Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sercemm üzülmee tek hamiş olda kasımda ol eli ayagı saglıklı olsunda kafana takma ALLAH büyüktür . alcan canım bebeşini kucana inş

Gule gule kullan canim
Bende hamile olursam kestirmeyi dusunuyorumm
Cok mu kisa kestirdin

küt kestirdim canım ilk cesaret edemedim nasıl keser istediğim gibi olacak mı bir de uzun yıllardır hep uzundu ama şimdi o kadar hafifledim ki güzelde kesti baya bi değişik oldum :124:

slm kızlar inşallah ekimde doğum günümde güzel haberler alırım allahım sana dualarım sonsuz duy sevindir kullarını.

benim de abim şeker hastası. içer mi ki acaba. tadı nasıl peki canım? bir de bu kabukları ayıklanmış olarak bulabilir miyiz??

Hakkinda hayirlisi canim
Ekim olmazsa kasimda insallah

slm kızlar inşallah ekimde doğum günümde güzel haberler alırım allahım sana dualarım sonsuz duy sevindir kullarını.

as hg aminn inş canım sanada yeni yılın kutlu olsun hadi inş hem dogum günü hem bayram hem bebeiş oyy oyy yandan yandann

ayyy bu gün içim kıpır kıpır hayırlısı inş hoppidi hoppidi yandan yandann

küt kestirdim canım ilk cesaret edemedim nasıl keser istediğim gibi olacak mı bir de uzun yıllardır hep uzundu ama şimdi o kadar hafifledim ki güzelde kesti baya bi değişik oldum :124:

saatler olsun bacım deişiklik arada iyidir morel olur

merhaba kızlar
bende ekimde çok hamile kalmak istyorum bakalım rabbimden hayırlısı

hayırlı olsun canım. ovulasyon testini ben de ilk defa bu ay kullandım. bakalım sonucu ne olacak da bu preseed jel nedir acaba???

[sıze=3]ah bende bi cesaret edebilsemmmm
Bi yanım git kestir dio diğer yanım tüm yaz çektin sıkıntıyı şimdi kışa giriyoz kestimenin sırasımı dio [/sıze]

valla şekerim bende öleydim çok kararsızdım bi ara vazgeçtim bide benim için sıkıntı oluyordu banyo da üşeniyordum yıka kurut kocişle konuştuk o da istedi onun da işine geldi tabii hadi bir yere gideceksin fönüydü şekil vermesiydi uzun olunca sıkıntı oluyor kökü bende hem daha iyi uzar şimdi :124: bence sende kestir şimdi ben iyiki kestirdim diyorum hem kafam hafifledi şimdi bakımı şekli daha kolay pratik oldu valla artık üşenmeden bol bol mik mikleriz :124:

canım bunu sakın ihmal etme bu yara yapabilir,iltihap olabilir ve uzun zaman eşle biriktelik yasaklanabilir,bence antibiyotik almalısın,hemen doktora git,bu şekilde eşinle birlikte olursan ve yara varsa çoğalmasına sebeb olur

canım bunun çözümünü daha önce paylaşmıştım...elma sirkesi kesin çözüm bi avuç al taharetlen biraz acıyacak ama sonuca bayılcaksın...devam ettikçe de pamuğa sık ve silin....bana dua bile edersin....

Slm kislaaaaaaaarrrr bu ekim topigini cok sevdim ben sadece okumakla bile moral depoluyorum bugun oglumu kresine goturuyordum tam kapiya geldik tutturdu eve gidelim diye haydaaa neden dedim ne dese begenirsiniz " ben okula ait degilim anne" Allah sizlerede boyle cokbilmisler nasip etsinde sizlerde sasirip kalin insssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…