kızlar ya o kadar uğraşıyorum yok mu kafası güzel bir arkadaş?? yalnız kaldım valla... aaaaa..
aa kızlarrr öyle demeyin hiiç :) ben evlendikten 17 gün sonra ögrendm hamile oldgumu hem de idrar testiyle, eşimle kına gecemden 3 gün önceye kadar 300km mesafe vardı aramızdatuttu mu tutuyo valla
ben warııııımmmmmmm
kafam güzel dünya güzel
herşey güzel
ben güzelimmmmmm
Daha erken canim
Testlerinizi erken yapmayin bence
beni unuttunuz di mi yine nasılsınız hanımlar özledim sizi ama iş çok koşturmaca ...
Katılıyorum. Benim de tek ilişkide tutmuştu. Gerçi düşükle sonuçlandı amakısmet bakalım inşallah bu ay yine şanslıyımdır
kızlarrr 1 ekimciler nerde.. 5 gün kalmış test yapan yok mu??
beni unuttunuz di mi yine nasılsınız hanımlar özledim sizi ama iş çok koşturmaca ...
Kiz biz neciyiz burda yeni yeni keyfim yerine geliyo aksama şenlik var bizim evde sizde yokmu
Zeycan aradan Zıpla bebegim muhabbete
benmde öyle oldu maalesef canım, inşallah bu kez sağlıkla alırız kucagımızaa
Selam cnm
Bende isten firsat buldukca daliyorum
Kizlarrr tesellinize ihtiyacim varrr
Yaw bi arkadasim daha iki hafta evvel dugunune gittigi bir arkadasinin hamis oldugunu ogrendii
Testin resmini cekmis iki kopkoyu cizgi.nasil hemen oluyo yaa bende bi gariplikmi var diye dusunmeden edemiyorumm
Aklim bazen almiyoo .
Cok istiyormus ve hemen olucak ole hissediyorum diyomusd
Biz hissedemiyoz yaaww bence problem burdaa
Insallah bu kez saglikla dogarlar kizlarr
benmde öyle oldu maalesef canım, inşallah bu kez sağlıkla alırız kucagımızaa
gamzeee bu gece bizdede şenlik var dün gece kociş dolandı etrafımda pas vermedim bu gece ya benimdir ya kara toprağınnn :)))))
şekerim valla kafam allak pullak oldu şimdi ancak kafa dinliyorum yarım saat sora ders çalışcam konu bitmrm gerek...of allam ya sakin bigün istiyorummm..bizde de bu akşam güzel bi ortam bekliyo bizi yumyuma çok ama olsun artık bebek amaçlı çalışma yok hobi amaçlı....
Yakışır walla ben bugun geceyi beklemicem yemegi bilem beklemicem eve gelir gelmez atlicam üstüne kusura bakmasin yani isimiz acele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?