- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
uffff kmse yok barı bnde cıkayım
birde bişi sorcam eylül 14 de küre basladım bu gün 11. günüm 28 de bitiyo kürüm egerki hamile kalmazsam 3-4 ekimde adet olcam inş olmam 2. 10 günlük küre ne zaman baslıcam adetten 10 gün geriye gidilecek ama ben zaten içiyo oluyorum nasl bişi anlamadım bilen varsa yardım edebilirmi
Malesef canım ben hiç yapmadım öyle kür falan. Ama kızlar görünce cevaplarlar
saol canım sen nerden ben ank hiç uykum yok kimsede kalmamış bari bende gideyim bukeyi izleyim internetten
Evet canım iki gündür çok giremiyorum annemdeyim, seninle konusamadık :) hoşgeldin. ben adanada oturuyorum 6 aylık evliyim. Işte bu ay ikinci denememiz. Topikteki arkadaslara basarılar diliyorum hahaha :))))[/QUO
Evet canım iki gündür çok giremiyorum annemdeyim, seninle konusamadık :) hoşgeldin. ben adanada oturuyorum 6 aylık evliyim. Işte bu ay ikinci denememiz. Topikteki arkadaslara basarılar diliyorum hahaha :))))[/QUO
tşk ederim balım hb sende hg daha cokk yenisin cicegi burnun da yani mutlugunuz daim olsun burdaki olan ve olmayan herkeze isteyen herkeze RABBİM bebiş verir inş
tşk ederim balım hb sende hg daha cokk yenisin cicegi burnun da yani mutlugunuz daim olsun burdaki olan ve olmayan herkeze isteyen herkeze RABBİM bebiş verir inş
amin canımmm çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin
amin canımmm çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin
amin canım bna müsade koçaşim cagırıyo ii geceler sana yarın grş
şuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
cnm bn bgun doktora gttm21. gunumdu hersey temz cıktı adet olunca 3. gunu gel ddı bundan snra nye baslncak drek asılamamı yoksa adım adım mı
evetttt bugun baya doktrduk
senı sevyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm ozelden msj at gormeyeblr
Günaydın kızlar size kızarkeen yumyum günümde mikmik yapmadım çünkü cok sinir oldum
günaydın şekerim....neden kızdın anlamadım hayırdır_??
Sorma ya adam telefondan fırsat bulamadı bisaat telefonla oynadi bende sinir oldum cok yattım uyudum
Sorma ya adam telefondan fırsat bulamadı bisaat telefonla oynadi bende sinir oldum cok yattım uyudum
günaydın kızlaaaaaarr :)) bugün cok enerjikimmm neden acaba hahahaaaDD
kız dün yumurtlama günündü yaaaaa naptın sennnn.bende bi gün o telindeki candy crusu silecem ama ne zaman dur bakalımm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?