Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sana dua ediyorum... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bir evlada kavuştursun siziii.. Belki de 2 oluurr Her şey gönlünüze göre olsun inşallaaahhh

Aminn canmm insallah rabbim senin yavrunuda sağ salim kucagına almayi nasip eder insallah canmmmm

Cinsiyeti belli mi canımm
Erkekmiş canım. Daha hissetmeye başlamadım. Bazısı başlamış. Biraz endişeliyim. Bir kaç hafta daha beklicez sanırım..
Allah sana da nasip etsin canım. Çarşamba akşamı bebeğim için Yasin okudum, hepimize okudum. Allah isteyen herkese nasip etsin diye.. Olacak canım senin de. O kadar sabrettin. Çok yakındır..

Allah kabul etsin inşallahh canm benimde aşılmamın 14. Günü geldi kırmızılarr rabbimin bildiği vardır elbett

Allah kabul etsin inşallahh canm benimde aşılmamın 14. Günü geldi kırmızılarr rabbimin bildiği vardır elbett
Saol canım amiinn.. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun sana daa.. Az daha sabır gerek demek ki.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canıımmm..

Kızlar selam, aylar oldu girmeyeli, belki çoğunuz hatırlamaz bile beni. Herkes iyidir umarım. Benim oğlum 7 aylık oldu. Çalışmaya devam ediyorum, işler biraz karışık, evde de hiç bir şeye vaktim olmuyor oğluşla ilgilenmekten. O yüzden gelemiyorum hiç

maşallah paşaya. biz de geçen hafta dogum gününü kutladık cnm. Arın kocaman oldu :) düzelir inşallah en kısa zamanda karışık dediğin şeyler

Uzuuun bir aradan sonra bi merhaba diyeyim dedim
İnşallah iyidir herkes
Güzel anılarımız var bu topikte ,hep hatırlayacağım ...
Ve edindiğim arkadaşlıklarım ...
Bebek sahibi olmak için çabalayan herkese Allah en kısa sürede nasip eder inşallah
İyi bakın kendinize

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Merhabaa arkadaslarrr cokkk uzunn sure olduuu yazmayali. Oglum oldu cok sukur ve hatta 4 bucuk aylik oldu bile. Bu arada oglumu kucagima alirken. Maalesef babami bi ay once kaybettim. 2015 hem oglumu verdi hem babami aldi yani

Merhabaa arkadaslarrr cokkk uzunn sure olduuu yazmayali. Oglum oldu cok sukur ve hatta 4 bucuk aylik oldu bile. Bu arada oglumu kucagima alirken. Maalesef babami bi ay once kaybettim. 2015 hem oglumu verdi hem babami aldi yani
kuzum başın saolsun, üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Benim kuduruk bırakmıyo ki yazayım:) 14 aylık tontişim. öpüyoruz ogluşunla seni

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza. Bende kürtaj oldum kalp atışı duyulmadı bebeğimin ve alınmak zorunda kaldı. 1 sene geçti üstünden 4 ay önce çalışmalara başladık devam ediyoruz ama şimdide hamile kalamıyorum. Bütün testlerim yapıldı hiç bir sorunum çıkmadı. Benim içinde dua eder misiniz. Rabbim hepimizin sesini duysun gönlümüze göre sağlıklı dünya tatlısı bebekler nasip etsin bizlere inşallah..

Canım başın sağolsun, miniğini de güle güle büyüt inşallah, çok uzun zaman oldu girmeyeli ama kimseler de yok gibi epeyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…