he canim men azeriyem(Azerbaycanliyam) komsu ulkedenim rusyada yasiyorum yani cok uzaklardan sizlere yaziram:))) yok cvanım men arada öyle konuşarım men ankarali sen azerisen hee
kizlar ben ekim topigine az geliyiorum kusura bakmayin cunki bu ay doktor dediki hamile kalamazsin yumurtan tam buyumemis
mende ne hayyeller kurmusdum ekimde esimin dogum gunu icin ama olmadi hayirlisi arada gelib okuyorum yazdiklarinizi ama ekimde de hamile kalanlardan olamiyicam maselef
Gule gule kullan canim
Bende hamile olursam kestirmeyi dusunuyorumm
Cok mu kisa kestirdin
he canim men azeriyem(Azerbaycanliyam) komsu ulkedenim rusyada yasiyorum yani cok uzaklardan sizlere yaziram
canımm taze antep fıstığı var ya. onun dışında kadifemsi kırmızı bi kabuğu var. o kabuktan bir avuç kadar alıyosun, 2 litre suya atıyosun. kaynamaya başlayınca iki dakika sonra altını kapatıyosun. bi 10-15 dakika da öyle bekletiyosun, kabukları içinden çıkarıp suyu sürahiye dolduruyosun. dolaba koyup soğutabilirsin benim babam öyle içiyo. her sabah aç karnına 1 su bardağı o sudan içiyo. ve bununla insülini bırakanlar var.
2 litre yapınca her sabah 1 bardaktan nerdeyse 10 gün gidiyor. on gün sonra yeniden kaynat. bu arada günde iki bardak da içebilir bi zararı yok
biz bu yıl nerdeyse 5 kilo taze fıstık aldık kabuklarını bi gazeteye serip kuruttuk. öyle saklıyoruz.. asla su değmemesi gerekiyor buzlukta falan saklanmıyo yani. alıp hemen temizle kabukları kurut, sonra bi avuç bi avuç alıp kaynatırsın
insallah canim Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli guzel evlat nasib etsin insallah hepimizesercemm üzülmee tek hamiş olda kasımda ol eli ayagı saglıklı olsunda kafana takma ALLAH büyüktür . alcan canım bebeşini kucana inş
kizlar ben ekim topigine az geliyiorum kusura bakmayin cunki bu ay doktor dediki hamile kalamazsin yumurtan tam buyumemis
mende ne hayyeller kurmusdum ekimde esimin dogum gunu icin ama olmadi hayirlisi arada gelib okuyorum yazdiklarinizi ama ekimde de hamile kalanlardan olamiyicam maselef
slm kızlar inşallah ekimde doğum günümde güzel haberler alırım allahım sana dualarım sonsuz duy sevindir kullarını.
küt kestirdim canım ilk cesaret edemedim nasıl keser istediğim gibi olacak mı bir de uzun yıllardır hep uzundu ama şimdi o kadar hafifledim ki güzelde kesti baya bi değişik oldum :124:
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 yılı aşkın bir süredir bekliyoruz bebiş için bu ay kısmetse preseed jel ve ovulasyon testi aldım onları denicem aranızda hiç bunları deneyen oldumu?bu arada son adet tarihim 24 eylüldü beklenmeyen adet tarihimde 22 ekim listeye ekleyebilirseniz çok sevinirim :)
slm kızlar inşallah ekimde doğum günümde güzel haberler alırım allahım sana dualarım sonsuz duy sevindir kullarını.
merhaba kızlar
bende ekimde çok hamile kalmak istyorum bakalım rabbimden hayırlısı
[sıze=3]ah bende bi cesaret edebilsemmmm
Bi yanım git kestir dio diğer yanım tüm yaz çektin sıkıntıyı şimdi kışa giriyoz kestimenin sırasımı dio [/sıze]
kızlar bişiy soracam bende kaşıntı var vajinamda kocamla birlikte olduğumuzda acaip yanıyo doktora gittim hiç bişiy yok dedi arada bir oluyo ama bu sürekli değil birde son 2 gündür kaşıntıyla birlikte sarı akıntı var aranızda böyle olanınız varsa ne yapıyor yardım eder misiniz lütfen . . .
kızlar bişiy soracam bende kaşıntı var vajinamda kocamla birlikte olduğumuzda acaip yanıyo doktora gittim hiç bişiy yok dedi arada bir oluyo ama bu sürekli değil birde son 2 gündür kaşıntıyla birlikte sarı akıntı var aranızda böyle olanınız varsa ne yapıyor yardım eder misiniz lütfen . . .
hayırlı olsun canım. ovulasyon testini ben de ilk defa bu ay kullandım. bakalım sonucu ne olacak da bu preseed jel nedir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?