anlaştık cnm, birbirimize bu konuda da destek olmamız şart yani :) bebiş zaten herkesten, her şeyden önemli onun için değil mi bunca uğraşımız
hımm evet gördüm ama satan yer bulmak problem şimdi de, neyse görürsem biyerlerde alayım da yapayım, çok sağol canımcanım taze antep fıstığına bak internetten görürsün. o sert kabuğun dışında kırmızı bi kabuk oluyo. onu kaynatıyosun. içi değil yani. valla benim ailemde çok şeker hastası var hepsine iyi geldi kuzum
hadi kolay gelsin canımCanlar ben kactim evin işleri öylece duruyo cok lak lak yaptım bugünhele su yemek muhabbetinden sonra aciktimda sizi gomacan opuyorum ...
ÖFFF BELİM KASIKLARIM AĞRIYO YAaaaa:84::84:
ADET OLMAK İSTEMİYORUUUUUMMMMMMM :84::84::84::84:
ınsallah olmazsin cnmm
umidini kaybetme bat yakinmi
selammm kızlarrr sonundaaa saçlarımı kestirdimmmmm :124: çok beğendimmm benim için baya bir değişiklik olduuuuu
ÖFFF BELİM KASIKLARIM AĞRIYO YAaaaa:84::84:
ADET OLMAK İSTEMİYORUUUUUMMMMMMM :84::84::84::84:
Bende çalışcam canim ama yasina kadar evde olcam evde bnde vakit geciremem uzun uzun ama 4o günlük bebeğimi de birakamamben bebek olduktan sonra izinden sonra devam edicem canım.. suramam ben ewde..
bebişimde annemde olacak kısmetse. zaten ew işyerime çookk yakın 2 sokak var desem yeridir.ha ewde olmuşum ha işte farketmio yani. bişi olsa hhhoooppp ewdeyim
selammm kızlarrr sonundaaa saçlarımı kestirdimmmmm :124: çok beğendimmm benim için baya bir değişiklik olduuuuu
canim selamun aleykum sendemi azerisen menim kimi?slm slm men gelmişemm ne cok yazmışsınız yaw oku oku bitmiy :))) naptınız bakemm bu arda besteler hoş
Hosgeldin canimmslm slm men gelmişemm ne cok yazmışsınız yaw oku oku bitmiy :))) naptınız bakemm bu arda besteler hoş
canim selamun aleykum sendemi azerisen menim kimi?
Hosgeldin canimm
Takiliyoruz .islerimi toparladim bende mesai bitimine daha cok vaarr
bende çalışcam canim ama yasina kadar evde olcam evde bnde vakit geciremem uzun uzun ama 4o günlük bebeğimi de birakamam(
[sıze=3]haftaya pazartesi canım 7sinde [/sıze]:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?