yatakodasında olmayan herkes Muhteşem Yüzyıl'ı izliyordur..Birazdan dökülürler canım...
Ins bebegim dahada bekletmezler bizi :)) hepimiz hamile kalsak oooooo vur patlasin cal oynasin:))
Evet kız ihtiyacın yok seni aramayani senden arama kocan nasılsa bariscak senle mecbur sıkma canını
haklısın asla ben gitmem.. ama öküzü çok seviyorum elini tutmadan kokusunu solumadan uyku uyuyamam ben :85: :85:
ah keşkeeeeeeeeeeeee inş diyelimmm ama cok oynamayalım kız o zaman bebişlerimiz yorulur yazıııııııııkk hahahaD
kocamla tartıştık canlar..masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona
Emin ol oda öyledir ama net ol bu konuda taviz verme aramadin diye trip atiyosa hic kasma birak bildiğini yapsın evde huzur cok onemli huzurunuzun buyuzden kaçması ona geri adım attirir çünkü siz ikiniz artik ailesiniz
Birak yorulsunlar kiz biz onlari yapcsx diye nekadar cok yoruluyoruz sacimizi süpürge ediyoruz daha napalım
canım takma kafanaaa her evde olan şeyler kavgasız ev olu mu hiç illaki olacak ama aileler işin içine girince işler değişiyor o yüzden her iki taraıda aileleri olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor malesef..ben bir kac kere laf ettim baktım eşimi bu yüzden üzüyorum artık hiç yorum yapmıyorum sonuçta annesi babası ne desek boş bu yüzden ne üzmeye nede üzülmeye değer sıkma canını tatlım.
hahahaaa kız gamzee bu bebişlerin yüzünden mikmikten soğuyacammmm yanıyom da ona yanıyom hahahaaDD
canım takma kafanaaa her evde olan şeyler kavgasız ev olu mu hiç illaki olacak ama aileler işin içine girince işler değişiyor o yüzden her iki taraıda aileleri olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor malesef..ben bir kac kere laf ettim baktım eşimi bu yüzden üzüyorum artık hiç yorum yapmıyorum sonuçta annesi babası ne desek boş bu yüzden ne üzmeye nede üzülmeye değer sıkma canını tatlım.
kimselerde yok..dertleşmeye gelmiştim :85: :85:
kocamla tartıştık canlar..masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona
off ilayda ya bnm kocişte yanımda değil yoksa bugünüde boş gecirmezdimDD
Bak canim tavrin net olsun böyle bi konu açtımi kestir at bunlari daha once konustuk ve cozemedik ve bu konuda yorum yapmak istemiyorum de ve konusma hic yorum yapma ciddiye alma sonunda oda bu konuyu açmaktan sıkılacaksorun orda canım biz aile olamadık.. her lafı ailemle şöylesin, ailemle böylesin.. yani ailesi ve ben.. ben ayrıyım ailesi degilim.. en kötüsüde bu adam 32 yaşında bu yaştan sonra olgunlaşır degişir diye bi ümidim de yok artık..:85:
Ne zamandir ailesiyle konusmuyorsunki?sorun orda canım biz aile olamadık.. her lafı ailemle şöylesin, ailemle böylesin.. yani ailesi ve ben.. ben ayrıyım ailesi degilim.. en kötüsüde bu adam 32 yaşında bu yaştan sonra olgunlaşır degişir diye bi ümidim de yok artık..:85:
Bn gecen sezon hic kaçırmiydum Hürrem gitti dizi bitti :))
kuzum yaabu kocişler zamansız konuşuyor hadi madem soracaksın masaj yaparken mi soruyorsun cıkcıkcık sen takılma yavrum ona kendini de üzme erkekler işte...biz kadınlar da azıcık taktik yapsak süper olacak da sen de yapamıyorsun sanırım benim gibi benim için de neyse o...zaten ihtiyacın da kalmamiş kocişe...sen stressiz bir şekilde gelmeyecek olan batı bekle bence
Evet mimikleri harikaydı isvesi cilvesi can yaktı onu walla neyse kızıyla mutlu olur ins vok sevimli çünküaynen bütün bir yaz merakla bekledik ama sezona hiç iyi başlamadı...ilk bölüm bile vasattı yani,dediğin gibi meryemin yokluğu çok farkediliyor...o gözlerini koca koca açması,çocuku gülşüleri,ani sinirlenmeleri,sümbüle bağrınmalaı :) özledik valla
Ahh bu muhabbetler beni deli ediyor ışte. İyi yapmışsın arada tavır koymak iyidir. Ama yine de ailelerle ilgili konularda küslügü çok uzatmamak lazım canım daha kötü oluyor yoksa. Ee özür falan diledi mi bari ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?