Evet ya benden bulasiyo hep benim bünye zayıf hemen hasta oluyorum oglanada benden geciyoçok geçmiş olsun cnm ya, kış ya bebişleri çok iyi korumak lazım.
günaydınnn nasılsınnn dün sana kalmış topik.. topik annemayyyyyyyyy kmse yokkkkk
ayyyyyyyyy kmse yokkkkk
günaydınnn nasılsınnn dün sana kalmış topik.. topik annem
yine kavuşamadık Serpacım :) yazdım kaçtım demek, Arını biliyosun malum :)bebişim sonunda aynı anda burdayız
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn nasılsınnn dün sana kalmış topik.. topik annem
gunaydınnnnnn evet kımse yok kndmle knustumgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
Canım benim yaa ömrüde kendi gibi güzel olsun inşallah erkek çocuğu biraz şımarık olcak tabii yakışıyor onlaraaYaramaz olmaz mi teyzesi ya fena esseksimdi tel elimde ya elime vuruyo su an
Önceden gelirdim bakardım ohhhhoooo sayfalat uçmuş sonra muhabbetleri merak ederdim geçmişi okuyamadım haber var mı yeni ya derdim simdi gir cık bir sayfa oynuyor :)gunaydınnnnnn evet kımse yok kndmle knustum
Canım benim yaa ömrüde kendi gibi güzel olsun inşallah erkek çocuğu biraz şımarık olcak tabii yakışıyor onlaraa
Canım benim nasl tanıdık bu kadar sevdik kardeş gibi olduk burda hayret burda arkadsıma anlatıyorum da cok sasırıyor sanal ortam ama ne guzel arkdslık dedikalbi guzel arkadasim
Aynen kuzum... Ins senin guzel haberlerini bekliyorum ve tum.isteyenlerin... Bebesini alan gitti kalanlar gercek bence merak edip bakiyorum.benCanım benim nasl tanıdık bu kadar sevdik kardeş gibi olduk burda hayret burda arkadsıma anlatıyorum da cok sasırıyor sanal ortam ama ne guzel arkdslık dedi
cnm yogunluktan giremeyenler de vardır. yoksa herkes seviyodu burayı. ben her gün 1 kez bakıyorum ama kimsecikler yok.Aynen kuzum... Ins senin guzel haberlerini bekliyorum ve tum.isteyenlerin... Bebesini alan gitti kalanlar gercek bence merak edip bakiyorum.ben
lılım yenı konuma beklıyorum senı cnm tamam mıCanım benim yaa ömrüde kendi gibi güzel olsun inşallah erkek çocuğu biraz şımarık olcak tabii yakışıyor onlaraa
Herkes ayrı ayrı çok özel ve iyilerrr çocuktan koşuşturmadan vakit bulamıyorlardır olsunn allah nasip etsin inşallah canım benimde ben hamile kalınca toplancak herkes buna inanıyorum :))))Aynen kuzum... Ins senin guzel haberlerini bekliyorum ve tum.isteyenlerin... Bebesini alan gitti kalanlar gercek bence merak edip bakiyorum.ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?