Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar.
Ben hamile kalabilmek için eczanede satılan yumurtlama gününü belirten kitlerden aldım. ortalama 26 günde 1 hastalanıyorum. hastalanmama daha 5 gün var ama 1 haftadır şiddetli bel ağrısı çektim.. bugun dayanamadım gittim kan testi yaptıdım negatif cıktı. hcg 0,100 çıktı.
ınternette hamıleysenız 1 hafta kala bu deger bıraz da olsa yukselmıs olur yazıyordu buna guvendım de yaptırdım ama sanırım kesin olarak hamile değilim.

Canım umutlanmanı istemem, sanırım negatif ama belli de olmaz. 5 gün varmış daha. Adetlerinin arası da kısa olduğu için belki bebek daha yerleşmemiştir. Adet gününü bekle bence. Hayırlısı olsun canım.. İnşallah hamilesindir..

merhaba kızlar benim arkadaşım 5 haftalık hamile grip oldu antibiyotik kullanıyor bişey olurmu
En iyisini doktor bilir.. Doktor kontrolünde kullanıyor değil mi? Aman dikkat etsin, bilmeden sormadan kullanmasın sakın..! Geçmiş olsun..

Kızlar.. Geçen Şubat ayından beri buranın takipçisiyim.. O zamanlar yazmıştım da buraya, yazıyordum.. O günlerden beri bebek istiyorduk.. tam 1 yıl oldu.. ve sanırım, inşallah, Allah nasip etti.. Hala emin değilim, çok heyecanlıyım, endişeliyim, yarın keseyi görmeye gideceğiz, eğer keseyi görürsek baya rahatlıcam.. Bir de kalp atışını duyarsak o zaman bu mutluluğu çok daha fazla yaşayabileceğim.. Tam da bu ay aşılamaya başlayacakken nasip etti Allah.. İnşallah sağlıkla devam eder..
Yarabbim isteyen herkese ama herkeseee sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah Hamile olanlara sağlıklı hamilelikler dilerim.. İnşallah bebişlerine sağlıkla kavuşurlar.. Annelere de bebişleriyle birlikte sağlıklı mutlu uzuunn ömürler dileriimm

Canim benim hayirli olsun insallah bende tam asilamaya baslicakken adet olmayi beklerken hamile kaldim Rabbimin lutfu gonderdi meleklerini sonunda simdi pit pit trkmeliyo annesini rabbim saglikli bi sekildr kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Canim benim hayirli olsun insallah bende tam asilamaya baslicakken adet olmayi beklerken hamile kaldim Rabbimin lutfu gonderdi meleklerini sonunda simdi pit pit trkmeliyo annesini rabbim saglikli bi sekildr kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ah canıımmm Amin amiiinnn.. Yerim ben onu, tekmeliyor artık demeekkk :)) Maşallah maşallaahh Seninki de aşılama beklerken oldu demeekk :) Aynen benimki dee Sürprizcileeerr Cinsiyeti ne canım.. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun inşallah..
Biz de bugün keseyi gördük şüküürrr..!! Henüz içinde bebişi göremedik. 2,5 hafta sonra çağırdı. O zaman da kalp atışı inşallah, rabbim nasip etsiinn Daha da çok vaar :) Heyecanlı geçecek artık böyle günler demek
Amin canım.. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah, isteyen herkese nasip etsiinn

Tekmeliyo teyzesi ewet artik senin yasadigin hecani cok iyi anliyorim simdi streslerin baslicak her kntrole gderken iyimi kalbi atiyomu sagligi nasil diye ama tekmeleri hissedince endiseler biraz daha azaliyo cinsiyet kis bizim canim erkekti 20.haftada kiza donduk

Hehehhe Döndü demeekk.. Tam süprizciymiş sizinki :)) Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım

Sorma canım. Kan değerim iyiydi ama keseyi görememişti geçen sefer doktor. Çok küçükmüş. O zamandan bir endişe başladı zaten. Yok şu değerle görülmesi lazım demişler nette, yok dış gebelik mi Allah korusun, bilmem ne.. Neyse o kısmı atlattık.. Şimdi 2,5 hafta beklemek de stres :)) sonra testler falan.. Tabi ki çok güzel şeyler ama endişelenmeden olmuyor işte.. Bir de işte hiç bir şey hissetmeyince.. Napıyor ne ediyor, bir ses verse Tekmelere kadar neler yaşıcaz bakalım.. İnşallah güzel geçer her şey

