Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

insallah canim... benimde adetime daha bi 8 günüm var bakalim merakla bekliyorum..sen hemen hamile kalabildinmi? kalp atisini duydugunuzda bir rahatlarsiniz... tüm güzelliklerin ve korkularin barindigi his bu olsa gerek... insallah tutunmustur simsiki... allah herkeze hamile olmayi nasip etsin..hamile olmayi istegene kadar insan nekadar zor oldugunu fark edemiyormus...

canim insallah herkez anne baba olmayi tadar... sana duydugum bi kac iyi önerim olacak...adet düzensizligine iyi gelen hayit otu ben yurtdisinda yasiyorum burda herkez adet düzensizligi icin onu kullaniyo...bir dene istersen...yumurtlama gününde eger bünyeni yakindan takip ediyorsan en cok akinti oldugun zamandir.. yani bu dogamizda var spermlerin yasamasini saglamamiz icin bize belirli günler bol miktarda kaygan bir akinti nasip oluyor...ben böyle anliyorum acikcasi yanilma payida cok az

Çok teşekkür ederim önerilerin için mutlaka araştıracağım hayit otunu ... Yumurtlama günümü bende o şekilde takip ediyorum aslında kaygan sıvı biraz katı olunca yumurtlama belirtisiymiş ama yinede bir türlü tutturamadımki hala bebiş yok

Ya kızlar bendede kasık sırt ağrısı var. Bide tuhaf bi şekilde kollarım ve bacaklatım o kadar ağırıyoki. Acaba adet mi hamilelik belirtisi mi

ümitsizlige kapilmamak gerekiyor aslinda :) ama gelde bunu anne olmak isteyenlere anlat...cok zor bende ikinci kez deniyorum...sürekli arastiriyorum...aslinda oluruna birakalim diycem ama okadar kimyasala okadar stresse heleki büyük sehirde yasayanlar özellikle cok zor artik... insallah bu ay tutmustu canim ya

Ya kızlar bendede kasık sırt ağrısı var. Bide tuhaf bi şekilde kollarım ve bacaklatım o kadar ağırıyoki. Acaba adet mi hamilelik belirtisi mi

ilk adet gününden kac gün gecti? cünki bende o sekil agrilar yumurtlama gününde oluyor... eger adetine yaklasmissan belkide olabilirsin...sirt agrisi adet gectikten sonra belirgin oluyomus diye duydum...ama :) hic belli olmaz

ilk adet gününden kac gün gecti? cünki bende o sekil agrilar yumurtlama gününde oluyor... eger adetine yaklasmissan belkide olabilirsin...sirt agrisi adet gectikten sonra belirgin oluyomus diye duydum...ama :) hic belli olmaz
bat.a 12 gun falan var daha

Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ama ben bir türlü bunu başaramıyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi korkuyorum eşime bir evlat vermek en çok istediğim şey

Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ama ben bir türlü bunu başaramıyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi korkuyorum eşime bir evlat vermek en çok istediğim şey

ayni sekilde...ama böyle yaparak gereksiz yere stresse giriyoruz...belki tutunacagi varsa bile tutunmaktan vazgecer kendi kendimizi mahv ediyoruz...ilk basta saglikliysan bence yüzde 50 hamile kalma olasiligin artiyo...icimizi güzel tutalim...

Canım her şeyin bir çözümü var. Hareketlilik için keçi boynuzu kürü var, bazı vitamin ilaçları var. Adet düzenlemek için doktorlar da ilaç verebilir. Hiç umutsuz olma. Kimlerin kimlerin oluyor.. Olumlu düşünmek en güzel ilaaççç

Teşekkür ederim canıımm.. Amiinn
Biz de 1 senedir uğraşıyorduk. 2 ay ilaç ve çatlatma iğnesi tedavisinden sonra, rahim filmi çekindim. Ondan sonraki 2. ayda kısmet oldu. Tedaviye ara vermiştik. Eşimde de bende de sorun yoktu ama, kısmet olmuyordu. Her ay o üzüntülü zamanları ben de yaşadım yani.. Umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oldu ama kendimi toparlamaya çalıştım hep.. toparladım ada.. en güzel zamanda olacak dedim.. Allah zamanını biliyor dedim.. ve inşallah da en güzel zamanda gelmiştir Darısı sizlere olsun ve olacak da inşallah..

bat.a 12 gun falan var daha
Canım yumurtlama dönemidir. Bu zamanları iyi değerlendirin.. Kasık ağrısı yapar yumurtalar çatlarken.

Evet.. Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ve stres olmamak.. İnaınn ben en olumlu olduğum zamanda geldi.. Aşılama yaptıracağımız ay geldi.. Napiyim dedim yaa, artık aşılama yaptırırız. tedaviye başlamak için adetimin 3. günü randevu almıştım. Olmadı tüp bebek dedim.. İstemeden de olsa rahatlamışım demek ve sürpriz yaptı. Adet olucam diyordum, adet ağrım vardı.. Olmadım.. Rahatlayınca olur derlerdi.. Nasıl rahatlıcam ki işte en fazla bu kadar rahatlarım diyordum.. Rahatlamışım demek :)) Kalp atışını duymak için gün sayıyorum. Allah'ım nasip eder inşallah..
Emin olun sizlerin de olacak.. Yeter ki heepp olumlu düşünün heepp Zaten her şey yolunda olsa, kadın erkek sağlıklı olsa, yumurtlama günü ilişki olsa bebek olma şansı %25 kızlar.. Bir de kötü düşünerek bu şansı daha da düşürmeyeliimmm

"*Uzmanlara göre hiçbir doğurganlık problemine sahip olmayan ve korunmayan bir çiftin ortalama hamile kalma şansı, her adet döneminde yüzde 25 civarında. "

ŞUBAT 2014TE BEBEĞİMİ KAYBETTİM. BENİ DE ZEHİRLEMEYE BAŞLAMIŞ ÜSTELİK...
DOKTOR HEMEN ALMAMIZ GEREK DEDİ...
BEN NE Bİ AĞRIKESİCİ NE DE Bİ UYUŞTURMA İSTEMEDEN KÜRTAJ OLDUM... ZORLU Bİ KÜRTAJDI VE DOKTOR ANNE OLMA ŞANSIN ARTIK %1...
AMA ŞUAN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM. ALLAHA 1001 KEZ ŞÜKÜR OLSUN...
ALLAH ONU KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN

ANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN
BANA DA DUA EDİN OĞLUMU SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALIYIM DİYE

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh

selam kizlar bu ay aslinda hamile kalma ihtimalinin nerdeyse imkansiz oldugunu saniordum fakat bi kac yerde okudumki yumurtlamadan oncede hamile olunuomus biz esimle adetimden uc gun sonra yani 11. gun birlikte olduk ve benim adetime gore 21. gun yumurtlamam oldu. su son 10 gundur meme uclarim dokundukca acior birazda halsizlik var gibi onun disinda derecem surekli 37 nin ustunde bende cok garipsedim adetim iki gun sonra gelmesi lazim sizce ihtimal varmi veya benim gibi olupta hamile olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…