Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi bakalım. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. bak Allah korusun eğer negatif çıkarsa gel buraya içini dök rahatlarsın. öyle oturup kendini yiyip bitirme

öle yaparım zaten bu konuları konuscak en dogru ınsanlar burada aynı dertten muzdarıbiz :/(((

cıkmazsa her ayki gibi agla agla ıcım cıkar tam 1 . yılımız bu ay cok yoruldm artk

gençsin, güzelsin.. 1. yılı doldurmuş olmak da bi anlam ifade etmiyor senin yaşında aslında bence. moralini bozma.
stres içinde geçen 1 sene...
stresi bırak, 2-3 ay oluruna bırak. kendini bi hobi bul cennet, uğraşacak başka bi aktivite bul kendine.
ahşap mı boyarsın, resim mi yaparsın, fotoğraf mı çekersin.. bilemiyorum, kendine bi uğraş bul. bi spor salonuna git mesela.. sporla uğraş.
evin şekliyle şemaliyle uğraş, dekorasyona tak kafayı...
bu konuyu bırak, rahat ol. takvimleri, günleri hesaplamaları, ilişkiş günü tayin etmeleri, ilişki pozisyonlarını, içinden çıkanlarla uğraşmayı (geri dökülen spermler), akıntı kontrollerini, falan filan.. şu bebek uğraşlarını bırak artık. sinirlerini bozma bence daha fazla.
sen sinir yaptıkça, strese soktukça kendini, fizyolojini de biyolojini de her bişeyini de bozuyorsun canım.
stresi bırak ve oluruna bırak.. canınız istedikçe birlikte olun, ödevleştirmeyin bu operasyonu kendiniz için.
eşini de germe ,kendin de gerilme..
bak nasıl gelecek o bebiş sana... gör annesi :))

bak bunu bilmiyordummmm.. Allahım bebek yapacaz diye neler neler öğreniyoruz

hahaha daha neler var neler bende :))

Hayır yaa aglamak yok beklicez Allahim nezaman nasip ederse sen stres oldukca bebek gelmicek onun icin stresi bi kenara bırak Allah doğduktan sonra acılarını göstermesin onun icin doğru zamanda olsun

amin tek duam saglıklı sıhhatlı dogru zamnda olması ama ınsanoglu sabırsız ha dııncede olmuo bole bekle bekle kendımı yıyorm :/

aminn inş dedıgın gıbı olur bu ay cok umutsuzdum gecıkınce ıcıme düştü gene en umutsuz anda gelırmısya ona guvenıorm bende

Allahım ins vardır bebis guzel haberlerini bekliyoruz eger yoksada bak ovu testiyle hic denememossin onu denersin biz denicez bu ay hatta cumartesi baslicax

zırt pırt dokttora gıdıorm o bakıo yumurtlama tarıhıme yakın o yönlendırıo benı boyuutunu gunlerını falan soyluo ama yazık kadında bıktı zaten olmazsa o testıde alayım :)

zırt pırt dokttora gıdıorm o bakıo yumurtlama tarıhıme yakın o yönlendırıo benı boyuutunu gunlerını falan soyluo ama yazık kadında bıktı zaten olmazsa o testıde alayım :)
Ben 10tane gebelkk testi ve 16tane ovu testi aldim netten ucuza istersen sana link atabolirim bana msj atarsan biz bu topicte hamilelik belirtileri ile ilgilode yorum yapmicaz yalel ne güzel yazmis gercekten hem biyolojik hem fizyolojik etkileniyoruz ve inanin arkadaslar bebeklerimizn geleceği tarih belli ve biz aslında her hüsrana ugradigimizda bilmiyoruz ki bi adım daha yaklaşıyoruz onun icinde umidimizi kaybetmeyelim anlaştık mi

Bende Mayıs tan itibaren deniyorum da deniyorum olmuyo ama olacak inanıyorum Allahin izniyle bol sans ins bu topic hepimize ugurlu gelecek inanıyorum

canım bende aynı senin gibiyim kac aydır deniyoruz olmuyor benim testler yapıldı hiçbişey çıkmadı eşimide bugün yolladım test sonuçları çıkmış değerleriniz normal bebek için olur demiş doktor bende anlamadım hiçbirsorunumuz yok cok şükür ama olmuyor...

ben de 10 gebelik, 15 kutu da (içinde 2 adet olduğu için 30 yapıyor) ovulasyon testi aldım ne çok şeyimiz benziyooo yafff!! senin ovular 16 kutu mu 16 adet mi canım??

Allaha şükür işte!!! ne güzel herşeyiniz normal. Rabbimin en uygun gördüğü zamanda olacak inşallah....

ben bıtane test alııp yapayım eger o cıkmazsa o lınkı alayım senden ben nasıl msj atıldıgını bılmıorm buarada:)

Temiz çıkması sevindirici en azindan bi problem yok benimde temiz çıktı sonuçlarım eşimi de salı filan gondercem 3 gjn birlikte olmamiz gerekiyormuş vede 5gunu gecmemesi :) ben adetim ondan gidemedi eger sonuçlar normalse elbet zamani vardir diye dusuncem hide sperm ölçümü nasil oluyomus zormu

bı tane alıyım test yapayım ckmassa alıyım senden lınkı bıde ben msj atmayı bılmıorm ::)

COk sagol canim.. insallah oyledir bilmiyorum beklemekteyim adetim gelirse gelir gelmese kan testi yaptirim belki..
canim bazilar hemen iliskini ertesi gunu gogusleri falan sisiyormus agrilar falan bende bisey yok hafif batmalar ondan sasiriyorum yaa..

Canim icime su serptin diyebilirim..

Insallah oyledir.. ben idrar testi yaptim kocis almis bende dayanamadim..
Yok bidaha yapmam zaten adetime kadar.. insani nasil uzuyo yaaa..
bende de o cekilmeleer oluyor kasikta ayni senin dedigin gibi ama bu bende adet yaklasirkende oluyor..
herkes tuturmus bir gogus sismesi agrisi.; benim gogusler anadan zaten sis mubarek sizi var di 1 hafta once yumurtlama oldugunda sanirim simdi bisey yok
Insallah senin de ikinci bebegin bir an once gelir.. kizinida allah bagislasin..

ben de 10 gebelik, 15 kutu da (içinde 2 adet olduğu için 30 yapıyor) ovulasyon testi aldım ne çok şeyimiz benziyooo yafff!! senin ovular 16 kutu mu 16 adet mi canım??

Evet canim batimiz satimiz hersryimiz benziyo masallah:)) biz bu gidisle ayni andada doğururuz potansiyel var :))) ya ben biraz pintikik yapmisimda 8tane aldım icinde 2ser tane var 16 yapio napam yetmezse bidaha alırım;)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…