Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu kilo verme işi ancak böyle çözülür ki zaten ağır diyetler ağır spor vücuda kilodan daha fazla zarar veriyo. ayrıca da şu kiloda olmalıyım diye bi kısıt koyma bence, kendini nasıl daha güzel, mutlu hissediyosan o kilo olsun hedefin. sen zaten çözmüşsün olayı, hadiiii şimdi hedeflediğin kilodaki halini müjdele bize :) zaten hoş bi kadınsın...

[sıze=3]kızlar valla ben kovulcam sanırsam yaa... :26: Müptelası oldum ben buranın.. Bi ton ewrak doldu masamda ben hala yapıcam[/sıze]

aynen canim.. ama ben isleri azaltim bu hafta sonu rahatim.. soyle birr ohh cekeyim..

inşallah canımm Allah şifa versin. babama baya iyi geldi. hep 300 lerdeydi şekeri şimdi en fazla 180 e kadar yükseliyo

Insallah canim yaa daha cok genc bide.. ilayda nin tarifi var diyerek anlataayim ona bu aksam..

tünaydın hoş geldin hatunnnn . . . .
hoşbuldum canım

kilo ya da süsüme püsüme laf söyleyen değil ama hele bi çocuk olsun da, görcen sen uykuyu ya da görcen sen gezmeyi, bugünlerin kıymetini bil fln diyenler var tabi o kadar şikayetçi oldukları evlatlarını 1 haftalığına onlardan almaya kalksak, 24 saat geçmeden pes edip sözlerini geri alırlar

ayy tatliiim bugun bi enerjikizzz hepimiz
ayy maşallah hepimize o zaman

ahhh canım malesef ben senden fazlayım. evlenirken 61 dim şimdi 72
ahh ahh ben de evlenirken 55 kiloydum, şuan 65 kiloyum ama 3-4 kiloyu sırf kürtajdan sonra aldım ben :26:

iyiyim canım çok şükür, idare ediyoruz işte:) Allah keyfini bozmasınnn
Aminnn cümlemizin canım

bebeğim etrafınızda şeker hastası varsa yaş antep fıstığının kabuğıu şekere birebir. ben babama yapıyorum
benim annem de kayınvalidem de şeker hastası, gerçekten de düşürüyormu şekeri bu tarif? ama ben yaş antep fıstığı hiç görmedim etrafta, nerelerde satılır ki? bir de bu kabuk sert kabuğun içindeki koyu renkli ince kabuğu mu, ondan mı bahsediyorsun ilaydacım?

benim de olmuştu böyle, ama doktorun dediğine göre enfeksiyon vardı, fitil kullandım geçti canım

kızlar ben öğlen arasına çıkıyorum çok öpüyorum sizi cumanız mübarek dualarınız kabul olsun....:26::26:
güle güle, afiyet olsun hayırlı cumalar

sütlü tatlı kazandibi yapabilirsin mesela, benim eşim bayılır

hayatım bulgur pilavının yanına en iyi et yada tavuk sote gider. ama sote yapmiyim diyosan sana tavuk göğsünden çok lezzetli bi tarif veriyim benim kociş bayılıyo
şimdi canım iki tane tavuk göğsünü al, ( ben hep iki tane yapıyorum bi kocişe bi bana)
istersen kasapta dövdür istersen sen evde döverek incelt, içine ve dışına sıvıyağ salça ve baharatlardan hazırladığın bi sos sür. sonra ortasına garnitür koy ( ben bazen kendim yapıyorum bazen hazır garnitür kullanıyorum.) garnitürün üstüne de bi parça kaşar. sonra tavuğu bir güzel yuvarla rulo yap üstüne de kürdan batır, fırında pişir
o ruloyu kesince içindeki garnitür ve kaşar hem çok güzel görünüyo hemde çokk lezzetli oluyo

beraber yapacaz hiç kaçma :))) ben de öyle düşünüyodum hamiş haberini alsam anında bırakabilir miyim acaba diye?

Tarifi verebilirmisin canim.. kolay olsun ama..

