hb şekerr valla benim kociş uyudu beni de çağırdı ama ütü yapıcam dedi bitirince gel dedittm dedim yeni bitti ütüm de bi bakınayım dedim bende :124:
Onlarida yesem kudurcam heral
kız sen her yere yetersin... ama yataktan canlı bağlantı olurdu ozaman
Hahaha formasiz incem sahaya heyoheyo
zafer nidalarını duyar gibiyim..
zafer nidalarını duyar gibiyim..
bu gamze çok fena çokkkkkk :))))))))))))))))))))
Sen inciri yeye hele sonra ben seni gorcem kosarak gitcen kocanjn yanına
Kiskandirmak gibi olmasin pipsikom bebegim simdi ben kocamjn yanina zipliyorum en verimli caglarim Mikmiksiz geçmesin
Onlarida yesem kudurcam heral
Hahaha formasiz incem sahaya heyoheyo
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]BAT TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarima[/TD]
[TD]2.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"][/TD]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm bn bgun doktora gttm21. gunumdu hersey temz cıktı adet olunca 3. gunu gel ddı bundan snra nye baslncak drek asılamamı yoksa adım adım mıBen kullandım klomen canım. Ama duphaston kullanmadım. 5 gün kadar kullandım ve sonrasında kontrole gittim, iğne verdi ilişki zamanlarını söyledi. Eğer yeterince olgunlaşmamişsa yumurtalar nasıl iğne olur ki? Bence bitince tekrar baksın ona göre versin iğneyi..
evetttt bugun baya doktrdukBebegimmmm oyoyoy yerim seni beeeen Allahim kizlar Dokturmus esra ve elaaam yarildim gülmekten en güzel bestelerini yapmislar :))
senı sevyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar benim koca maça gitti bende bi bakayım şu kızlar neler yapıyo dedim..çaktırmayın gizli ailemsinizz...
Canim benide eklermisin 1 ekim bat
okuyup okuyup guluyom yattigim yerde goren olsa deli zanneder diyorum1: ayyyy sen beni guldurdun Allahta seni bebeginle guldurur ins
cnm bn bgun doktora gttm21. gunumdu hersey temz cıktı adet olunca 3. gunu gel ddı bundan snra nye baslncak drek asılamamı yoksa adım adım mı
evetttt bugun baya doktrduk
senı sevyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm ozelden msj at gormeyeblr
Ama ben ozel msj atamiyorum ki
Beni sizler yucelttiniz sagolun var olun muck muck aminn canim amin hepimiz bebislerimizle Gülelim; )))
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?