Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

2haftada mi yok artık o erken siparistir canim imkansiz çünkü

ben de anlamıyorum bunu bir türlü, bizim hatamız çok mu istemek acaba? ya da ne anlamıyorum gerçekten?istemiyorduk oldu, korunduğumuz halde oldu demiyorlar mı bir de o zaman çıldırıyorum. sürekli sorguluyorum ama bulamadım, demek ki daha zamanı var diyorum, doğru zamanda gelecek diyorum hep ama o zaman ne zaman?insan her ay umutla bekleyip,sonunda olmaması her ay aynı üzüntü, depresyona girdim valla.....

evet ya deli ediyolar bizi heray doğru dürüst gideceği yeri bilse sorun çözülcek:)

anam bizim yumyum da az nazlı değil. gelen spoşu lazeriyle öldürüveriyor, kimsecikleri beğenmiyor. neymiş en iyi en yakışıklı spoşu bekliyormuş. hıh bekleye behleye evde kalmaz inşallah :18:

anam bizim yumyum da az nazlı değil. gelen spoşu lazeriyle öldürüveriyor, kimsecikleri beğenmiyor. neymiş en iyi en yakışıklı spoşu bekliyormuş. hıh bekleye behleye evde kalmaz inşallah :18:

diyom o kdr olsun iyi kötü kabul et biz onu adam ederiz diyom yookk illaa en iyisii olacak, armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacak

diyom o kdr olsun iyi kötü kabul et biz onu adam ederiz diyom yookk illaa en iyisii olacak, armudun sapı üzümün çöpü derken evde kalacak

he ya... nazlı yumyumun mu var derdin var ayol. birgün içirip içirip atıcam spoşu üzerine mecbur alacak o zaman ama yok ben şeytana uymayayım en iyisi ya. ne de olsa benim bir parçam ne edeyim

he ya... nazlı yumyumun mu var derdin var ayol. birgün içirip içirip atıcam spoşu üzerine mecbur alacak o zaman ama yok ben şeytana uymayayım en iyisi ya. ne de olsa benim bir parçam ne edeyim

sonrada uyanınca hatırlamıom der kız bizim edepsizler

:) napalim yani onlarin sposlari zekiymis yolu bulmuş bizimkiler anca yerinde saysinlar

ay senin yumyumun melek sanki. o kadar naza spoş mu dayanır? belki reddedilen spoşlar ötekilere haber salıyordur boşuna uğraşma birader benim vücütta %11 yağ oranım vardı beni beğenmedi seni hiiiç beğenmez diye caydırıvermiştir diğer spoşları???? haha. ya da şu evlilik programındaki gibi yumyum saklanmıştır paravanın arkasına. emeklisi var mııı? evi var mııı? ssksı var mııııı? diye sora sora eliyordur spoşcukları

Bilmiyom ki tatlim
Aslinda tam yumyum doneminde evlendiyse uzerinden iki hafta gecmis oluyor
Artik testtede cikar bu durumdaa
Kendimi cok beceriksiz hissediyorumm

Allah nezaman nasip edecekse ozaman olacak baska secenegimiz yok kendini suçlama dogru zamanda hayırlı ve sağlıklı olarak kucagimiza alalım yeterki lutfen ümitsiz düşünme hic

ahhahaha kız ne güldürdün beni ya alemsin valla bende artık öle yaptıklarını düşünüyorum

Aglamak istiyorummm sayin seyircilerrrrrr
Ya bu siposlar bi yumyumu bulup dolleyemedi milletin sposlarii yumoslari ne kadar akilli bak hemen kaynasmisss

aa kızlarrr öyle demeyin hiiç :) ben evlendikten 17 gün sonra ögrendm hamile oldgumu hem de idrar testiyle, eşimle kına gecemden 3 gün önceye kadar 300km mesafe vardı aramızda tuttu mu tutuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…