Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[sıze=3]cnm o en koyusuydu sonra ertesi gün silik sonrada hiç çizgi çıkmamıştı..[/sıze] :26::26:

bilemiyorum canım. yani testin içinde t ve c ya aynı olacak ya da t cden koyu olacak yazıyordu. seninki aynıydı o zaman koyulukları da sen mi emin olamadın ne. ben mesela testten 5 dk önce falan su içmiştim kazayla. sonra hemen testi yaptım ikisi aynı renk çıktı. yani suyu içmememiş olsaydım t cden daha koyu çıkacaktı. ertesi gün de silikleşti hemen. ama o teste ertesi gün baktığımda t cden silikti. ama 10 dk dan çok fazla olduğu için ben testi koyu kabul ettim. yani o gün pik yaptı ertesi gün de silik çıktığı için yumurtam çatlamış oldu. sen de buna göre değerlendir artık bebiş ve panik yapma bayan panik :18:

Süpersiniz valla kızlar...Okudukça kopuyorum :)

Azcik ortam senlensin:))

aaa lakabım bayan panik kalcak ama yaa

sabah sitresimi dağıttım cnm panik yok :128: zaten ekimde adetimin ertesi günü direk dr a gidicem.. ondan rahatım gelebilir adetim rahat rahat bu ay.. çünkü gr umudum yok

aaa lakabım bayan panik kalcak ama yaa

sabah sitresimi dağıttım cnm panik yok :128: zaten ekimde adetimin ertesi günü direk dr a gidicem.. ondan rahatım gelebilir adetim rahat rahat bu ay.. çünkü gr umudum yok

iyi o zaman bu kötü imajı silmek için rahat ol. az önce 2. yorumu yaptım sana canım oku bir

Oturmayami gedik :))

Ne Kadar da zormuş kırmızıyı görmek
Spoşsuz beklerken çaresiz yumoşuuum
Tek suçum mikmiklemekti bumuydu bedeli
Ağla ağla dönülmez yumyumaa

Olmuyor olmuyor mikmiksiz olmuyoooor
Spoşsuz yumoşuumm dolmuyooor
Bi gelsen bi girsen yumoşla birleşsen
Spoşsuz bebişiiimmm gelmiyooorrrr

Son düzenleme:

acıların spoşuu yaaa

Kizlarrr tesellinize ihtiyacim varrr
Yaw bi arkadasim daha iki hafta evvel dugunune gittigi bir arkadasinin hamis oldugunu ogrendii
Testin resmini cekmis iki kopkoyu cizgi.nasil hemen oluyo yaa bende bi gariplikmi var diye dusunmeden edemiyorumm
Aklim bazen almiyoo .
Cok istiyormus ve hemen olucak ole hissediyorum diyomusd
Biz hissedemiyoz yaaww bence problem burdaa

canım ona bakarsan hepimiz anormaliz. gerçi normal olmadığımız belli mikmik diye şarkılar besteliyoruz kısmet yavrucum kısmet... valla ben de geçen aylarda hissetmiştim ama fos çıktı. onunki de çıkabilirdi. denk gelmiş ne yapak???

Beste ve gufte sewgiden heyt bee harika

haaha koptum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…