- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
kesinlikle haklısın canım. bende hayatım boyunca hiç zayıf olmadım. her zaman balık etliydim. ama allahtan vücudum dengeli. 65 ken bile en fazla 55sindir diyolardı bana. boyum 160 bu arada. denemediğim diyet kalmadı hiçbirine uyamıyorum. senin dediğin gibi olması en doğrusu. ben diyetteyim demeden, hiçbişeyi kısıtlamadan çok az yemek. canın çikolata çektiyse bi paket yeme de minik bi parça ye gibi. zaten bi süre sonra bünye buna alışır.
aslında bana 60-65 çok yakışıyor.. zaten evlenirken de o civardaydım. sonra 75 e kadar çıktım şimdi yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. bu sefer bu yöntemi uygulıycam
diyet yapmıyorum, canımın istediği her şeyi yiyebilirim, ama çok az. ve ama akşam yemek yememek kaydıyla. bakalım inşallah yine 60 lara düşerim
[sıze=3]kızlar valla ben kovulcam sanırsam yaa... :26: Müptelası oldum ben buranın.. Bi ton ewrak doldu masamda ben hala yapıcam[/sıze]
inşallah canımm Allah şifa versin. babama baya iyi geldi. hep 300 lerdeydi şekeri şimdi en fazla 180 e kadar yükseliyo
hoşbuldum canımtünaydın hoş geldin hatunnnn. . . .
kilo ya da süsüme püsüme laf söyleyen değil ama hele bi çocuk olsun da, görcen sen uykuyu ya da görcen sen gezmeyi, bugünlerin kıymetini bil fln diyenler varSizinde boyle cevrenizde varmi bazi insalar.. :
-yarin cocugun olsunda boyle gezecen mi gor
-cocugun olsunda bu vucudu bidaha ruyadan gor
- yarin gorursun cocugun olunca
- yarin bebek olsun ben gorecem senin halini
- oyle sus puste neymis gorursun..
Ne manyakalr yaa !! beddua eder gibi.. Kim hamile kalmista bir kilo almamis sanki.. milletin gozu bende.. 2 yil oldu ya bide.. soran sorana ne zaman cocuk diye.. bekliyorlar..
bu yuzden bazen korkuyorum bebekten.. ama istiyorum..
ayy maşallah hepimize o zamanayy tatliiim bugun bi enerjikizzz hepimiz
ahh ahh ben de evlenirken 55 kiloydum, şuan 65 kiloyumahhh canım malesef ben senden fazlayım. evlenirken 61 dim şimdi 72
Aminnn cümlemizin canımiyiyim canım çok şükür, idare ediyoruz işte:) Allah keyfini bozmasınnn
benim annem de kayınvalidem de şeker hastası, gerçekten de düşürüyormu şekeri bu tarif? ama ben yaş antep fıstığı hiç görmedim etrafta, nerelerde satılır ki? bir de bu kabuk sert kabuğun içindeki koyu renkli ince kabuğu mu, ondan mı bahsediyorsun ilaydacım?bebeğim etrafınızda şeker hastası varsa yaş antep fıstığının kabuğıu şekere birebir. ben babama yapıyorum
benim de olmuştu böyle, ama doktorun dediğine göre enfeksiyon vardı, fitil kullandım geçti canımkızlar bişiy soracam bende kaşıntı var vajinamda kocamla birlikte olduğumuzda acaip yanıyo doktora gittim hiç bişiy yok dedi arada bir oluyo ama bu sürekli değil birde son 2 gündür kaşıntıyla birlikte sarı akıntı var aranızda böyle olanınız varsa ne yapıyor yardım eder misiniz lütfen . . .
güle güle, afiyet olsunkızlar ben öğlen arasına çıkıyorum çok öpüyorum sizi cumanız mübarek dualarınız kabul olsun....:26::26:
sütlü tatlı kazandibi yapabilirsin mesela, benim eşim bayılırCanim yaa aksama kocise guzel yemekler yapim.. bana tarif versene..
sutlu bir tatli canim cekti yapsam 4 kisilik bir tarif olsun kuzum..
sonra bulgurla ne gider mesela. ?? bulgurda sart degil.. kolay pratik bir tarif alayim..
kirmizi etim var..gogus etim var.. kiyma var dolapta.. tavuk mu alsam ??
hepinizde yardimci olabilirsiniz..
sağol canım, nasılsın?ben de şimdi yemeğe çıkıyorum...
