Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Asyak canım. en son dosyaları bilgisayardan seçi tıkla demiştim ya onun yerine dosyaları seç diye bir şey var onu tıklayacaksın

ben bir seferliğine şuursuzca çoğalmak istiyorum ama

ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz kızlar?
bebişler göbüşe gelmeden evvel, onlar için ne hazırlığı yapmaktasınız?

ben mesela, şimdilik sadece folik asit kullanmaya başladım.

hayırlı olsun canım. ben haftaya doktora gidicem inşallah o zaman herşey normal olursa Allahın izniyle folik asite başlatır beni herhalde. onun haricinde ovulasyon testi aldım adetim biter bitmez takibe başlamayı düşünüyorum. bir de manevi destek için meryem suresini okumaya başlayacağım inşallah. onun için de adetimin bitmesini bekliyorum. benim hazırlıklarım şimdilik bunlar

yaptım canım öyle ama olmuyor sürekli hata veriyor diyor offff yaaa bi kaç kez daha denicem artık

Selam kizlar nasilsiniz..??

ben buraya yavas yavas yerlesiyim..

dun test yaptim negatif cikti.. uzuldum biraz.. ama iyiyim simdi..

ama kizlar umudunu kesme diyorlar cunku henuz dpo8deyim gec yumurtladim 18.gunde ve adete de 3 gun kaldi..
belirti yok.. umut yok..
ne yapicami sasirdim !! :44::44:

Ben 6aydir kullanıyorum folik asit rutin kontrollerimi yaptirdim kist yumurtalık rahim şekli hersey normal hormon testlerimi yaptirdim ve gebelik baslangincinda yapolan testlerinde yaptirdim doktor aradan çıkaralım dedi son esimjn Sperm leri sayılacak problem yoksa gönül rahatlığıyla beklicez:))

he evet ben de aldım ov. testlerimi...bu ay, henüz 11. günümdeyim. ama yarın başlıyorum yapmaya.. 12. günde başlarsam yapmaya, yeter heralde diyorum kendimce.

Hg canim sen yine hamile degilmissin gibi kabul et eger hamileysen sevinirsin ama diger türlü cok üzülür sun

idrar testi mi kan testi mi??

he evet ben de aldım ov. testlerimi...bu ay, henüz 11. günümdeyim. ama yarın başlıyorum yapmaya.. 12. günde başlarsam yapmaya, yeter heralde diyorum kendimce.

ben adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum. 3lü hesaplamaya göre bu haftasonu yumurtlama zamanım başlıyor. riske atmak istemiyorum onun için

Sen ovuye nezamn baslican benim adet yarım yamalak gelio sanırım cumartesi bitcek

idrar testi mi kan testi mi??

idrar testi canim aslinda yapmak istemiyordum almamistim da ama kocis almis bende dayanamadim..
negatif hic bir silik pembe bir sey yok..

Hg canim sen yine hamile degilmissin gibi kabul et eger hamileysen sevinirsin ama diger türlü cok üzülür sun

Hos bulduk canim sagol...
zaten oyle hamile degilim diyorum cunku en azindan bir belirti olurdu..

idrar testi canim aslinda yapmak istemiyordum almamistim da ama kocis almis bende dayanamadim..
negatif hic bir silik pembe bir sey yok..

Hos bulduk canim sagol...
zaten oyle hamile degilim diyorum cunku en azindan bir belirti olurdu..

canım idrar testinde çıkmaması gayet normal. testin üzerinde bile doğru sonuç için adet tarihinizden birkaç gün sonra deneyin yazıyor. bir de bu kadar kısa zamanda hamilelik belirtisi falan hissedemezsin. ben her ay hamilelik belirtisi hissediyorum da noluyor??? psikolojik bunlar. ilk ay hamilelik belirtisi falan diye bişey yok. ilk belirti adet gecikmesidir. bence bekle biraz daha, şurda 3 günün kalmış zaten. ya da istersen git kan testi yaptır ama negatif çıkarsa o da seni çok üzer ve üstelik de boş yere vücudunu delik deşik etmiş olursun

ne testi yaptın monbebe? idrar mı kan mı?
kanda negatifse.. negatiftir...
ama idrarsa, erken gebelik testi kullanmadıysan, normal idrarda bakan gebelik testiyse.. sonuç için erken olabilir. ama çok da umutlu olmamakta fayda var bence, sonrası hüsran oluyor çnkü.

ben regl olduğum halde, üstüne görüyorumdur ben diye diye, yine yine testler yaptığımı biliyorum.
artık bıraktım bu saçmalıklarımı :)

bu arada belirtilere de çok takılmamak lazım. hiç belirtisiz, 3 aylık hamileler var örnek olarak..

ben daha önce birkaç kez hamile kaldım, 1 kızım var şu anda.. ikinciyi istiyorum şimdi, olmadı gitti.
birkaç tecrübeye rağmen, belirleyebildiğim en iyi belirti, kasıklarda çekilme hissi. hamilelik oluşunca, regl gününe 1 hafta kala falan, kasıklarda bi çekilme oluyor. oturup kalkarken, yataktan kalkarken, bazen hızlı yürürken.. kasıkta bi çekilme oluyor. diğer tüm belirtile, regl belirtileriyle hemen hemen aynı diyebilirim. bir de göğüslerim damarlanıyor benim, hamile olduğumda.
belki yardımcı olur diye yazdım.

sperm testi de çok sinir bozucu bişey aslında. ne süre denediniz siz? kaçıncı ayınızdasınız gamse? erken yaşlarda 1 sene diyor doktorlar, geç yaşlarda 6 ay.. bu süre geçince sperm testlerine bakmak sanki daha mı uygun acaba?

ben adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum. 3lü hesaplamaya göre bu haftasonu yumurtlama zamanım başlıyor. riske atmak istemiyorum onun için

3lü hesaplama nedir?

Bence adetjni beklesin beklesin gelmezse ozaman hamilelikten suphe etsin ve böylece hayal kırıklığı yasamamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…