Amin canim amin insallah walla ben 2haftada bi dr a gidiyodum cok pipirikliydim su tekmeler beni resmenn rahatlatiyo icimi ama 2saat tekme hissetmeyim hemen endiseleniyorum gene bu seferde dogunca gececek digcem o zamanda dogduktan snraki endiseler baslicak artik hayatimiz byle demekki cocuklarimiz icin endiseli olcaz her daim tetikte hazir anneleriz biz

Ay evet canım yaa... Haklısın ama. Ben yeğenime gidip gidip bakardım nefes alıyor mu diye.. Tövbee :) Doğduktan sonra da bitmez ki endişeler... Sağlıklı olurlar inşallah minikleerr.. Mutluluk bereket getirsinler bizee Ben de şu tekme zamanlarına gelsem :)) Sonra da sağlıkla alalım kucağımıza inşallah Çok heyecanlı çookk

Bide ben tekmeyi 18.haftada hissettim biraz gec millet 14.haftada basliyomus hissetmeye ben zayif oldugum halde hissedemedim

Bide ben tekmeyi 18.haftada hissettim biraz gec millet 14.haftada basliyomus hissetmeye ben zayif oldugum halde hissedemedim
Bak o da stres :)) Seninkinin her şeyi sürpriz Artık test falan kalmadı di mi yaptırılacak? Var mı hala bir şeyler?

Bak o da stres :)) Seninkinin her şeyi sürpriz Artık test falan kalmadı di mi yaptırılacak? Var mı hala bir şeyler?
Ben ikili uflu test falan yaptirtmadim hayatim rabbim ne verdiyse kabulumuz dedik bi seker yuklemesi yapilcak bu hafta

selam kizlar ben yeni üyeyim bu ay ikinci kez deniyoruz ve bi kac sorum olacakti... 13. gün birlikte olduk sadece öncesi ve sonrasi yok. esim burda olmadigindan birlikte olamiyoruz malesef. ben 13. günden 3 gün boyunca islaklik vardi ve akintim vardi. bugün 20. günümdeyim ve dünden beri arada sirada igne gibi bir sanci var cok az ve siddetli degil sizce nedir bu? cok istiyorum ama bundan haric hic bir belirtim yok daha cok erken olabilir belkide

Canım evet çok erken.. Bir de belirtiler herkeste değişiyor canım. O iğne gibi sancı nasıl bilmiyorum, adet ağrısı gibi mi? Bazısı senin dediğin gibi bir ağrıdan bahsediyor. Bende sadece adet ağrıları olmuştu mesela. Başka da bir belirtim olmadı. Adet olucam sanmıştım ben. İnşallah hamilesindir..

Adet sancisi gibi degil sanki rahime dogru igne batiyo :) anlatamiyorumki... ilk defa oluyo.. bünyemi cok gözlemlerim...belkide gözümde büyütüyorum...insallah bu ay nasip olmustur..sende hamilesin tebrik ederim insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bebisinde saglikli bir sekilde büyür...is sadece hamile olmakla bitmiyo sonrasida cok tedirgin ediyodur eminim...

Canım işte ben de anlatamıyorum :) Benim de adet sancısı mıydı, neydi bilmiyorum ama bana adet sancısı gibi geldi hep. Ha oldum ha olucam diye bekledim. Olmadım.. İnşallah sen de olmazsın, Allah nasip etmiştir inşallah canım..
Evet baya tedirgin oluyor sonrasında da insan. Daha çok küçük. Hamileyim diyemiyorum bile. Keseyi gördük, içinde bebişi göremedik. Haftaya çarşamba kalp atışı için gidicez. Daha 10 gün var, nasıl dayanıcam bilmem.. emin olamıyor bile insan.. İnşallah bebeğim benimledir.. Mecbur beklicez.. Amin canım.. Darısı sizlere olsun inşallah..

Kızlar slmlar öncelikle rabbim hepimize minik yumuk yumuk elleri olan prens ve prensesler versin inşallah kucaklarımı minnoşlarımızla dolsun :)
Bende 4 yıllık evliyim ve görünen tek sorunumu eşimin spermleri sayısal ve yapı olarak normal ileri haraketlilik olarak zayıf..Bende ise büyük bir adet düzensizliği ve buna bağlı bir türlü çatlamayan yumurtamm ve tabi bir türlü bilemediğim yumurtlama günüm Napıcam bilmiyorum kızlar inanın artık bebeiş istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…