Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Offf bendede durum ayni yaaa ( su bebk olsada bende evde otursam az ve sizle rahat rahat vakit geçirsem

ben bebek olduktan sonra izinden sonra devam edicem canım.. suramam ben ewde..
bebişimde annemde olacak kısmetse. zaten ew işyerime çookk yakın 2 sokak var desem yeridir. ha ewde olmuşum ha işte farketmio yani. bişi olsa hhhoooppp ewdeyim

snrm bende aranıza katılıcam kıslar :) 3 gün var batıma ama belim karnım çok ağrıo kesin olucam ya gidişat onu gösteriooo...
inşallah bu ay umutlarımız boşa çıkmaz...

ama bende yokum yazmıştım msa84 benide ekler misin bu arada eline sağlık güzel olmuş

unutma benide 5 EKİM

amin..:44: benimde bat günüm bir ekim.. normalde düznlidir günlerim ama iki gündür bel ağrısı ve baş ağrıısı öldürdü beni dün temizlik yaptm baya yorgundum ıslaklık hissettim tamam kırmızılar geldi dedim banyoya koştum kahverengi hafif kanamalar vardı sonra kesildi.. ne olduğuna hiç bir anlam veremedim normalde olsa kanama ile devam ederdi..

iyiyim canım. afiyet olsun. ben de şimdi geldim yemekten
sana da afiyet olsun o zaman

Tarifi verebilirmisin canim.. kolay olsun ama..
ben 1,5 litre sütten yapıyorum hep, büyük bir tepsi oluyor, siz iki kişiyseniz yarım kilodan da yapabilirsin. un süt şekeri bir tencerede karıştırıp, sürekli karıştırarak pişiriyorsun. kaynayıp koyulaşıyor zaten, şekeri eğer az gelirse piştikten sonra sıcakken de ekleyebilirsin. ocaktan alınca 1 paket vanilya ekle. sonra alüminyum bir tepsiyi margarinle yağla ve ince bir tabaka halinde toz şeker serp. üzerine pişirdiğin muhallebiyi dök. Tepsiyi ocağın üzerine alıp çevire çevire pişir, muhallebinin kenarları kızarmaya başlayınca altı yanmış demektir, o zaman ocağı kapat.
biraz soğuyunca buzdolabına koy, iyice soğusun. servis yapacağın zaman çıkarıp muhallebiyi uzunlamasına dilimle ve ince bir spatulayla katlaya katlaya rulo yap
ocağın üzerinde yakmak zor geliyorsa fırına koyup sadece altını açıp da yakabilirsin canım
ama ben hep ocakta yapıyorum, daha güzel oluyor çünkü

yaşayan var mı bu hali moralim hiç yok yaa hayattan kopmuşum sanki

Nasil cnm cekti yaa...
kadayif biraz zor bulurum buralarda.. ama sutlac yaparim tavuklari firina surerim sonra onlari.. ohh ne guzel peki onun tarifi nasil sutlacin ??

canım ben sütlacı şöyle yapıyorum. 1,5 çay bardağı pirinci 3-4 su bardağı soğuk suyla tencereye koy. pirinçler iyice pişip suyunu çekince 1 kutu sütü (1litre) tencereye boşalt. sonra 2 yemek kaşığı pirinç ununu bi kasede biraz soğuk suya karıştır, sonra tencerede kaynayan sütten de bi kepçe ekle, ılınsın öyle koy ki topaklanmasın ( ben pirinç unu koyuyorum ama normal un da koyabilirsin.) neyse unu ekledikten sonra seviyorsan bi paket de vanilya koy. sütlaç 10 dakika kadar kaynadıktan sonra 2 su bardağı şekeri koy karıştır. iki taşım daha kaynayınca hazır.

ben varım canım. travazol kullanıyorum. dün çok iyiydim. akşam eve gidince fena kaşıntı ve yanma tuttu yine. şuan yine iyiyim. bir de zeycan galiba elma sirkesi sür demişti. onu da kullandım. iyi geliyor canım

Deneyim bakalım çok zor durumdayım çünkü . . . .

sebebi neymiş cnm kaşıntıların, yanmaların?

hmm kolaymis bi canim.. tamam deneyeyim aksama..
peki garnitur olarak ne koyuyorsun ??

canım hazır garnitürler var ya havuç patates bezelye falan. onda kullanıyorum ben. tavuğun ince dövülmüş olması önemli içine bi kaşık garnitür koy, üstüne de bi dilim kaşar koy, rulo yap kürdan batır fırına ver çok basit. ama tavuğun içini de dışını da soslamayı unutma. biraz salça biraz yağ biraz da baharat koyuyordum galiba ben sosa.

bide ben bu tarifi eğer misafire falan yapacaksam bi gün önceden göğüs etini bi tepsinin içine yayıp üzerine süt döküyorum. sabaha kadar sütün içinde bekliyor marine oluyor. o zaman çok daha yumuşak ve lezzetli oluyo. eğer vaktin olursa sen de dene. hatta bikaç saat bile bekletmen yeter

Canlar ben kactim evin işleri öylece duruyo cok lak lak yaptım bugün hele su yemek muhabbetinden sonra aciktimda sizi gomacan opuyorum ...

Offf bendede durum ayni yaaa ( su bebk olsada bende evde otursam az ve sizle rahat rahat vakit geçirsem

Al benden de o kadar canim yaa.bi taraftan patrona yaziyorum bi taraftan sizee
Mesajlari karistirip mik mik bestesi yollamam insallahhh
Offf bende bebisi bekliyorum isten cikim diyee yaa 8 senedir calisiyorumm biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…