Canım işte ben de anlatamıyorum :) Benim de adet sancısı mıydı, neydi bilmiyorum ama bana adet sancısı gibi geldi hep. Ha oldum ha olucam diye bekledim. Olmadım.. İnşallah sen de olmazsın, Allah nasip etmiştir inşallah canım..
Evet baya tedirgin oluyor sonrasında da insan. Daha çok küçük. Hamileyim diyemiyorum bile. Keseyi gördük, içinde bebişi göremedik. Haftaya çarşamba kalp atışı için gidicez. Daha 10 gün var, nasıl dayanıcam bilmem.. emin olamıyor bile insan.. İnşallah bebeğim benimledir.. Mecbur beklicez.. Amin canım.. Darısı sizlere olsun inşallah..
Kızlar slmlar öncelikle rabbim hepimize minik yumuk yumuk elleri olan prens ve prensesler versin inşallah kucaklarımı minnoşlarımızla dolsun :)
Bende 4 yıllık evliyim ve görünen tek sorunumu eşimin spermleri sayısal ve yapı olarak normal ileri haraketlilik olarak zayıf..Bende ise büyük bir adet düzensizliği ve buna bağlı bir türlü çatlamayan yumurtamm ve tabi bir türlü bilemediğim yumurtlama günümNapıcam bilmiyorum kızlar inanın artık bebeiş istiyorum
Çok teşekkür ederim önerilerin için mutlaka araştıracağım hayit otunu ... Yumurtlama günümü bende o şekilde takip ediyorum aslında kaygan sıvı biraz katı olunca yumurtlama belirtisiymiş ama yinede bir türlü tutturamadımki hala bebiş yokcanim insallah herkez anne baba olmayi tadar... sana duydugum bi kac iyi önerim olacak...adet düzensizligine iyi gelen hayit otu ben yurtdisinda yasiyorum burda herkez adet düzensizligi icin onu kullaniyo...bir dene istersen...yumurtlama gününde eger bünyeni yakindan takip ediyorsan en cok akinti oldugun zamandir.. yani bu dogamizda var spermlerin yasamasini saglamamiz icin bize belirli günler bol miktarda kaygan bir akinti nasip oluyor...ben böyle anliyorum acikcasi yanilma payida cok az
Çok teşekkür ederim önerilerin için mutlaka araştıracağım hayit otunu ... Yumurtlama günümü bende o şekilde takip ediyorum aslında kaygan sıvı biraz katı olunca yumurtlama belirtisiymiş ama yinede bir türlü tutturamadımki hala bebiş yok
Ya kızlar bendede kasık sırt ağrısı var. Bide tuhaf bi şekilde kollarım ve bacaklatım o kadar ağırıyoki. Acaba adet mi hamilelik belirtisi mi
bat.a 12 gun falan var dahailk adet gününden kac gün gecti? cünki bende o sekil agrilar yumurtlama gününde oluyor... eger adetine yaklasmissan belkide olabilirsin...sirt agrisi adet gectikten sonra belirgin oluyomus diye duydum...ama :) hic belli olmaz
Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ama ben bir türlü bunu başaramıyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi korkuyorumümitsizlige kapilmamak gerekiyor aslinda :) ama gelde bunu anne olmak isteyenlere anlat...cok zor bende ikinci kez deniyorum...sürekli arastiriyorum...aslinda oluruna birakalim diycem ama okadar kimyasala okadar stresse heleki büyük sehirde yasayanlar özellikle cok zor artik... insallah bu ay tutmustu canim ya
bat.a 12 gun falan var daha
Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ama ben bir türlü bunu başaramıyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi korkuyorumeşime bir evlat vermek en çok istediğim şey
Canım her şeyin bir çözümü var. Hareketlilik için keçi boynuzu kürü var, bazı vitamin ilaçları var. Adet düzenlemek için doktorlar da ilaç verebilir. Hiç umutsuz olma. Kimlerin kimlerin oluyor.. Olumlu düşünmek en güzel ilaaçççKızlar slmlar öncelikle rabbim hepimize minik yumuk yumuk elleri olan prens ve prensesler versin inşallah kucaklarımı minnoşlarımızla dolsun :)
Bende 4 yıllık evliyim ve görünen tek sorunumu eşimin spermleri sayısal ve yapı olarak normal ileri haraketlilik olarak zayıf..Bende ise büyük bir adet düzensizliği ve buna bağlı bir türlü çatlamayan yumurtamm ve tabi bir türlü bilemediğim yumurtlama günümNapıcam bilmiyorum kızlar inanın artık bebeiş istiyorum
Teşekkür ederim canıımm.. Amiinninsallah canim... benimde adetime daha bi 8 günüm var bakalim merakla bekliyorum..sen hemen hamile kalabildinmi? kalp atisini duydugunuzda bir rahatlarsiniz... tüm güzelliklerin ve korkularin barindigi his bu olsa gerek... insallah tutunmustur simsiki... allah herkeze hamile olmayi nasip etsin..hamile olmayi istegene kadar insan nekadar zor oldugunu fark edemiyormus...
Ya kızlar bendede kasık sırt ağrısı var. Bide tuhaf bi şekilde kollarım ve bacaklatım o kadar ağırıyoki. Acaba adet mi hamilelik belirtisi mi
Canım yumurtlama dönemidir. Bu zamanları iyi değerlendirin.. Kasık ağrısı yapar yumurtalar çatlarken.bat.a 12 gun falan var daha
Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ama ben bir türlü bunu başaramıyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi korkuyorumeşime bir evlat vermek en çok istediğim şey
Evet.. Kesinlikle ümitsizliğe kapılmamak gerekiyor ve stres olmamak.. İnaınn ben en olumlu olduğum zamanda geldi.. Aşılama yaptıracağımız ay geldi.. Napiyim dedim yaa, artık aşılama yaptırırız. tedaviye başlamak için adetimin 3. günü randevu almıştım. Olmadı tüp bebek dedim.. İstemeden de olsa rahatlamışım demek ve sürpriz yaptı. Adet olucam diyordum, adet ağrım vardı.. Olmadım.. Rahatlayınca olur derlerdi.. Nasıl rahatlıcam ki işte en fazla bu kadar rahatlarım diyordum.. Rahatlamışım demek :)) Kalp atışını duymak için gün sayıyorum. Allah'ım nasip eder inşallah..ayni sekilde...ama böyle yaparak gereksiz yere stresse giriyoruz...belki tutunacagi varsa bile tutunmaktan vazgecer kendi kendimizi mahv ediyoruz...ilk basta saglikliysan bence yüzde 50 hamile kalma olasiligin artiyo...icimizi güzel tutalim...
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN
BANA DA DUA EDİN OĞLUMU SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALIYIM DİYE
yüce rabbim yavrunu sana seni de yavruna bağışlasın inşallahANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN
BANA DA DUA EDİN OĞLUMU SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALIYIM DİYE
Ayy dilekimmmGunaydin kizlar nasilsiniz kimsecikler yok bakiyorumda gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?