ne testi yaptın monbebe? idrar mı kan mı?
kanda negatifse.. negatiftir...
ama idrarsa, erken gebelik testi kullanmadıysan, normal idrarda bakan gebelik testiyse.. sonuç için erken olabilir. ama çok da umutlu olmamakta fayda var bence, sonrası hüsran oluyor çnkü.
ben regl olduğum halde, üstüne görüyorumdur ben diye diye, yine yine testler yaptığımı biliyorum.
artık bıraktım bu saçmalıklarımı :)
bu arada belirtilere de çok takılmamak lazım. hiç belirtisiz, 3 aylık hamileler var örnek olarak..
ben daha önce birkaç kez hamile kaldım, 1 kızım var şu anda.. ikinciyi istiyorum şimdi, olmadı gitti.
birkaç tecrübeye rağmen, belirleyebildiğim en iyi belirti, kasıklarda çekilme hissi. hamilelik oluşunca, regl gününe 1 hafta kala falan, kasıklarda bi çekilme oluyor. oturup kalkarken, yataktan kalkarken, bazen hızlı yürürken.. kasıkta bi çekilme oluyor. diğer tüm belirtile, regl belirtileriyle hemen hemen aynı diyebilirim. bir de göğüslerim damarlanıyor benim, hamile olduğumda.
belki yardımcı olur diye yazdım.
sperm testi de çok sinir bozucu bişey aslında. ne süre denediniz siz? kaçıncı ayınızdasınız gamse? erken yaşlarda 1 sene diyor doktorlar, geç yaşlarda 6 ay.. bu süre geçince sperm testlerine bakmak sanki daha mı uygun acaba?
3lü hesaplama nedir?
ne testi yaptın monbebe? idrar mı kan mı?
kanda negatifse.. negatiftir...
ama idrarsa, erken gebelik testi kullanmadıysan, normal idrarda bakan gebelik testiyse.. sonuç için erken olabilir. ama çok da umutlu olmamakta fayda var bence, sonrası hüsran oluyor çnkü.
ben regl olduğum halde, üstüne görüyorumdur ben diye diye, yine yine testler yaptığımı biliyorum.
artık bıraktım bu saçmalıklarımı :)
bu arada belirtilere de çok takılmamak lazım. hiç belirtisiz, 3 aylık hamileler var örnek olarak..
ben daha önce birkaç kez hamile kaldım, 1 kızım var şu anda.. ikinciyi istiyorum şimdi, olmadı gitti.
birkaç tecrübeye rağmen, belirleyebildiğim en iyi belirti, kasıklarda çekilme hissi. hamilelik oluşunca, regl gününe 1 hafta kala falan, kasıklarda bi çekilme oluyor. oturup kalkarken, yataktan kalkarken, bazen hızlı yürürken.. kasıkta bi çekilme oluyor. diğer tüm belirtile, regl belirtileriyle hemen hemen aynı diyebilirim. bir de göğüslerim damarlanıyor benim, hamile olduğumda.
belki yardımcı olur diye yazdım.
sperm testi de çok sinir bozucu bişey aslında. ne süre denediniz siz? kaçıncı ayınızdasınız gamse? erken yaşlarda 1 sene diyor doktorlar, geç yaşlarda 6 ay.. bu süre geçince sperm testlerine bakmak sanki daha mı uygun acaba?
3lü hesaplama nedir?
