Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet igrenc ama eminimki kadinlarin yaşadıkları kadar degil adetken alttan muayene yaptirmak zorunda kalmak kadar zor ve igrenc değil:/

Evet igrenc ama eminimki kadinlarin yaşadıkları kadar degil adetken alttan muayene yaptirmak zorunda kalmak kadar zor ve igrenc değil:/

canım ya ben ovulasyon testime yarın başlayabilirim. yumurtalıklarımda hareketlenme var gibi geldi bana. akşama da banyo yaparım temizlenmişsen çalışmalara başlarız

evet.. o da çok iğrenç hakkatten..

aman be kardeşim yaaaa......
ne bunlar beyaaaaa :)))

allahım yarabbim, sen hayırlısıyla, çok bekletmeden kavuştur isteyen tüm kullarını yavrularına...

evet.. o da çok iğrenç hakkatten..

aman be kardeşim yaaaa......
ne bunlar beyaaaaa :)))

allahım yarabbim, sen hayırlısıyla, çok bekletmeden kavuştur isteyen tüm kullarını yavrularına...

Amin canim aminn:) ona kalsa olur acele etmemem gerekiyo sakin olmadigim icin olmuyo bukadar düşüncek ne varki bebeğimiz yok ama biz mutluyuz diyo da diyo

Hii bende yetisirim sana öyleyse tamam yarin yapcaz ovu testini

ben de yarın başlıyorum, yarın 12. günüm benim... yumyuma 3-4 gün kaldı heralde diye düşünüyorum..

Amin canim aminn:) ona kalsa olur acele etmemem gerekiyo sakin olmadigim icin olmuyo bukadar düşüncek ne varki bebeğimiz yok ama biz mutluyuz diyo da diyo

ya bunları söylüyorlar.. garipler.. ama onlar da geriliyorlar aslında. bizi rahatlatmak için, öyle davranıyorlar.

valla haftaya görücez bakalım ne verecekler eline :94:

haha.. ya çok matrak kadınsın :)

Yumyumu bilmiyomda mikmike zaman iyice az kaldı yuppy

Slm kızlar benide ekleyin 3 Ekim benimde ama genelde 3-4 gün erken oluyorum hep 1 Ekim'de olabilir.hepimize bol şans :)))

Kızlar ben 3 Eylül'de hastalandım hesaplamama göre 16 Eylül yumurtlama dönemim yani bugün başlamam lazım dımı 28 günde bir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…