Hamişlerrrrrr Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bebişlerle ugraşanlar Allah kolaylıklar versin. Ben Arınla ugraşmaya devam ediyorum. Çok yorucu ama çok güzel. Allahım herkese nasip etsin...
Lilimmmm can kusummmaminnnnn kuşummmm inşallahhh allah herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin
Ben de vaarrıımm.. Bu konuya yazmaya başladığımdan beri 8 ay olmuştur sanırım.. Çalışmalara devam.. İlaç iğne.. Yine olmazsa rahim filmi vs. Hasretle bekliyoruz.. İnşallah en güzel zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimizayyy negüzel yazmışsın canım umut oldu benimde aklımda uzun süredir o jel ama güvenemedim bir türlü ama bu yazını okuduktan sonra herşeyden cok almak istedim bi anda rabbimin şifayı nereden göndereceği belli olmaz tatlım tşkler bu yazını bizimle paylaştığın için çoğu arkadaşım bebişlerini kuçağına aldıaz kişi kaldık hamile kalamayan ondan cevp veren olmamıştır ama benim için iyiy oldu bunları okumak
Amin canım inşallah.. Umutsuz olmaz zaten.. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.. İnşallah sağlıkla kavuşur isteyen herkes bebişlerine..Maalesef hamile değilmişimama umudunu kaybetmedim inşallah mevlam hayirlisiyla tüm isteyenlere nasip eder anne olmayi
Ay bu fotodaki senin bebişin değil mi?? Ay Allah'ım dünyalar tatlısı maşallahhhhh
Ay bu fotodaki senin bebişin değil mi?? Ay Allah'ım dünyalar tatlısı maşallahhhhh
Allah analı babalı büyütsün.. Sağlıklı mutlu uzuunn bir ömür versin. Hayırlı evlat olsun inşallah.. Yerim ben onu yaaa
Amin inşallah canıımm.. Hayırlısıyla inşallahEvet canim keltos oglumcok sagol teysesiii rabbim ins sanada nasip etsin ennnnnn kisa xamanda
Oyy!! ŞapşiikkkBu da benim minik Elif Hira teyzeleri... Allah hepinize verir inşallah...
Amin canıımmteşekkür ederim canım.. darısı başınıza inşallah...
canımmm arkadaşım kalbide yüzü kadar güzelim benim inşallahh bende herşeyden çok istiyorum sizegüzel haberler vermeyi evet eskisi kadar girmiyorum acıkcası kimse girmiyo eskisi gibi ben bi işten çıktım dağıldık resmen yaaa
Bu da benim minik Elif Hira teyzeleri... Allah hepinize verir inşallah...
Lilimmmm can kusummm:60
üzülme canım işallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder dualarım hep seninle olucak rabbim sabır versin
Bu da benim minik Elif Hira teyzeleri... Allah hepinize verir inşallah...
Ben de vaarrıımm.. Bu konuya yazmaya başladığımdan beri 8 ay olmuştur sanırım.. Çalışmalara devam.. İlaç iğne.. Yine olmazsa rahim filmi vs. Hasretle bekliyoruz.. İnşallah en güzel zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Amin canım inşallah.. Umutsuz olmaz zaten.. Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için.. İnşallah sağlıkla kavuşur isteyen herkes bebişlerine..
Bütün kızlar toplansın yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?