Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aa kızlarrr öyle demeyin hiiç :) ben evlendikten 17 gün sonra ögrendm hamile oldgumu hem de idrar testiyle, eşimle kına gecemden 3 gün önceye kadar 300km mesafe vardı aramızda tuttu mu tutuyo valla

Katılıyorum. Benim de tek ilişkide tutmuştu. Gerçi düşükle sonuçlandı ama kısmet bakalım inşallah bu ay yine şanslıyımdır

gamzeee bu gece bizdede şenlik var dün gece kociş dolandı etrafımda pas vermedim bu gece ya benimdir ya kara toprağınnn :)))))

Kiz biz neciyiz burda yeni yeni keyfim yerine geliyo aksama şenlik var bizim evde sizde yokmu

valla bilmiyorum deli gibi tek başıma yazıp duruyorum burda saçma yumyum hikayeleri uydurup duruyorum benim bugün yanma olayı daha iyi sankim ama daha dün yıkanıp fön çektim ben birdaha nasıl uğraşayım ki....

Zeycan aradan Zıpla bebegim muhabbete

şekerim valla kafam allak pullak oldu şimdi ancak kafa dinliyorum yarım saat sora ders çalışcam konu bitmrm gerek...of allam ya sakin bigün istiyorummm..bizde de bu akşam güzel bi ortam bekliyo bizi yumyuma çok ama olsun artık bebek amaçlı çalışma yok hobi amaçlı....

canım ya ilk geceden tutmuş yada öncesi vardır. gerçi ilk geceden tutmuş olsa bile bu kadar erken öğrenebilmesi mucize ama... 2 haftadan bahsediyoruz..
kısmet canım sıkma canını bizimde olucaak

kızlar selam nasılsınız? ben doktordan geliyorum 21. gün progesteron hormonuma bakıldı sonucum 9,7 çıktı bütün tahlilleri bitirdik eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama değeri anlamadım sizce iyi mi kötü mü?

işim hsg ye kaldı ne güzel geçen ay çektiriyordum yahu :18::18:

gamzeee bu gece bizdede şenlik var dün gece kociş dolandı etrafımda pas vermedim bu gece ya benimdir ya kara toprağınnn :)))))

Yakışır walla ben bugun geceyi beklemicem yemegi bilem beklemicem eve gelir gelmez atlicam üstüne kusura bakmasin yani isimiz acele

Hobisi bilem güzel mikmikin ben bu haftayı atlatayim haftaya nadasa cekilxem cok efor sarfettim puhahahah

Yakışır walla ben bugun geceyi beklemicem yemegi bilem beklemicem eve gelir gelmez atlicam üstüne kusura bakmasin yani isimiz acele

bende ölee düşünüyomm valla ztn yarım saat yatmaya gerekte yok yumyum bitti ayaküstü hooppp bittii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…