Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

2 kere ama yarim saat filan yattıktan sonra duş alıyorum 1 saat sonra filan 2. Yi deniyorum :)))

:52 canım benim 2.yi denemene hiç gerek yok. hatta onun faydası da yok. uzmanlar neden gün aşırı birlikte olun diyor. spermler 2 gün içerde beklesin diye. o zaman işe yarıyorlar. yani adamı da kendini de boşuna yoruyorsun

Offff ya hergün yapmayı deneyen Varmı? Tmm bundan sonra 1 defa o zaman.ya ben kızımda ne yumurtlama gunu hesapladim ne de gün asırı. sadece folik asit kullandım.ama 5. Ayımda oldu :)))) bu sefer niye bu kadar stres yaptım anlamıyorum

hergün yapmayı deneyenler de var ama dediğim gibi uzmanlar tavsiye etmiyorlar. yine de sen bilirsin. sabırsızlandığımız için stres yapıyoruz ve bu yüzden de bebekler bizi bekletiyorlar. hele özellikle kendinde belirti falan aramaya başladın mı yandınnnn.. bu sefer kaçıncı ayındasın?? yani kaçıncı denemen?

elaaaam canım nasılsın seni merak ettim ne yaptın anlat bakalım

canim merhaba ben bugun reng oldum benide ekle ekime 10 ekim insalllah ekim ugurlu gelir ekim esimin dogum gunu var ona hediyye etmek isterim insallah nasib olur

canım ne konuşmuştuk?? lütfen bırakma kendini... ağlayacaksan ağla ama sonra at onu üzerinden. bak sağlıklısın çok şükür... Allah sağlık versin gerisi gelir

amin gelsn artk ama testte ckmams olblrmi umut fakirin ekmegi keske yapmasaydm ya

elaaaaaaaaaaaaam canim insallah iyisindir canim nasil oldu rahim filmin canim yaz bize bizi merakda birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…