Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gel gel 3lüyoruz yarın desene!!! fiyuuuuu :119:

Kızlar ben 3 Eylül'de hastalandım hesaplamama göre 16 Eylül yumurtlama dönemim yani bugün başlamam lazım dımı 28 günde bir oluyorum.

Canım internette hesaplayıcılar var ordan hesaplayabilirsin. ama şunu diyeyim 28 günde bir oluyorsan adet tarihinin üzerine 14 gün ekleyeceksin. o senin yumurtlama günün oluyor. 17 Eylül oluyor yani :128: ama senin çalışmalara 1-2 gün önceden başlaman lazımki yumurtan çatladığında spermler hazırda bekliyor olsun sonra gün aşırı allah ne verdiyse

Tmm canlar çok sagolun :)

kı<lar bısey soracam su menekse yazan yere başka bısey yazmak ıstıyorum ama yapamıyorum neden

gecen ay ılk dega 3 gün gec geldı kırmızılar ha oldu demiştim ki sonuç hüsran beni de eklermisiniz listeye:)

kı<lar bısey soracam su menekse yazan yere başka bısey yazmak ıstıyorum ama yapamıyorum neden

yaparsın canım ben de bugün yaptım anlatayım sana. kullanıcı kontrol paneline gir. solda profili düzenle var onu tıkla. hemen sağda seninle ilgili bilgiler var. orada

''Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.
Kişisel Rütbe: Aktüel Rütbe

MucizeM Sıfırla Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir''

var. o boş kutucuğa ne yazmak istiyorsan onu yaz. boş olmasını istiyorsan da sıfırlanın önündeki kutucuğu tıkla bu kadar

tşk canım yaptım güzel oldumu tam istediğim şey aaahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bekle, sinirlerini bozma boş yere...
unut bu konuyu, normal hayatına devam et.. bak görürsün, gelecek bebişin göbüşüne...

Vaktim bile olmuyo acikcasi su aralar isilerim cok yogun ama arada bir duruyorum nefes almak icin o zaman kkya geliyorum aklima geliyo yoksa.. ohhh ohh unutum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…