[sıze=3]canım içli köfte yapsanaa :125:
Harika oluyo.. Kıyman var ince bulgurunda varsa hemen vereyim tarifini.. üstünede yoğurtlu sarımsak, bide sos... Ohhhh[/sıze]

hmm kolaymis bi canim.. tamam deneyeyim aksama..
peki garnitur olarak ne koyuyorsun ??

tatlı olarak da muhallebili kadayıf yap derim çok lezzetli oluyor ama o biraz uğraştırır bide kadayıf falan gidip alıcan uzun iş. istersen sütlaç yap. benim küçük küçük güveçlerim var sütlacı yapıp onlara koyup fırına veriyorum kocişim çok seviyo. yada hazır kazandibi falan al onlardan yap :)
eğer dediğim tavuğu yapmazsan kıymayla güzel bi köfte yap. üstlerine biraz kaşar koy fırında kaşarlı köfte yap. restoranlarda falan da kaşarlı köfte yanına hep bulgur pilavı verilir. güzel bi ikili oluyo :)

Canim sote cok yapiyorum.. degisik biseyler denemk istiyorum..
baska birsey geliyosa aklina..

ay insallah canim vesile olurda birakirsin nasil sevinirim..

ne yap biliyo musu ? tavuk göğsü yemek tarifi

Malzemeler ;

2 adet tavuk göğsü
80 gr. parmesan peyniri
1 demet maydanoz
1 adet yumurta
karabiber

Kızartmak için ;
yağ

Yapılışı ;

Tavuk etlerini ortasından incelmeleri için yanlamasına kesip döverek inceltin. Karabiber serpin.
Bir kase içine parmesan peynirini rendeleyin. Maydanozları doğrayıp parmesan ile karıştırın. Ayrı bir kapta, çatal ile yumurtayı çırpın.
Ocağın üzerinde derin bir tavada yağı ısıtın.
Öncelikle parmesan-maydanoz karışımına tavuk etlerini bulayıp ve daha sonra yumurtaya batırıp yağda pembeleşene kadar kızartın.

bebeğim yemek hazır afiyet olsun . . .

buyuk amcam var kahvalti sofrasi padisahlar gibi ogle sofrasi vezirler gibi aksam sofrasi reziller gibi olmali derdi

hahahaha ayy bu süpermiş yaaa, yeni sloganım bu olacak, kiloyla başı dertte olan arkadaşlarıma bunu sölicem bundan sonra :))) amca oldukça fit olmalı, olayı çözmüş :)

ilayda sen bize her gün günün menüsü diye tarif ver kız :) biz de kurtuluruz bugün ne yapsak diye düşünmekten

canım taze antep fıstığına bak internetten görürsün. o sert kabuğun dışında kırmızı bi kabuk oluyo. onu kaynatıyosun. içi değil yani. valla benim ailemde çok şeker hastası var hepsine iyi geldi kuzum

Nasil cnm cekti yaa...
kadayif biraz zor bulurum buralarda.. ama sutlac yaparim tavuklari firina surerim sonra onlari.. ohh ne guzel peki onun tarifi nasil sutlacin ??

hmm kolaymis bi canim.. tamam deneyeyim aksama..
peki garnitur olarak ne koyuyorsun ??

bende aynı tarifi içine mantar koyup yapmıştım.

aman canım ne korkacaksın.. bana da hep diyorlardı evlenince görücem ben seni nasıl şişeceksin diye. hatta kuzenim 48 kilodan yukarı çıkamıyordu evlendi birkaç ayda 10 kilodan fazla aldı. göbek mi dersin, kol bacak mı dersin... ama ben 1 yıl oldu hala aynı kiloyurm. e tabi akşamları film açıp eline alırsan çekirdeği, kuruyemişi, kolayı molayı vücut mu dayanır?? bebek olunca da aynı. yok onu ye bebeğe lazım, şunu da ye süt yapar diye diye şişiriyorlar anneleri. biz bilinçli hamile ve anne olalımki biri bişey dediğinde doğruyu yanlışı biliip ona göre ne yiyip içeceğimize kendimiz karar verelim :129:

ilayda sen bize her gün günün menüsü diye tarif ver kız :) biz de kurtuluruz bugün ne yapsak diye düşünmekten

hee gizz ne guzel olur ama.. hep yazsa gunun menusu..

ayyy buda cok guzele benziyo bunuda yapim yaziyorum hepsini bu arada not aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…