haha tamam anladım, ben de diyorum bu da neki böyle.. bi test daha çıktı başımıza :)))
yalnız o hesaplayıcılar, 3 gün veriyorlar. tam gün değil yani.. diğkkat et olur mu?
hadi bakalım. hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. bak Allah korusun eğer negatif çıkarsa gel buraya içini dök rahatlarsın. öyle oturup kendini yiyip bitirme
cıkmazsa her ayki gibi agla agla ıcım cıkar tam 1 . yılımız bu ay cok yoruldm artk
bak bunu bilmiyordummmm.. Allahım bebek yapacaz diye neler neler öğreniyoruz
Hayır yaa aglamak yok beklicez Allahim nezaman nasip ederse sen stres oldukca bebek gelmicek onun icin stresi bi kenara bırak Allah doğduktan sonra acılarını göstermesin onun icin doğru zamanda olsun
ben hıc yapmadım ovlasyyn testı bırazdan alıcm idrar tstı :)
gençsin, güzelsin.. 1. yılı doldurmuş olmak da bi anlam ifade etmiyor senin yaşında aslında bence. moralini bozma.
stres içinde geçen 1 sene...
stresi bırak, 2-3 ay oluruna bırak. kendini bi hobi bul cennet, uğraşacak başka bi aktivite bul kendine.
ahşap mı boyarsın, resim mi yaparsın, fotoğraf mı çekersin.. bilemiyorum, kendine bi uğraş bul. bi spor salonuna git mesela.. sporla uğraş.
evin şekliyle şemaliyle uğraş, dekorasyona tak kafayı...
bu konuyu bırak, rahat ol. takvimleri, günleri hesaplamaları, ilişkiş günü tayin etmeleri, ilişki pozisyonlarını, içinden çıkanlarla uğraşmayı (geri dökülen spermler), akıntı kontrollerini, falan filan.. şu bebek uğraşlarını bırak artık. sinirlerini bozma bence daha fazla.
sen sinir yaptıkça, strese soktukça kendini, fizyolojini de biyolojini de her bişeyini de bozuyorsun canım.
stresi bırak ve oluruna bırak.. canınız istedikçe birlikte olun, ödevleştirmeyin bu operasyonu kendiniz için.
eşini de germe ,kendin de gerilme..
bak nasıl gelecek o bebiş sana... gör annesi :))
hahaha daha neler var neler bende :))
Allahım ins vardır bebis guzel haberlerini bekliyoruz eger yoksada bak ovu testiyle hic denememossin onu denersin biz denicez bu ay hatta cumartesi baslicax
Ben 10tane gebelkk testi ve 16tane ovu testi aldim netten ucuza istersen sana link atabolirim bana msj atarsan biz bu topicte hamilelik belirtileri ile ilgilode yorum yapmicaz yalel ne güzel yazmis gercekten hem biyolojik hem fizyolojik etkileniyoruz ve inanin arkadaslar bebeklerimizn geleceği tarih belli ve biz aslında her hüsrana ugradigimizda bilmiyoruz ki bi adım daha yaklaşıyoruz onun icinde umidimizi kaybetmeyelim anlaştık mizırt pırt dokttora gıdıorm o bakıo yumurtlama tarıhıme yakın o yönlendırıo benı boyuutunu gunlerını falan soyluo ama yazık kadında bıktı zaten olmazsa o testıde alayım :)
Bende Mayıs tan itibaren deniyorum da deniyorum olmuyo ama olacak inanıyorum Allahin izniyle bol sans ins bu topic hepimize ugurlu gelecek inanıyorum
Ben 10tane gebelkk testi ve 16tane ovu testi aldim netten ucuza istersen sana link atabolirim bana msj atarsan biz bu topicte hamilelik belirtileri ile ilgilode yorum yapmicaz yalel ne güzel yazmis gercekten hem biyolojik hem fizyolojik etkileniyoruz ve inanin arkadaslar bebeklerimizn geleceği tarih belli ve biz aslında her hüsrana ugradigimizda bilmiyoruz ki bi adım daha yaklaşıyoruz onun icinde umidimizi kaybetmeyelim anlaştık mi
canım bende aynı senin gibiyim kac aydır deniyoruz olmuyor benim testler yapıldı hiçbişey çıkmadı eşimide bugün yolladım test sonuçları çıkmış değerleriniz normal bebek için olur demiş doktor bende anlamadım hiçbirsorunumuz yok cok şükür ama olmuyor...
