pazartesi günü doktora gittim ben.
gebelik öncesi bi kontrol ettireyim kendimi diye.
smear testi, çeşitli kan testleri falan yaptı doktor.
biraz konuştuk..
Bu gebelik işi, aslında dünyada eşi benzeri zor bulunan bir mucize olmakla birlikte, aslında ihtimalleri en düşük olan işlerden de biri aynı zamanda... dedi.
Zaten eğer her aklına gelen, hemen hamile kalsaydı, veya bu kadar kontrolsüzce gerçekleşebilseydi... yeryüzünde insandan adım atacak yer kalmazdı..
tabiatın kuralları var... belli bir yüzdesel ihtimalle gebe kalıyoruz, o gebeliklerin de belli bir yüzdesi gerçekten gebelik oluyor.. belli bir kısmı tabiat tarafından eleniyor..
bu sebeple, çok aceleci olmak, sonucu değiştirmiyor. tabiat ne derse, o oluyor...
dedi kısaca...
aslında haklı da sanırım.
sakin ve serin kanlı olarak, gereklerini yerine getirerek.. sabırla beklemek lazım sanırım minnoşlar için.
ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz kızlar?
bebişler göbüşe gelmeden evvel, onlar için ne hazırlığı yapmaktasınız?
ben mesela, şimdilik sadece folik asit kullanmaya başladım.
canım konuya cevap veri tıklayıp aşağıda eklenti ekle yazıyor ona tıklıyorsun. ordan dosya yükleme yöneticisi diye bir sayfa açılıyor. sağ üst köşede dosya ekle var onu tıkla. sonra bilgisayadan dosya yükleyi seç oradan resmi bul ve seç
yaptım canım öyle ama olmuyor sürekli hata veriyor diyor offff yaaa bi kaç kez daha denicem artık
ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz kızlar?
bebişler göbüşe gelmeden evvel, onlar için ne hazırlığı yapmaktasınız?
ben mesela, şimdilik sadece folik asit kullanmaya başladım.
hayırlı olsun canım. ben haftaya doktora gidicem inşallah o zaman herşey normal olursa Allahın izniyle folik asite başlatır beni herhalde. onun haricinde ovulasyon testi aldım adetim biter bitmez takibe başlamayı düşünüyorum. bir de manevi destek için meryem suresini okumaya başlayacağım inşallah. onun için de adetimin bitmesini bekliyorum. benim hazırlıklarım şimdilik bunlar
Selam kizlar nasilsiniz..??
ben buraya yavas yavas yerlesiyim..
dun test yaptim negatif cikti.. uzuldum biraz.. ama iyiyim simdi..
ama kizlar umudunu kesme diyorlar cunku henuz dpo8deyim gec yumurtladim 18.gunde ve adete de 3 gun kaldi..
belirti yok.. umut yok..
ne yapicami sasirdim !! :44::44:
ama kizlar umudunu kesme diyorlar cunku henuz dpo8deyim gec yumurtladim 18.gunde ve adete de 3 gun kaldi..
belirti yok.. umut yok..
he evet ben de aldım ov. testlerimi...bu ay, henüz 11. günümdeyim. ama yarın başlıyorum yapmaya.. 12. günde başlarsam yapmaya, yeter heralde diyorum kendimce.
teşekkür ederim canıııımKızlaaaaar listeye bakın,, bu arada elaaaam nerdesiiiiiiiiin
hayırlı olsun canım. ben haftaya doktora gidicem inşallah o zaman herşey normal olursa Allahın izniyle folik asite başlatır beni herhalde. onun haricinde ovulasyon testi aldım adetim biter bitmez takibe başlamayı düşünüyorum. bir de manevi destek için meryem suresini okumaya başlayacağım inşallah. onun için de adetimin bitmesini bekliyorum. benim hazırlıklarım şimdilik bunlar
idrar testi mi kan testi mi??
Hg canim sen yine hamile degilmissin gibi kabul et eger hamileysen sevinirsin ama diger türlü cok üzülür sun
Sen ovuye nezamn baslican benim adet yarım yamalak gelio sanırım cumartesi bitcek
idrar testi canim aslinda yapmak istemiyordum almamistim da ama kocis almis bende dayanamadim..
negatif hic bir silik pembe bir sey yok..
Hos bulduk canim sagol...
zaten oyle hamile degilim diyorum cunku en azindan bir belirti olurdu..
belirti yok.. umut yok..
sperm testi de çok sinir bozucu bişey aslında. ne süre denediniz siz? kaçıncı ayınızdasınız gamse? erken yaşlarda 1 sene diyor doktorlar, geç yaşlarda 6 ay.. bu süre geçince sperm testlerine bakmak sanki daha mı uygun acaba?Ben 6aydir kullanıyorum folik asit rutin kontrollerimi yaptirdim kist yumurtalık rahim şekli hersey normal hormon testlerimi yaptirdim ve gebelik baslangincinda yapolan testlerinde yaptirdim doktor aradan çıkaralım dedi son esimjn Sperm leri sayılacak problem yoksa gönül rahatlığıyla beklicez:))
ben adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum. 3lü hesaplamaya göre bu haftasonu yumurtlama zamanım başlıyor. riske atmak istemiyorum onun için
canım idrar testinde çıkmaması gayet normal. testin üzerinde bile doğru sonuç için adet tarihinizden birkaç gün sonra deneyin yazıyor. bir de bu kadar kısa zamanda hamilelik belirtisi falan hissedemezsin. ben her ay hamilelik belirtisi hissediyorum da noluyor??? psikolojik bunlar. ilk ay hamilelik belirtisi falan diye bişey yok. ilk belirti adet gecikmesidir. bence bekle biraz daha, şurda 3 günün kalmış zaten. ya da istersen git kan testi yaptır ama negatif çıkarsa o da seni çok üzer ve üstelik de boş yere vücudunu delik deşik etmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?