Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hamişlerrrrrr Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bebişlerle ugraşanlar Allah kolaylıklar versin. Ben Arınla ugraşmaya devam ediyorum. Çok yorucu ama çok güzel. Allahım herkese nasip etsin...

aminnnnn kuşummmm inşallahhh allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin

Maalesef hamile değilmişim ama umudunu kaybetmedim inşallah mevlam hayirlisiyla tüm isteyenlere nasip eder anne olmayi

Ben de vaarrıımm.. Bu konuya yazmaya başladığımdan beri 8 ay olmuştur sanırım.. Çalışmalara devam.. İlaç iğne.. Yine olmazsa rahim filmi vs. Hasretle bekliyoruz.. İnşallah en güzel zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Maalesef hamile değilmişim ama umudunu kaybetmedim inşallah mevlam hayirlisiyla tüm isteyenlere nasip eder anne olmayi
Amin canım inşallah.. Umutsuz olmaz zaten.. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.. İnşallah sağlıkla kavuşur isteyen herkes bebişlerine..

Evet canim keltos oglum cok sagol teysesiii rabbim ins sanada nasip etsin ennnnnn kisa xamanda

üzülme canım işallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder dualarım hep seninle olucak rabbim sabır versin

aminnn canım hayırlısı ama rahim filmi için gec kalma inşallah hayırlısıyla gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…