Ben 10tane gebelkk testi ve 16tane ovu testi aldim netten ucuza istersen sana link atabolirim bana msj atarsan biz bu topicte hamilelik belirtileri ile ilgilode yorum yapmicaz yalel ne güzel yazmis gercekten hem biyolojik hem fizyolojik etkileniyoruz ve inanin arkadaslar bebeklerimizn geleceği tarih belli ve biz aslında her hüsrana ugradigimizda bilmiyoruz ki bi adım daha yaklaşıyoruz onun icinde umidimizi kaybetmeyelim anlaştık mi
Temiz çıkması sevindirici en azindan bi problem yok benimde temiz çıktı sonuçlarım eşimi de salı filan gondercem 3 gjn birlikte olmamiz gerekiyormuş vede 5gunu gecmemesi :) ben adetim ondan gidemedi eger sonuçlar normalse elbet zamani vardir diye dusuncem hide sperm ölçümü nasil oluyomus zormucanım bende aynı senin gibiyim kac aydır deniyoruz olmuyor benim testler yapıldı hiçbişey çıkmadı eşimide bugün yolladım test sonuçları çıkmış değerleriniz normal bebek için olur demiş doktor bende anlamadım hiçbirsorunumuz yok cok şükür ama olmuyor...
1ekim batım rabbim hayırlı evlatlarla karşılaştırsın hepimizi:=)))
ben bıtane test alııp yapayım eger o cıkmazsa o lınkı alayım senden ben nasıl msj atıldıgını bılmıorm buarada:)
canım idrar testinde çıkmaması gayet normal. testin üzerinde bile doğru sonuç için adet tarihinizden birkaç gün sonra deneyin yazıyor. bir de bu kadar kısa zamanda hamilelik belirtisi falan hissedemezsin. ben her ay hamilelik belirtisi hissediyorum da noluyor??? psikolojik bunlar. ilk ay hamilelik belirtisi falan diye bişey yok. ilk belirti adet gecikmesidir. bence bekle biraz daha, şurda 3 günün kalmış zaten. ya da istersen git kan testi yaptır ama negatif çıkarsa o da seni çok üzer ve üstelik de boş yere vücudunu delik deşik etmiş olursun
ne testi yaptın monbebe? idrar mı kan mı?
kanda negatifse.. negatiftir...
ama idrarsa, erken gebelik testi kullanmadıysan, normal idrarda bakan gebelik testiyse.. sonuç için erken olabilir. ama çok da umutlu olmamakta fayda var bence, sonrası hüsran oluyor çnkü.
ben regl olduğum halde, üstüne görüyorumdur ben diye diye, yine yine testler yaptığımı biliyorum.
artık bıraktım bu saçmalıklarımı :)
bu arada belirtilere de çok takılmamak lazım. hiç belirtisiz, 3 aylık hamileler var örnek olarak..
ben daha önce birkaç kez hamile kaldım, 1 kızım var şu anda.. ikinciyi istiyorum şimdi, olmadı gitti.
birkaç tecrübeye rağmen, belirleyebildiğim en iyi belirti, kasıklarda çekilme hissi. hamilelik oluşunca, regl gününe 1 hafta kala falan, kasıklarda bi çekilme oluyor. oturup kalkarken, yataktan kalkarken, bazen hızlı yürürken.. kasıkta bi çekilme oluyor. diğer tüm belirtile, regl belirtileriyle hemen hemen aynı diyebilirim. bir de göğüslerim damarlanıyor benim, hamile olduğumda.
belki yardımcı olur diye yazdım.
ben de 10 gebelik, 15 kutu da (içinde 2 adet olduğu için 30 yapıyor) ovulasyon testi aldımne çok şeyimiz benziyooo yafff!! senin ovular 16 kutu mu 16 adet mi canım??
Bende telefondan giriyorum yeni msj bölümü yok yada ben bulamadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?