Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlaştık cnm, birbirimize bu konuda da destek olmamız şart yani :) bebiş zaten herkesten, her şeyden önemli onun için değil mi bunca uğraşımız

tabiki öyle canımmm yapıcaz inşallah merak etme. sigara içmek istediğin zaman karnında bebişin varmış gibi düşün, emin ol içesin gelmiyo. en azından o an içmiyosun ben öyle öyle azalttım.
bide ben bi belgesel izlemiştim eşimle. oda çok etkili oldu azaltmamda. hamile bi kadın bırak sigara içmeyi, sokakta gezerken bile bi nefes sigara dumanı solusa, onun bebeğe ne kadar zarar verdiğini anlatıyordu. bebeğe giden besinleri eleyen süzgeç gibi bi yapı varmış anne karnında
ordan her besin geçemiyormuş. ama sigara dumanı direk bebeğe geçiyormuş. kıyamayız ki biz onlara

hımm evet gördüm ama satan yer bulmak problem şimdi de, neyse görürsem biyerlerde alayım da yapayım, çok sağol canım

Canlar ben kactim evin işleri öylece duruyo cok lak lak yaptım bugün hele su yemek muhabbetinden sonra aciktimda sizi gomacan opuyorum ...
hadi kolay gelsin canım

ÖFFF BELİM KASIKLARIM AĞRIYO YAaaaa:84::84:

ADET OLMAK İSTEMİYORUUUUUMMMMMMM
:84::84::84::84:

selammm kızlarrr sonundaaa saçlarımı kestirdimmmmm :124: çok beğendimmm benim için baya bir değişiklik olduuuuu

slm slm men gelmişemm ne cok yazmışsınız yaw oku oku bitmiy :))) naptınız bakemm bu arda besteler hoş

Bende çalışcam canim ama yasina kadar evde olcam evde bnde vakit geciremem uzun uzun ama 4o günlük bebeğimi de birakamam(

selammm kızlarrr sonundaaa saçlarımı kestirdimmmmm :124: çok beğendimmm benim için baya bir değişiklik olduuuuu

[sıze=3]ah bende bi cesaret edebilsemmmm
Bi yanım git kestir dio diğer yanım tüm yaz çektin sıkıntıyı şimdi kışa giriyoz kestimenin sırasımı dio [/sıze]

kizlar ben ekim topigine az geliyiorum kusura bakmayin cunki bu ay doktor dediki hamile kalamazsin yumurtan tam buyumemis
mende ne hayyeller kurmusdum ekimde esimin dogum gunu icin ama olmadi hayirlisi arada gelib okuyorum yazdiklarinizi ama ekimde de hamile kalanlardan olamiyicam maselef

bende çalışcam canim ama yasina kadar evde olcam evde bnde vakit geciremem uzun uzun ama 4o günlük bebeğimi de birakamam(

[sıze=3]şu yasa onaylanırsa toplam 6 ay olacak canım izinler
şimdi 3 ay ama ben hamileliğimin son haftasına kadar gelicem işe. Ewde kalırsam zaten paniğim.. Kendi kendime türlü türlü hastalıklar yaratırım :26: Hem zaten oturarak çalışıorum ewdede yapcağım oturmak
Ondan raporu doğumdan 3 ay sonrasına nasipse kullanıcam hepsini[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…