aaa doktora sordun mu canım gçmsi lazm değil mi kırk gnde neden oluyo acaba
Duamdasin lilimm canim benimaminn canımmm inşallah umudumuz bu kaldı artık çok güzel yorumlarda okudum olur inşallh efecik dua etsinbize
artık sıkıldım dr gitmekten canım enfeksiyon kapmişsındedi 2 çeşit fitil antibiyotik kullandım hala devam ediyorr bu cuma tekrar gideceğimm smear testide yapıldı temiz çıktı bu kadar devam etmesi hiç normal değill ne yapcam ben yaa
Duamdasin lilimm canim benim
Allah yardımcın olsun canım inşalh kötü bir şey yokturda biter öyle insanda rahatsız olur 3 ay enfeksyon olsa geçer herhalde biraç aya canm
aminn tatlım inşllah seninde kanaman düzene girer de herşey güzel olur kuşummm allahm şifayı nrden gönderce blli olmaz canm inşallah iyiolursunolmazmıyım sürekli günlük pet sıkıldım kendimden miğdem bulanıyor resmenn sağol canım işallah kötü birşey çıkmaz rabbim sana bi evlat nasip eder işallahh dualarım seninle cnm
çok sağol canım allaha emanet ol canımmaminn tatlım inşllah seninde kanaman düzene girer de herşey güzel olur kuşummm allahm şifayı nrden gönderce blli olmaz canm inşallah iyiolursun
çok sağol canım allaha emanet ol canımm
ay ben nerelere gitsem bizi arayan soran yok :)))hhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu kızlarrrrr hadııı toplanalımmmm yneeedılketın ve nefesal ne alemdesınız merak ettm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bnm cnm ablammm nasılsın mınıgımz nasl byudumu ıyceeeay ben nerelere gitsem bizi arayan soran yok :)))
çok şükür cnm iyiyiz, Arın da büyüdü ama biraz kuduruk teyzesi :) 6 aylık oldu. sen nasılsın? napıyosun?ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bnm cnm ablammm nasılsın mınıgımz nasl byudumu ıyceee
oyyyyyy masallah ya bnde napıyım abla ıyym aynı esım amelyt oldu bu 4. ayımız bakalım hala beklemedyımçok şükür cnm iyiyiz, Arın da büyüdü ama biraz kuduruk teyzesi :) 6 aylık oldu. sen nasılsın? napıyosun?
eloşummm tripcanımm napıon beaa ben bu jeli denedim eğer olursa sana göndercem vesile olur inşallahKzlar topgmı 5 . Sayfada buldum yapmayn böle hamıle kalanlar dgum yapanlar terketdı burayı nluyo yanıolmuyo böle
Lilimmmmmyürü yavrum yürü fistanını sürü şimdide burdan geçtii konyalının biriii hicroşşşşş
Tamam cnımKızlarrrr nabe
eloşummm tripcanımm napıon beaa ben bu jeli denedim eğer olursa sana göndercem vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?