Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

birde bişi sorcam eylül 14 de küre basladım bu gün 11. günüm 28 de bitiyo kürüm egerki hamile kalmazsam 3-4 ekimde adet olcam inş olmam 2. 10 günlük küre ne zaman baslıcam adetten 10 gün geriye gidilecek ama ben zaten içiyo oluyorum nasl bişi anlamadım bilen varsa yardım edebilirmi

Malesef canım ben hiç yapmadım öyle kür falan. Ama kızlar görünce cevaplarlar

saol canım sen nerden ben ank hiç uykum yok kimsede kalmamış bari bende gideyim bukeyi izleyim internetten

Evet canım iki gündür çok giremiyorum annemdeyim, seninle konusamadık :) hoşgeldin. ben adanada oturuyorum 6 aylık evliyim. Işte bu ay ikinci denememiz. Topikteki arkadaslara basarılar diliyorum hahaha :))))

elaaaamm bende seni seviyorum çok tatlısın....

kız dün yumurtlama günündü yaaaaa naptın sennnn.bende bi gün o telindeki candy crusu silecem ama ne zaman dur bakalımm.....

Malesef yumyumdu iki cizgide kopkoyu çıkmıştı onada söyledim bugün olmali diye face kaciyo gibi ona bakmaktan mikmike zaman bulamadik kafasina telefonu carpasim geldi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…