merabalar bende yenı katıldım aranıza bugun adetim 1 gün gectı test yapmaya krkuorm genel adet belırtılerı dısında sadece alt karnımda deısık bı şişlik var ne yapmalıyım kararsız kaldm test negatf cıkarsa cok uzulcem yapmasam ıcımı ıcımı yıyoAllah kımseyı bu ıkıleme dusurmesın en kısa zamnda herkese nasıp etsın ıns . Amin
merabalar bende yenı katıldım aranıza bugun adetim 1 gün gectı test yapmaya krkuorm genel adet belırtılerı dısında sadece alt karnımda deısık bı şişlik var ne yapmalıyım kararsız kaldm test negatf cıkarsa cok uzulcem yapmasam ıcımı ıcımı yıyoAllah kımseyı bu ıkıleme dusurmesın en kısa zamnda herkese nasıp etsın ıns . Amin
canım bu şekilde anlaşılmaz. adetin daha önce hiç gecikmediyse ya hamilesindir ya da stresten gelmiyordur. adetin bugüne kadar hiç şaşmadıysa test yapabilirsin. inşallah müjdeli haberi alırsın canım
valla gecen ay da bole 1 2 gun sastı ama normalde cok duzenlıdır bılmıyormkı inş olur gıdıyım bi test alıyım bakalm idrarda cıkarmı 15 gun gectı ovlasyonun ustunden kafayı yedırtır ınsana ya :)
valla gecen ay da bole 1 2 gun sastı ama normalde cok duzenlıdır bılmıyormkı inş olur gıdıyım bi test alıyım bakalm idrarda cıkarmı 15 gun gectı ovlasyonun ustunden kafayı yedırtır ınsana ya :)
monbebe idrar testi yapmış canım. ben de senin dediklerini dedim ona zaten. ilk ay hamilelik bellirtisi olmaz. ilk belirti adet gecikmesidir diye. benim 3lü test dediğim de geçmiş 3 adet tarihinden yola çıkarak yumurtlama zamanını bulan hesaplayıcılardan bahsediyordum. böyle anlatması uzun sürüyor diye öyle dedim. anlaşılır ve kısa bir isim bulmam lazım ona
Sperm testi nasil oluyor bilmiyorum ama yaaadigimiz bütün testler sinir bozucu yasimiz cok yok 27 yim ben ama olmazsa er yada gec bunu yaptircaz acabami diye düşünmek istemiyorum bu ay isi sansa birakmak istemiyorum aslında 6aydir deniyoruz olmadi gitti
Benim fikrimi sorarsan yap testini belirsizlikte sinir bozucu busefer daha cok umitleniyorsun ve kendini dinliyorsun tamamen hamile lige kaptiriyorsun kendini benim bu yuzden 4gun gec geldi kendimi hamile sandim :) test yaptim ertesi günü geldi stres yapma olursa hep birlikte mutlu oliriz olmazsa nasip değilmiş deriz
Haber ver bizede ama üzülmek yok beklediğin sonuc çıkmazsa daha azimli olcaz tamammi
Ben artik pc den bile giremiyorum pc demi sistemdemi hata var bilemedim
geçen ay da 1-2 gün geçtiyse biraz daha bekle. çünkü negatif çıksa bile inanmayabilirsin
evde ov. testin varsa, onunla da yapabilirsin gebelik testini.
aynı ov. testi yapar gibi, birkaç saat sıvı alımını durdur, ikinci idrarla yap testini. t çizgisi c çizgisinden koyuysa, fsh hormonun yüksek demektir, bu da bi yumurtlama gününde pik yapar, bir de gebelik döneminde.
evde ov. testin varsa, onunla da yapabilirsin gebelik testini.
aynı ov. testi yapar gibi, birkaç saat sıvı alımını durdur, ikinci idrarla yap testini. t çizgisi c çizgisinden koyuysa, fsh hormonun yüksek demektir, bu da bi yumurtlama gününde pik yapar, bir de gebelik döneminde.
listeye beni de ekler misinnn :)ama ben adet tarihimi bilmiyorum
Selam kizlar nasilsiniz..??
ben buraya yavas yavas yerlesiyim..
dun test yaptim negatif cikti.. uzuldum biraz.. ama iyiyim simdi..
ama kizlar umudunu kesme diyorlar cunku henuz dpo8deyim gec yumurtladim 18.gunde ve adete de 3 gun kaldi..
belirti yok.. umut yok..
ne yapicami sasirdim !! :44::44:
teşekkür ederim canıııım
ben hıc yapmadım ovlasyyn testı bırazdan alıcm idrar tstı :)
haklısın ama beklemeyede derman kalmadı cıkmazsa dedıgım gbıı ıkı gun aglarım bıdahakı aya umurlarımı bırakırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?