benmde öyle oldu maalesef canım, inşallah bu kez sağlıkla alırız kucagımızaa
Testlerinizin güzel çıkmasına sevindim canim ins en kisa zamanda Allahim nasip eder sanadakızlar selam nasılsınız? ben doktordan geliyorum 21. gün progesteron hormonuma bakıldı sonucum 9,7 çıktı bütün tahlilleri bitirdik eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama değeri anlamadım sizce iyi mi kötü mü?
işim hsg ye kaldı ne güzel geçen ay çektiriyordum yahu :18::18:
Hobisi bilem güzel mikmikin ben bu haftayı atlatayim haftaya nadasa cekilxem cok efor sarfettim puhahahah
kızlar selam nasılsınız? ben doktordan geliyorum 21. gün progesteron hormonuma bakıldı sonucum 9,7 çıktı bütün tahlilleri bitirdik eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama değeri anlamadım sizce iyi mi kötü mü?
işim hsg ye kaldı ne güzel geçen ay çektiriyordum yahu :18::18:
ben en çok duştan bıkıyom ya herşey iyi hoşda...saç uzun olunca kriz geliyo....
Testlerinizin güzel çıkmasına sevindim canim ins en kisa zamanda Allahim nasip eder sanada
Kiz biz neciyiz burda yeni yeni keyfim yerine geliyo aksama şenlik var bizim evde sizde yokmu
as hg hadi bakalım inş son adetin olur bende ekimn 7 sinde gidecem dr benim eşimde k. boynuzu içiyo canım 2,5 bardak suyu kaynatıp kaynayan suyun içine 6-7 adet k.boynuzu atıp 3 dak kaynatıp sonra içini temzleyip suyunu 20 dak bekletip gece ve sabh içiriyoz dgrumu uyguluyom bide kac gün içilecek bizim bugüm 3 gün olcak bide sen sogan kürü yaptın mı??
aahh canım çok sağol. bil-mukabele bütün arkadaşlarla inşaallah aslında bugün biraz daha rahatladım böyle sonuç çıkınca ikimizde sağlıklıyız hamdolsun,hsg çekilince de ben tamamen tevekkül edip bekleyeceğim bakalım hayırlısı...
as hg hadi bakalım inş son adetin olur bende ekimn 7 sinde gidecem dr benim eşimde k. boynuzu içiyo canım 2,5 bardak suyu kaynatıp kaynayan suyun içine 6-7 adet k.boynuzu atıp 3 dak kaynatıp sonra içini temzleyip suyunu 20 dak bekletip gece ve sabh içiriyoz dgrumu uyguluyom bide kac gün içilecek bizim bugüm 3 gün olcak bide sen sogan kürü yaptın mı??
Canım doğru yapıyorsun..sabahları aç karna ,gece de uyumadan önce içir.keçiboynuzlarını kırabildiğin kadar kır suyun içine iyice geçsin suya .. bir de çeşme suyu kullanma ..bir hafta bu şekildr sabah akşam daha sonra 3 ay boyunca sadece yatağa gitmeden önce bir bardak içir .. inşallah 3 aya kalmaz hamile kalırız canım :)))
Ben soğan kürü yapmadım hiç .. Ama bu ay çörekotuna başladım . Çok şifalıymış canım
merhaba arkadaşlar.fikirlerinize ihtiyacım var.kafam iyice karıştı.13.gün yumurtlamıştım ve çizgide koyuydu.14 ve 16. günleri değerlendirdik. 15. günden sonra çizgi nerdeyse kaybolmuştu.ama bugün 19. gün ve çok koyu olmasada çizgi var. bunun anlamı ne olabilir.??
Eki Görüntüle 813520
Eki Görüntüle 813521
Ohhh ne guzel hadi bakalim hayirlisi bundan sonra
Degerin hakkinda bisi diyemicem cnm doktorun ne dedi
Hsg den sakin korkma ben agustos sonu cektirdimm
Insallah o da temiz cikar ve kafan rahatlar
selam kızlarr ya benim adetim bu ay bir tuhaf oldu ilk gün leke gibi geldi sonra hafif kırmızı ikinci gün biraz daha kırmızı ama çok olmadım dün ve bugün sadece çok az leke geliyor sadece 1 gün kırmızı olarak geldi o da normalin altında niye böle oldu anlamadım
ben bu akşam rahatımmm walla..bizde dün akşam şenlik wardı, oda benim fingirdememle...
ya şu yumurtlama zamanım bir bitsin sorcam ben kocişe.. hatta akşamda mikmikten sonra dedim.. bebişim bi gelsin 9 ay ordan 6 ayda doğumdan sonra 1,5 yıl kendimi nadasa bırakıcam diye
ben en çok duştan bıkıyom ya herşey iyi hoşda...saç uzun olunca kriz geliyo....
akşamda ben diyem bu hafta hep benim cilvemle oldu dün de yapmayinca kaldi neyae bugun en vahsi cazibemlw cekcem onu mikmike sonrasında suruncek haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?