2haftada mi yok artık o erken siparistir canim imkansiz çünküKizlarrr tesellinize ihtiyacim varrr
Yaw bi arkadasim daha iki hafta evvel dugunune gittigi bir arkadasinin hamis oldugunu ogrendii
Testin resmini cekmis iki kopkoyu cizgi.nasil hemen oluyo yaa bende bi gariplikmi var diye dusunmeden edemiyorumm
Aklim bazen almiyoo .
Cok istiyormus ve hemen olucak ole hissediyorum diyomusd
Biz hissedemiyoz yaaww bence problem burdaa
Beste ve gufte sewgiden heyt bee harika
Kizlarrr tesellinize ihtiyacim varrr
Yaw bi arkadasim daha iki hafta evvel dugunune gittigi bir arkadasinin hamis oldugunu ogrendii
Testin resmini cekmis iki kopkoyu cizgi.nasil hemen oluyo yaa bende bi gariplikmi var diye dusunmeden edemiyorumm
Aklim bazen almiyoo .
Cok istiyormus ve hemen olucak ole hissediyorum diyomusd
Biz hissedemiyoz yaaww bence problem burdaa
2haftada mi yok artık o erken siparistir canim imkansiz çünkü
evet ya deli ediyolar bizi heray doğru dürüst gideceği yeri bilse sorun çözülcek:)
anam bizim yumyum da az nazlı değil. gelen spoşu lazeriyle öldürüveriyor, kimsecikleri beğenmiyor. neymiş en iyi en yakışıklı spoşu bekliyormuş. hıhbekleye behleye evde kalmaz inşallah :18:
bencede o iki haftanın bide öncesi vardır bakma çaktırmazlar
diyom o kdr olsun iyi kötü kabul et biz onu adam ederiz diyom yookk illaa en iyisii olacak, armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacak
2 hafta değil 1 ay olsun ne farkeder ilkinde tutmuşya ona bakınbizim yapamadığımızı yaptı haspaaaaaa ama ben hiiiiiiç kıskanmıyorum aynı sizin gibi
slm kızlar beni de alın aranıza,beni de ekleyin listenizeeeee :) Bat 11 ekim..
2 hafta değil 1 ay olsun ne farkeder ilkinde tutmuşya ona bakınbizim yapamadığımızı yaptı haspaaaaaa ama ben hiiiiiiç kıskanmıyorum aynı sizin gibi
he ya... nazlı yumyumun mu var derdin var ayol. birgün içirip içirip atıcam spoşu üzerine mecbur alacak o zamanama yok ben şeytana uymayayım en iyisi ya. ne de olsa benim bir parçam ne edeyim
:) napalim yani onlarin sposlari zekiymis yolu bulmuş bizimkiler anca yerinde saysinlar
Hg bebegim msa84 e msj atman gerekli bat icin cok fazla katilamiyo bizlere de ondan
Bilmiyom ki tatlim
Aslinda tam yumyum doneminde evlendiyse uzerinden iki hafta gecmis oluyor
Artik testtede cikar bu durumdaa
Kendimi cok beceriksiz hissediyorumm
ay senin yumyumun melek sanki. o kadar naza spoş mu dayanır? belki reddedilen spoşlar ötekilere haber salıyordur boşuna uğraşma birader benim vücütta %11 yağ oranım vardı beni beğenmedi seni hiiiç beğenmez diye caydırıvermiştir diğer spoşları???? haha. ya da şu evlilik programındaki gibi yumyum saklanmıştır paravanın arkasına. emeklisi var mııı? evi var mııı? ssksı var mııııı? diye sora sora eliyordur spoşcukları
canım ona bakarsan hepimiz anormaliz. gerçi normal olmadığımız belli mikmik diye şarkılar besteliyoruzkısmet yavrucum kısmet... valla ben de geçen aylarda hissetmiştim ama fos çıktı. onunki de çıkabilirdi. denk gelmiş ne yapak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?