Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Herkes ayrı ayrı çok özel ve iyilerrr çocuktan koşuşturmadan vakit bulamıyorlardır olsunn allah nasip etsin inşallah canım benimde ben hamile kalınca toplancak herkes buna inanıyorum :))))
ilk ben gelirim :) ama çocuklu kadın kabul eder misiniz :)))))))))))

Kizlar eskisi gbi gene topplanal cok guzel gunlerimiz oldu simdi gene olsun ger dk burda olurduk simdide yapalim bunu

Bir gün, saat belirleyelim, tanıdıgımız tüm topic ahalisini buraya toplayalım. Hareketlensin topiğimiz yaaaaaaa, eski günler çok güzeldi
Canim mesaj atalim herkeze tarih saat belirleyelim we herkez o zaman girsin topige cok ozledim eski gnleri ben kardes gibiydik burda hepimiz birbirimize cok destek oluyoduk

İyi geceler canlar bat 24 bugün ilişkiden sonra kasiklarimda ağrı oldu ve akintim başladı 6. Ayimiz rabbim inşallah bu ay yüzümü guldurur allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Kizlar reglime 5 gün var bugün prodictor erken test aldım negatif çıktı gerçi o marka teste güvenmiyorum

Canim mesaj atalim herkeze tarih saat belirleyelim we herkez o zaman girsin topige cok ozledim eski gnleri ben kardes gibiydik burda hepimiz birbirimize cok destek oluyoduk
olabilir cnm bana uyar. ne günlerdi yaaa, bu arada bebişinin cinsiyetini ögrendin mi?

İyi geceler canlar bat 24 bugün ilişkiden sonra kasiklarimda ağrı oldu ve akintim başladı 6. Ayimiz rabbim inşallah bu ay yüzümü guldurur allah kimsenin kucağını boş birakmasin
aminnn inşallah. Allah herkese nasip etsin anneliği.

Ahhhh ahhh bu sayfa eskiden böyle sessiz miydi? Dakikalarca eskiyi okudumu bilirim zamanında, şimdi kimsecikler yok. Huuuuuuuu kızlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…