimiz denemeye karar verdik bir süre işte jeli kullanayım bakayım
bıde onu dene bakalım lılım ya hayrlısı ınş

büyüdü teyzesi hep ilgi bekliyor hiç bir iş yaptırmıyor sürekli kucakta bakımsız kadın oldum çıktım canım sıkkın yaa

alışmış anne kokusua çocuk :) nedn canını sıkıyorsun ki bi olsun da herşeye rağzıyım diyen mız mızlana şükür de miik paşaya sana ihtiyacı vr görmesi lazım hep

alışmış anne kokusua çocuk :) nedn canını sıkıyorsun ki bi olsun da herşeye rağzıyım diyen mız mızlana şükür de miik paşaya sana ihtiyacı vr görmesi lazım hep

o deyilki canımı sıkan o canım benim ölürüm onun içinn 26 eylülde doğum yaptımm nerdeyse 3 ay oldu hala kanamam devam ediyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…