Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evt yaaa beni yanlız bıraktınızz ama olmadı kiii şimdi doğur kaç
kız ben kaçmadım ama bakıyorum kimsecikler yok...Seni yalnız bırakır mıyım hiç kuşum :)

Kızlar Merhaba Nasılsıniz. Ben de 33 haftalik erken doğum yaptım. BebisleriM kuvözdeler. Çok şükür bu günümüze
ben de seni merak ediyodum. çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bal lokumları. Nasıl minikler? öp Arın abileri ve benim için...

Iyiler çok şükür canim. Günde iki defa görebiliyorum. Çok küçükler. Kilo almalarını bekliyoruz. Kilolarını toparlayinca çıkar dedi dr.

aminnn canım hayırlısı ama rahim filmi için gec kalma inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
Adet oldum zaten haftasonu. Bu haftasonu çektiricem sanırım.. Hayırlısı hepimiz için.. İnşallah senin de, hepimizin de gelir canım..

Kızlar Merhaba Nasılsıniz. Ben de 33 haftalik erken doğum yaptım. BebisleriM kuvözdeler. Çok şükür bu günümüze
Allah sağlık versin canım.. Geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak kilo alırlar da tontiş tontiş emerler annelerini inşallah..

Amin canım inşallah. Allah razı olsun. Allah herkese nasib etsin tez zamanda ve sağlıkla.

Iyiler çok şükür canim. Günde iki defa görebiliyorum. Çok küçükler. Kilo almalarını bekliyoruz. Kilolarını toparlayinca çıkar dedi dr.
eee o kadar olacak kuşum biz 1 tane taşıdık besledik karnımızda, se iki tane. Çabucak yer, kilo alır, büyür benim akıllı bıdıklarım. Kokla benim için. Sormak istedigin bişi olursa sor cnm, yardımcı olmaya çalışırım.

Sağol canım. Allah razı olsun. Kızımızı dün çıkardık çok şükür. Darısı oglumuza. Beslemek zor oluyor biraz. Uyandıramiyorum emzirme için. Üstüne mama veriyorum. Üstüne oğluma süt sagiyorum. Ilk aylar biraz zorlu geçecek galiba.

Incimmm geçmiş olsun bebislerine rabbim saglik huzur mutlu bir omur nasip etsi...masallahhh kuzucuklaraaa ibs oglunda hemencik cikar anacinin kollarina gelir isimlerini ne koydunuz

çok geçmiş olsun cnm başın sağolsun..
allah bebişine sağlık sıhhat versin..
ben geçenyıl eylülde hamile kalmak isteyenler topiğinden arkadaştım..

evet cnm çok zor süreçler, biz bitaneyle zor başa çıkarken sende 2 minnoş var. saglıklı olsunlar da ugraşılır kuzum ya. yerim onları bennnnnn, bal kolumdurlar. İsimleri neydi?

evet cnm çok zor süreçler, biz bitaneyle zor başa çıkarken sende 2 minnoş var. saglıklı olsunlar da ugraşılır kuzum ya. yerim onları bennnnnn, bal kolumdurlar. İsimleri neydi?
Evet canım saglikli olsunlar da önemli olan o. Selim ve Ayşe oldu isimleri :)

xcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorum
Allah mibikkerkni sana bagislRabbimexmaan geldi minijker kac haftalik feldi
buda benim kizimEki Görüntüle 1347552
Uyyyy guluse bak yaa masallah gamze cok tatli minnosun:)
Biz de iyiyiz canim 6aylik olduk ek gida
kosturmacasi:)

Cook guzelmis annelik.

Rabbim isteyen herkese nasib etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…