kız ben kaçmadım ama bakıyorum kimsecikler yok...Seni yalnız bırakır mıyım hiç kuşum :)evt yaaa beni yanlız bıraktınızz ama olmadı kiii şimdi doğur kaç
ben de seni merak ediyodum. çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bal lokumları. Nasıl minikler? öp Arın abileri ve benim için...Kızlar Merhaba Nasılsıniz. Ben de 33 haftalik erken doğum yaptım. BebisleriM kuvözdeler. Çok şükür bu günümüze
Iyiler çok şükür canim. Günde iki defa görebiliyorum. Çok küçükler. Kilo almalarını bekliyoruz. Kilolarını toparlayinca çıkar dedi dr.kız ben kaçmadım ama bakıyorum kimsecikler yok...Seni yalnız bırakır mıyım hiç kuşum :)
ben de seni merak ediyodum. çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bal lokumları. Nasıl minikler? öp Arın abileri ve benim için...
Adet oldum zaten haftasonu. Bu haftasonu çektiricem sanırım.. Hayırlısı hepimiz için.. İnşallah senin de, hepimizin de gelir canım..aminnn canım hayırlısı ama rahim filmi için gec kalma inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
Allah sağlık versin canım.. Geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak kilo alırlar da tontiş tontiş emerler annelerini inşallah..Kızlar Merhaba Nasılsıniz. Ben de 33 haftalik erken doğum yaptım. BebisleriM kuvözdeler. Çok şükür bu günümüze
Amin canım inşallah. Allah razı olsun. Allah herkese nasib etsin tez zamanda ve sağlıkla.Adet oldum zaten haftasonu. Bu haftasonu çektiricem sanırım.. Hayırlısı hepimiz için.. İnşallah senin de, hepimizin de gelir canım..
Allah sağlık versin canım.. Geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak kilo alırlar da tontiş tontiş emerler annelerini inşallah..
eee o kadar olacak kuşum biz 1 tane taşıdık besledik karnımızda, se iki tane. Çabucak yer, kilo alır, büyür benim akıllı bıdıklarım. Kokla benim için. Sormak istedigin bişi olursa sor cnm, yardımcı olmaya çalışırım.Iyiler çok şükür canim. Günde iki defa görebiliyorum. Çok küçükler. Kilo almalarını bekliyoruz. Kilolarını toparlayinca çıkar dedi dr.
Sağol canım. Allah razı olsun. Kızımızı dün çıkardık çok şükür. Darısı oglumuza. Beslemek zor oluyor biraz. Uyandıramiyorum emzirme için. Üstüne mama veriyorum. Üstüne oğluma süt sagiyorum. Ilk aylar biraz zorlu geçecek galiba.eee o kadar olacak kuşum biz 1 tane taşıdık besledik karnımızda, se iki tane. Çabucak yer, kilo alır, büyür benim akıllı bıdıklarım. Kokla benim için. Sormak istedigin bişi olursa sor cnm, yardımcı olmaya çalışırım.
bebekimmmmmmm canımınnnnn taaaaa içiiiiii nasılsın gıı
Incimmm geçmiş olsun bebislerine rabbim saglik huzur mutlu bir omur nasip etsi...masallahhh kuzucuklaraaaSağol canım. Allah razı olsun. Kızımızı dün çıkardık çok şükür. Darısı oglumuza. Beslemek zor oluyor biraz. Uyandıramiyorum emzirme için. Üstüne mama veriyorum. Üstüne oğluma süt sagiyorum. Ilk aylar biraz zorlu geçecek galiba.
çok geçmiş olsun cnm başın sağolsun..selam kızlaaar çooooooook uzun zaman sonra buluştuk,nasılsınız? ben çok yoğun üzücü zamanlar geçirdim
1- 32 haftalık ama yüksek tansiyondan ve gebelik zehirlendirmesinden dolayı gelişimi 28. haftada kalan kızımı acil olarak doğurdum 1130 gr. 33 santim,şimdi düzeltilmiş yaşı 6 haftalık ve 4500 gr,oldu,24 haziranda doğurdm
2- bebeğim 49 gün hastanede yoğun bakımda yattı,35. gününde babamı kaybettim
çok zor günlerdi,şuan hamdolsun iyiyiz kilo aldırmaya çalışıyorum REYYAN MÜGE me siz nasılsınız?
evet cnm çok zor süreçler, biz bitaneyle zor başa çıkarken sende 2 minnoş var. saglıklı olsunlar da ugraşılır kuzum ya. yerim onları bennnnnn, bal kolumdurlar. İsimleri neydi?Sağol canım. Allah razı olsun. Kızımızı dün çıkardık çok şükür. Darısı oglumuza. Beslemek zor oluyor biraz. Uyandıramiyorum emzirme için. Üstüne mama veriyorum. Üstüne oğluma süt sagiyorum. Ilk aylar biraz zorlu geçecek galiba.
Evet canım saglikli olsunlar da önemli olan o. Selim ve Ayşe oldu isimleri :)evet cnm çok zor süreçler, biz bitaneyle zor başa çıkarken sende 2 minnoş var. saglıklı olsunlar da ugraşılır kuzum ya. yerim onları bennnnnn, bal kolumdurlar. İsimleri neydi?
Allah bagislasin canimEvet canım saglikli olsunlar da önemli olan o. Selim ve Ayşe oldu isimleri :)
Maşallah canım. Allah adıyla sağlıkla büyütsün. Adaş olmuşlar oglusumla.Allah bagislasin canim
Benim pasam da Yavuz Selim:)
xcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorumKizlaaar nasilsinizz uzun zaman olaya gelmeyeli
Allah mibikkerkni sana bagislasin nexmaan geldi minijker kac haftalik feldiEvet canım saglikli olsunlar da önemli olan o. Selim ve Ayşe oldu isimleri :)
Allah bağışlasıınnn.. Çook tatlı maşallaaahhhxcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorum
Allah mibikkerkni sana bagislasin nexmaan geldi minijker kac haftalik feldi
buda benim kizimEki Görüntüle 1347552
Allah bağışlasıınnn.. Çook tatlı maşallaaahhhAllah sağlıklı mutlu uzuunn ömürler versin inşallahh
Uyyyy guluse bak yaa masallah gamze cok tatli minnosun:)xcanım nasilsn bebiain nnasıl bende uzub zamandır girmiyorum
Allah mibikkerkni sana bagislRabbimexmaan geldi minijker kac haftalik feldi
buda benim kizimEki Görüntüle 1347552
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?