- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
ilk ben gelirim :) ama çocuklu kadın kabul eder misiniz :)))))))))))Herkes ayrı ayrı çok özel ve iyilerrr çocuktan koşuşturmadan vakit bulamıyorlardır olsunn allah nasip etsin inşallah canım benimde ben hamile kalınca toplancak herkes buna inanıyorum :))))
Canim mesaj atalim herkeze tarih saat belirleyelim we herkez o zaman girsin topige cok ozledim eski gnleri ben kardes gibiydik burda hepimiz birbirimize cok destek oluyodukBir gün, saat belirleyelim, tanıdıgımız tüm topic ahalisini buraya toplayalım. Hareketlensin topiğimiz yaaaaaaa, eski günler çok güzeldi
Kizlar reglime 5 gün var bugün prodictor erken test aldım negatif çıktı gerçi o marka teste güvenmiyorum
canım biraz daha sabret adetin geciksin öyle yap,inş. hamilesindir
İnşallah canm allah razı olsun sende durumlar necanım biraz daha sabret adetin geciksin öyle yap,inş. hamilesindir
Bu sabah ovulasyon testi yaptım,koyuya yakın bir çizgi çıktı denemelere devam,bakalım ne olacak bu ayİnşallah canm allah razı olsun sende durumlar ne
Hayırlısı olsun canm rabbim herkesin gönlüne göre versinBu sabah ovulasyon testi yaptım,koyuya yakın bir çizgi çıktı denemelere devam,bakalım ne olacak bu ay
olabilir cnm bana uyar. ne günlerdi yaaa, bu arada bebişinin cinsiyetini ögrendin mi?Canim mesaj atalim herkeze tarih saat belirleyelim we herkez o zaman girsin topige cok ozledim eski gnleri ben kardes gibiydik burda hepimiz birbirimize cok destek oluyoduk
aminnn inşallah. Allah herkese nasip etsin anneliği.İyi geceler canlar bat 24 bugün ilişkiden sonra kasiklarimda ağrı oldu ve akintim başladı 6. Ayimiz rabbim inşallah bu ay yüzümü guldurur allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Ewet hayatim prensesim olucak erkekti kiza donus yaptiolabilir cnm bana uyar. ne günlerdi yaaa, bu arada bebişinin cinsiyetini ögrendin mi?
aminnn inşallah. Allah herkese nasip etsin anneliği.
oyyyyyyy bi minik kız daha mı geliyo :) yerim onu ben annesi yaaa.Ewet hayatim prensesim olucak erkekti kiza donus yaptiayrintilida belli oldu prensesimiz
Ye teyzesi yee ahh bi dogsun ben nasil yigcem onuoyyyyyyy bi minik kız daha mı geliyo :) yerim onu ben annesi yaaa.
yolu yarıladın bile cnm, saglıkla gelsin kuzucuk...Arın abi oluyo yine yaaa :)Ye teyzesi yee ahh bi dogsun ben nasil yigcem onu
Ewet arin abi oluyo minik bi kiz kardes geliyo teyzesinin kuzusunayolu yarıladın bile cnm, saglıkla gelsin kuzucuk...Arın abi oluyo yine yaaa :)
hayırlı olsun çok sevindim canımEwet arin abi oluyo minik bi kiz kardes geliyo teyzesinin kuzusuna
Saol btanem Allah razi olsunhayırlı olsun çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?