Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa doktora sordun mu canım gçmsi lazm değil mi kırk gnde neden oluyo acaba

artık sıkıldım dr gitmekten canım enfeksiyon kapmişsındedi 2 çeşit fitil antibiyotik kullandım hala devam ediyorr bu cuma tekrar gideceğimm smear testide yapıldı temiz çıktı bu kadar devam etmesi hiç normal değill ne yapcam ben yaa

Allah yardımcın olsun canım inşalh kötü bir şey yokturda biter öyle insanda rahatsız olur 3 ay enfeksyon olsa geçer herhalde biraç aya canm

Allah yardımcın olsun canım inşalh kötü bir şey yokturda biter öyle insanda rahatsız olur 3 ay enfeksyon olsa geçer herhalde biraç aya canm

olmazmıyım sürekli günlük pet sıkıldım kendimden miğdem bulanıyor resmenn sağol canım işallah kötü birşey çıkmaz rabbim sana bi evlat nasip eder işallahh dualarım seninle cnm

olmazmıyım sürekli günlük pet sıkıldım kendimden miğdem bulanıyor resmenn sağol canım işallah kötü birşey çıkmaz rabbim sana bi evlat nasip eder işallahh dualarım seninle cnm
aminn tatlım inşllah seninde kanaman düzene girer de herşey güzel olur kuşummm allahm şifayı nrden gönderce blli olmaz canm inşallah iyiolursun

hhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu kızlarrrrr hadııı toplanalımmmm yneee dılketın ve nefesal ne alemdesınız merak ettm

çok şükür cnm iyiyiz, Arın da büyüdü ama biraz kuduruk teyzesi :) 6 aylık oldu. sen nasılsın? napıyosun?
oyyyyyy masallah ya bnde napıyım abla ıyym aynı esım amelyt oldu bu 4. ayımız bakalım hala beklemedyım

Kzlar topgmı 5 . Sayfada buldum yapmayn böle hamıle kalanlar dgum yapanlar terketdı burayı nluyo yanı olmuyo böle

Kızlarrrr nabe
Kzlar topgmı 5 . Sayfada buldum yapmayn böle hamıle kalanlar dgum yapanlar terketdı burayı nluyo yanı olmuyo böle
eloşummm tripcanımm napıon beaa ben bu jeli denedim eğer olursa sana göndercem vesile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…