ay senin yumyumun melek sanki. o kadar naza spoş mu dayanır? belki reddedilen spoşlar ötekilere haber salıyordur boşuna uğraşma birader benim vücütta %11 yağ oranım vardı beni beğenmedi seni hiiiç beğenmez diye caydırıvermiştir diğer spoşları???? haha. ya da şu evlilik programındaki gibi yumyum saklanmıştır paravanın arkasına. emeklisi var mııı? evi var mııı? ssksı var mııııı? diye sora sora eliyordur spoşcukları
sonrada uyanınca hatırlamıom der kız bizim edepsizler
ahhahaha kız ne güldürdün beni ya alemsin valla bende artık öle yaptıklarını düşünüyorum
Ne Kadar da zormuş kırmızıyı görmek
Spoşsuz beklerken çaresiz yumoşuuum
Tek suçum mikmiklemekti bumuydu bedeli
Ağla ağla dönülmez yumyumaa
Olmuyor olmuyor mikmiksiz olmuyoooor
Spoşsuz yumoşuumm dolmuyooor
Bi gelsen bi girsen yumoşla birleşsen
Spoşsuz bebişiiimmm gelmiyooorrrr
Deli sey ben naz yapmadimki koca yapti nazi ama gec kalmamisim arastirdim ovu testin pozitif ciktikdan 24saat sonra iliski oneriyorlarmis isabet oldu gibi bisi ins öyledir heyt açılın bugun zorla sahip olcam kocama gerekirse
aa kızlarrr öyle demeyin hiiç :) ben evlendikten 17 gün sonra ögrendm hamile oldgumu hem de idrar testiyle, eşimle kına gecemden 3 gün önceye kadar 300km mesafe vardı aramızdatuttu mu tutuyo valla
kızlarrr 1 ekimciler nerde.. 5 gün kalmış test yapan yok mu??
Walla öyle nasip oldumu oluyo iste dogdumu bebeğin peki
ben senin için demedim canım. kaç aydır nazlanıyor ya yumyumlar onun için dedim. bence de geç kalmadın canım. oh süper. böylesi daha iyi oldu deseneyapış bugün kocana.. ya benim olursun ya da benimmm deee
Kapidan girer girmz atlicam bugun naslsa intikamimi alcam sonrasinda görsün bi gününü ohh olsun
hayır maalesefkalbi durdu ve kürtaj...
Walla öyle nasip oldumu oluyo iste dogdumu bebeğin peki
Kiyamam yaa sağlıklı bebekler hersekilee kalirlarmis demekki sağlıklı değilmiş üzülme
kızlarrr 1 ekimciler nerde.. 5 gün kalmış test yapan yok mu??
kızlar ya o kadar uğraşıyorum yok mu kafası güzel bir arkadaş?? yalnız kaldım valla... aaaaa..
allammmm yaaaaaaaaaaa ne kadar nazlııı yumoşlarımız var yaaaaaaaaaaa o nazlı yumoş bi doğsun eşşek sıpası cok beklettin beni deyip totosuna totosuna vurcammm inşşşşşşşşşşşşşDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?