Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Deli sey ben naz yapmadimki koca yapti nazi ama gec kalmamisim arastirdim ovu testin pozitif ciktikdan 24saat sonra iliski oneriyorlarmis isabet oldu gibi bisi ins öyledir heyt açılın bugun zorla sahip olcam kocama gerekirse

sonrada uyanınca hatırlamıom der kız bizim edepsizler

olsun iş işten geçmiş olur o zaman

ahhahaha kız ne güldürdün beni ya alemsin valla bende artık öle yaptıklarını düşünüyorum

olur mu olur.. bu kadar zaman ne alt ediyor olabilirki başka??? benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor valla. bir süre spoşsuz bıraksam da aklı başına mı gelse ne? evde kalıcam diye panik yapar belki önüne çıkan ilk spoşu alıverir içeriye. dur bu ay da olmazsa öyle yapayım ben bari

sevgimmm harikaaa oleyyy gurbumuz 3 lü oldu walla sahneleri doldurcaz haaa

sabrettttt sabret iyi yumoşum
bekle sipoşuuuu
dölleneceğim bu defa sabreeetttt
geçici bu batlarrr
bir işaret farzettt
sonunda bebiş bizim olacak sabretttttt

Deli sey ben naz yapmadimki koca yapti nazi ama gec kalmamisim arastirdim ovu testin pozitif ciktikdan 24saat sonra iliski oneriyorlarmis isabet oldu gibi bisi ins öyledir heyt açılın bugun zorla sahip olcam kocama gerekirse

ben senin için demedim canım. kaç aydır nazlanıyor ya yumyumlar onun için dedim. bence de geç kalmadın canım. oh süper. böylesi daha iyi oldu desene yapış bugün kocana.. ya benim olursun ya da benimmm deee

Kapidan girer girmz atlicam bugun naslsa intikamimi alcam sonrasinda görsün bi gününü ohh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…