Kızlar benim koca maça gitti bende bi bakayım şu kızlar neler yapıyo dedim..çaktırmayın gizli ailemsinizz...
klomen yumurtalar gelişsin diye iğne de çatlaması için bnm yumurtam oluyo fakat çatlamıyo o yüzden dedi doktorum
[sıze=3]anladım ama klomen yumurtanı %100 geliştirmez. Belki yeterince gelişmeyecek iğne vurulmanın bir anlamı olmaz..
Doktorunun klomen bittikten sonra tekrar kontrol edip bakması gerekirdi. Iğneyi verip de klomen bitince vurun demesi saçma olmuş bence..[/sıze]
canım yaaaa ne şanslıyız hepimiz birbirimizi bulduk yaaaaa...
maaşaallah maaşaallah ayyyynen öyle şöyle bi şey olsa bütün ekim grubu bu ay hamile kalıyomuş,tanışıp bebekleri görmek için ortak bir yerde hersene buluşup gün ayarlıyormuşuz yaklaşık 80 kişi ooooooooo
Süper olurdu valla
Evet bu beste konusunda aştı kendini kızlar maşallah :) koptum olurken :))
kız düzelttim yaa iyi bak iyi sen demirbaşsın sensiz olmaz canım benimsen neden beni düzeltmiyorsun halaa :2:
Hahaha farkettim ve cok begendim superler Allahim topigimizi nazarlardan saklasin inscanımmmmm benimmmm...
şarkı olayında o kadar ilerlediler ki pop ve arabesk diye dallara ayırdılar ve kendi uzmanlık alanlarına göre çalıştılar :))))
duphaston gebelik olursa düşük olmasın dieymiş pko da düşük riski oluyomuş int. Baktığım kadarıyla iğne de şöyle klomeni 5 gün günde 2 tane alıcam bittikten 1 2 gün sonra kontrola gidicem yumurtaların gelişimi iyi ise vuracak
Kızlar benim koca maça gitti bende bi bakayım şu kızlar neler yapıyo dedim..çaktırmayın gizli ailemsinizz...
Hahaha farkettim ve cok begendim superler Allahim topigimizi nazarlardan saklasin ins
Yok artik yaa niye bozulacak ki hersey naspi değilmi bu ayda olursak adet bi ay daha yaklasmis olacagiz 3ay uzun bir zaman degil bu ayda olmazsa 7.ayim olacak ve burda 16 aydir sabırla bekleyenler var ve inanılmaz umutlular yapma lutfen kendini uzmekten baskaa hicbir sey olmaz bukadar cok takarsan
Bu erkeklerin isi gücü mac dışarda mac icerde mac
özelden yazdım canım, çok sağol şimdiden..Ben Denizli deyim canim
bak canım ben adetin 3. günü klomen başladım günde iki kez içtim 5 günde bitti zaten.
sonra gittim doktor kontrol etti yumurtaları sonra biraz daha büyüsün diye göbekten iğne yaptım.
sonra yine gittim kontrole istenilen düzeye gelmiş dedi bu akşam çatlatmanı yap dedi.
yani doktorun muhakkak yumurta takibini yapsın..
yo takibi yapılacak zaten benm yumurtam normal büyüyo fakat sadece catlamıyo bu yüzden iğneyi werdi klomenden sonra yumurta takibi yapılacak 1 2 gün arayla işte daha sonra istenilen düzeye geldiğinde catlatma olacak bnm bilmediğim iğne nereden yapılıyo we ne kadar faydası olur
hahaha güldürdün beni valla :)))))))) maçlara devam, benim gibi bi hamiş olursanız değil maç jübileyi yapmış yeşil sahalara veda etmiş gibi olursunuziçerde maç olmalı kesinliklen olmazsa bebiş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?