Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Testlerinizin güzel çıkmasına sevindim canim ins en kisa zamanda Allahim nasip eder sanada

Ohhh ne guzel hadi bakalim hayirlisi bundan sonra
Degerin hakkinda bisi diyemicem cnm doktorun ne dedi
Hsg den sakin korkma ben agustos sonu cektirdimm
Insallah o da temiz cikar ve kafan rahatlar

ben en çok duştan bıkıyom ya herşey iyi hoşda...saç uzun olunca kriz geliyo....

Ayy dimi yaaa yakışcağını bilsem kestiricem ama bana yakışmaz kısa saç mecbur uzuna devam
bide silkelettikten sonra halı fırçası ile tarasam anca açılcak saçlarım yaaa

Testlerinizin güzel çıkmasına sevindim canim ins en kisa zamanda Allahim nasip eder sanada

aahh canım çok sağol. bil-mukabele bütün arkadaşlarla inşaallah aslında bugün biraz daha rahatladım böyle sonuç çıkınca ikimizde sağlıklıyız hamdolsun,hsg çekilince de ben tamamen tevekkül edip bekleyeceğim bakalım hayırlısı...

Kiz biz neciyiz burda yeni yeni keyfim yerine geliyo aksama şenlik var bizim evde sizde yokmu

ben bu akşam rahatımmm walla.. bizde dün akşam şenlik wardı, oda benim fingirdememle...
ya şu yumurtlama zamanım bir bitsin sorcam ben kocişe.. hatta akşamda mikmikten sonra dedim.. bebişim bi gelsin 9 ay ordan 6 ayda doğumdan sonra 1,5 yıl kendimi nadasa bırakıcam diye

Canım doğru yapıyorsun..sabahları aç karna ,gece de uyumadan önce içir.keçiboynuzlarını kırabildiğin kadar kır suyun içine iyice geçsin suya .. bir de çeşme suyu kullanma ..bir hafta bu şekildr sabah akşam daha sonra 3 ay boyunca sadece yatağa gitmeden önce bir bardak içir .. inşallah 3 aya kalmaz hamile kalırız canım :)))

hayırlısı canım.. Rabbim en iyisini en doğru zamanda verirmiş.. bizede vericek inşallah...

Ben soğan kürü yapmadım hiç .. Ama bu ay çörekotuna başladım . Çok şifalıymış canım

selam kızlarr ya benim adetim bu ay bir tuhaf oldu ilk gün leke gibi geldi sonra hafif kırmızı ikinci gün biraz daha kırmızı ama çok olmadım dün ve bugün sadece çok az leke geliyor sadece 1 gün kırmızı olarak geldi o da normalin altında niye böle oldu anlamadım

Bu testlerde adet zamanına yakın koyu çıkanlarda hamile olanlar var inşallah öyledir tatlım. Biraz daha beke bakalım ))

Ohhh ne guzel hadi bakalim hayirlisi bundan sonra
Degerin hakkinda bisi diyemicem cnm doktorun ne dedi
Hsg den sakin korkma ben agustos sonu cektirdimm
Insallah o da temiz cikar ve kafan rahatlar

dr herşey çok güzel değerleriniz de bir problem yok dedi,tek hsg çektir o kaldı dedi ona göre çatlatma iğnesi yada ne gerekiyorsa yapalım dedi,tek sat tarihlerine şaşırdı (29 mayıs-7 temmuz-4 eylül) birer ay atlamış dedi,normalde benim saat gibiydi son 6 ay denge bozuldu,bu arada ben ekim gurubunda da hamile olamayacağım galiba ona da üzüldüm biraz

neyse hayırlısı bekliyoruz,ayrıca nefesal teşekkür ederim canıım sağol

şekerim ara sıra oluyo bence telaşlanma bünyenle alakalı olabilir...

Akşamda ben diyem bu hafta hep benim cilvemle oldu dün de yapmayinca kaldi neyae bugun en vahsi cazibemlw cekcem onu mikmike sonrasında suruncek haberi yok

ben en çok duştan bıkıyom ya herşey iyi hoşda...saç uzun olunca kriz geliyo....

Ayy benim sacta uzunnn.cok zor oluyooo
Ama Allahtan duz ve kolay sekil aliyi.10 dkyi bulmuyo yapmam ise giderkwn
Hamis kalirsam kestiririm belkim kisa da seviyorumm

akşamda ben diyem bu hafta hep benim cilvemle oldu dün de yapmayinca kaldi neyae bugun en vahsi cazibemlw cekcem onu mikmike sonrasında suruncek haberi yok

[sıze=3]he wallaa bende süründürcem bak görsün o Kendimi sapık gibi hisetmeye başladım sayesindee [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…