Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlarr ovu testimin ikiside ayni renk bende yumurtluyorum ajahahha

Günaydın kızlar size kızarkeen yumyum günümde mikmik yapmadım çünkü cok sinir oldum

öncelikle koyu çizgilerin hayırlı olsun. herkesten beklerdim ama senden beklemezdim valla yumyum günü küsmeyi ben artık bundan sonra ağzımı açmam valla neyse üzme kendini henüz t cden koyu değilmiş anladığım kadarıyla. bugünü değerlendir bari ve ovu testini silikleşinceye kadar bırakma canım

testi bugun yaptım aklıma sen geldin hemen haber vereyim dedim
ama bu testler bazen yanıltabiliyomuş yarın sağlık ocağına gidecem
sen yaptınmı test

Canım yaa ben hala bekliyorum, :26: ne gelen vaar ne giden , 4-5 günde sonuç vermesi gerekmez miydi ? hangisi gelirse gelsin çook sevinicem havalara uçucam :119:

Koyuydu ya cildirtti beni saat 11de girdij yataga 12ye kadar bekledim adam telefondan kopamadi nezaman yapcazda ben yarim saat beklicemde dus alcam 7;

Koyuydu ya cildirtti beni saat 11de girdij yataga 12ye kadar bekledim adam telefondan kopamadi nezaman yapcazda ben yarim saat beklicemde dus alcam 7;

aynı koyulukta yazmıştın da onun için dedim ben. canım bu akşam mikmikini yap. henüz çatlamamış olabilir yumurtan. çatlamışsa bile 12 ile 24 saat canlı kalıyorlr biliyorsun. ovunu yap bugün mutlaka

Koyuydu ya cildirtti beni saat 11de girdij yataga 12ye kadar bekledim adam telefondan kopamadi nezaman yapcazda ben yarim saat beklicemde dus alcamda 7;30 da sirkette olcam kalktim dusa girdim geliyo eee mikmik yokmu diyo hee var dedim gecti artik dedim dusumu aldim yattim onlami ugrascam yaw bu hafta gecsin bak napiyorum ona ben

Malesef yumyumdu iki cizgide kopkoyu çıkmıştı onada söyledim bugün olmali diye face kaciyo gibi ona bakmaktan mikmike zaman bulamadik kafasina telefonu carpasim geldi (

aman canım yumurtlama günlerini boş geçirme geekiyorsa kafasına kafasına vur napcan bebek için mecburr :)) bnmki yorgun geldi dün yorgunluk falan anlamam yumurtlama günlerim bugünler bi daha geri gelmez dedim puhahaha DD

aynı koyulukta yazmıştın da onun için dedim ben. canım bu akşam mikmikini yap. henüz çatlamamış olabilir yumurtan. çatlamışsa bile 12 ile 24 saat canlı kalıyorlr biliyorsun. ovunu yap bugün mutlaka

Ins canim yaa catlamamisdir bugun catlarda degerlendiririz ben böyle mikmikin icine edem

aman canım yumurtlama günlerini boş geçirme geekiyorsa kafasına kafasına vur napcan bebek için mecburr :)) bnmki yorgun geldi dün yorgunluk falan anlamam yumurtlama günlerim bugünler bi daha geri gelmez dedim puhahaha DD

Canim dedim bende bak bugun cok önemli dedim ama face bebekten daha önemli sanırım onun icin yapcak bisi bırakmadı bana amaan sağlık olsun ins gec kalmamisimdir

Ins canim yaa catlamamisdir bugun catlarda degerlendiririz ben böyle mikmikin icine edem

Canim dedim bende bak bugun cok önemli dedim ama face bebekten daha önemli sanırım onun icin yapcak bisi bırakmadı bana amaan sağlık olsun ins gec kalmamisimdir

bie süre sonra sıkılıyorlar galiba. ama bizde anaçlık duygusu varya biz aynı istekle devam valla. sıkma canım hiç canını. dediğin gibi bu haftayı bir atlat da sonra oku canına. hasret kalsın mikmike. koşsun peşinde

Yok canım şaka yapıyorum ilk yazan bendim sanırım o yüzden dediğini biliyorum rahatım ben yaa. Başlarda çok takiyordum ama artık relax takılıyorum :44::44:
Artık olmama sebebini biliyorum ve tedavimi oldum, eşim de olacak.. Gelsin bebisler gitmesin bebisler

inş canım dediği gibi sen bugünde yap ovulasyonunu mikmiki kaçırma ama bu akşam koyulaştığına göre bugünler senin yumoş günlerin.

Süründurcem haftaya adete kadar birlikte olmayacam adetkende olamayacahim nasılsa ohh olsun müstehak ona

canım dur stres yapma. testlerine devam et. belki bugün koyulaştığını göreceksin. hem silikleşmesi çatladığı anlamına gelir. herşeyde vardır bir hayır canım.

dilketin ya ben de dün yaptım ovulasyon ikinci çizgi cok belirgin cıktı ama ilki kadar tam koyu değildi bu bnm yumoşun yakın olduğu anlamına mı geliyor? ben bir kere daha kullanmıştım ama o zamanda ikinci çizgim hiç tam koyu olmamıştı belirgin olduktan sonra silinmişti yine mi öyle olacak acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…