kızlar birliktelige başlamadan euzü besmele ile başlıyorum....ve çok tövbe getirmek gerekmiş bu dönemde....euzu besmele olmazsa şeytan sizinle oluyomuş eşinize de söyletin unutmayın.....:26::26::26:
beraber yapacaz hiç kaçma :))) ben de öyle düşünüyodum hamiş haberini alsam anında bırakabilir miyim acaba diye?
yok kisss sadece sozde cozmusss
Offf bendede durum ayni yaaa( su bebk olsada bende evde otursam az ve sizle rahat rahat vakit geçirsem
snrm bende aranıza katılıcam kıslar :) 3 gün var batıma ama belim karnım çok ağrıo kesin olucam ya gidişat onu gösteriooo...
inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaz...
Bayanlar bugün benim 27. günüm SAT 1 Eylül'dü
5 gündür (Afedersiniz) öyle yoğun akıntım varki.
Bu sabah saatin alarmı çaldı kalktım öyle ıslağımki " a ha adet oldum" dedim içimden banyoya giitm ki aaaa !!!!!!!!
tertemiz şeffaf yapışkan bir akıntı.. Nasıl mutlu oldum anlatamam, içimde kıpırtılı bir heyecan........
Umut işte..
Rabbim şu mübarek Cuma günü hürmetine hepimizin duası olan: SAĞLIKLI ve HAYIRLI EVLAT isteğini kabul etsin !!!
sana da afiyet olsun o zamaniyiyim canım. afiyet olsun. ben de şimdi geldim yemekten
ben 1,5 litre sütten yapıyorum hep, büyük bir tepsi oluyor, siz iki kişiyseniz yarım kilodan da yapabilirsin. un süt şekeri bir tencerede karıştırıp, sürekli karıştırarak pişiriyorsun. kaynayıp koyulaşıyor zaten, şekeri eğer az gelirse piştikten sonra sıcakken de ekleyebilirsin. ocaktan alınca 1 paket vanilya ekle. sonra alüminyum bir tepsiyi margarinle yağla ve ince bir tabaka halinde toz şeker serp. üzerine pişirdiğin muhallebiyi dök. Tepsiyi ocağın üzerine alıp çevire çevire pişir, muhallebinin kenarları kızarmaya başlayınca altı yanmış demektir, o zaman ocağı kapat.Tarifi verebilirmisin canim.. kolay olsun ama..
hee gizz ne guzel olur ama.. Hep yazsa gunun menusu..
Ayyy buda cok guzele benziyo bunuda yapim yaziyorum hepsini bu arada not aliyorum
amin..:44: benimde bat günüm bir ekim.. normalde düznlidir günlerim ama iki gündür bel ağrısı ve baş ağrıısı öldürdü benidün temizlik yaptm baya yorgundum ıslaklık hissettim tamam kırmızılar geldi dedim banyoya koştum kahverengi hafif kanamalar vardı sonra kesildi.. ne olduğuna hiç bir anlam veremedim normalde olsa kanama ile devam ederdi..
yok kisss sadece sozde cozmussskocaman bi gobusu var amcamin
Nasil cnm cekti yaa...
kadayif biraz zor bulurum buralarda.. ama sutlac yaparim tavuklari firina surerim sonra onlari.. ohh ne guzel peki onun tarifi nasil sutlacin ??
kızlar bişiy soracam bende kaşıntı var vajinamda kocamla birlikte olduğumuzda acaip yanıyo doktora gittim hiç bişiy yok dedi arada bir oluyo ama bu sürekli değil birde son 2 gündür kaşıntıyla birlikte sarı akıntı var aranızda böyle olanınız varsa ne yapıyor yardım eder misiniz lütfen . . .
bence bırakırız kuzum ya vicdan yaparız :)
ben varım canım. travazol kullanıyorum. dün çok iyiydim. akşam eve gidince fena kaşıntı ve yanma tuttu yine. şuan yine iyiyim. bir de zeycan galiba elma sirkesi sür demişti. onu da kullandım. iyi geliyor canım
ben varım canım. travazol kullanıyorum. dün çok iyiydim. akşam eve gidince fena kaşıntı ve yanma tuttu yine. şuan yine iyiyim. bir de zeycan galiba elma sirkesi sür demişti. onu da kullandım. iyi geliyor canım
hmm kolaymis bi canim.. tamam deneyeyim aksama..
peki garnitur olarak ne koyuyorsun ??
Deneyim bakalım çok zor durumdayım çünkü . . . .
Canlar ben kactim evin işleri öylece duruyo cok lak lak yaptım bugünhele su yemek muhabbetinden sonra aciktimda sizi gomacan opuyorum ...
Offf bendede durum ayni yaaa( su bebk olsada bende evde otursam az ve sizle rahat rahat vakit geçirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?