Canim yaa aksama kocise guzel yemekler yapim.. bana tarif versene..
sonra bulgurla ne gider mesela. ?? bulgurda sart degil.. kolay pratik bir tarif alayim..
canımm ben günde bir paketten fazla içiyodum şimdi bebek düşünmeye başladığımdan beri azalttım. enn fazla içtiğim gün 10 tane içiyorum.. inşallah güzel haberi alırsam onu da çat diye bırakırım gibi geliyor. sende yapabilirsin bebeğim
buyuk amcam var kahvalti sofrasi padisahlar gibi ogle sofrasi vezirler gibi aksam sofrasi reziller gibi olmali derdi
hoşbuldum canım
kilo ya da süsüme püsüme laf söyleyen değil ama hele bi çocuk olsun da, görcen sen uykuyu ya da görcen sen gezmeyi, bugünlerin kıymetini bil fln diyenler vartabi o kadar şikayetçi oldukları evlatlarını 1 haftalığına onlardan almaya kalksak, 24 saat geçmeden pes edip sözlerini geri alırlar
sütlü tatlı kazandibi yapabilirsin mesela, benim eşim bayılır
[sıze=3]kızlar valla ben kovulcam sanırsam yaa... :26: Müptelası oldum ben buranın.. Bi ton ewrak doldu masamda ben hala yapıcam[/sıze]
canim yaa aksama kocise guzel yemekler yapim.. Bana tarif versene..
Sutlu bir tatli canim cekti yapsam 4 kisilik bir tarif olsun kuzum..
Sonra bulgurla ne gider mesela. ?? Bulgurda sart degil.. Kolay pratik bir tarif alayim..
Kirmizi etim var..gogus etim var.. Kiyma var dolapta.. Tavuk mu alsam ??
Hepinizde yardimci olabilirsiniz..
hayatım bulgur pilavının yanına en iyi et yada tavuk sote gider. ama sote yapmiyim diyosan sana tavuk göğsünden çok lezzetli bi tarif veriyim benim kociş bayılıyo
şimdi canım iki tane tavuk göğsünü al, ( ben hep iki tane yapıyorum bi kocişe bi bana)
istersen kasapta dövdür istersen sen evde döverek incelt, içine ve dışına sıvıyağ salça ve baharatlardan hazırladığın bi sos sür. sonra ortasına garnitür koy ( ben bazen kendim yapıyorum bazen hazır garnitür kullanıyorum.) garnitürün üstüne de bi parça kaşar. sonra tavuğu bir güzel yuvarla rulo yap üstüne de kürdan batır, fırında pişir
o ruloyu kesince içindeki garnitür ve kaşar hem çok güzel görünüyo hemde çokk lezzetli oluyo
Canim yaa aksama kocise guzel yemekler yapim.. bana tarif versene..
Canim sote cok yapiyorum.. degisik biseyler denemk istiyorum..
baska birsey geliyosa aklina..
ay insallah canim vesile olurda birakirsin nasil sevinirim..
buyuk amcam var kahvalti sofrasi padisahlar gibi ogle sofrasi vezirler gibi aksam sofrasi reziller gibi olmali derdi
tatlı olarak da muhallebili kadayıf yap derim çok lezzetli oluyor ama o biraz uğraştırır bide kadayıf falan gidip alıcan uzun iş. istersen sütlaç yap. benim küçük küçük güveçlerim var sütlacı yapıp onlara koyup fırına veriyorum kocişim çok seviyo. yada hazır kazandibi falan al onlardan yap :)
eğer dediğim tavuğu yapmazsan kıymayla güzel bi köfte yap. üstlerine biraz kaşar koy fırında kaşarlı köfte yap. restoranlarda falan da kaşarlı köfte yanına hep bulgur pilavı verilir. güzel bi ikili oluyo :)
hoşbuldum canım
kilo ya da süsüme püsüme laf söyleyen değil ama hele bi çocuk olsun da, görcen sen uykuyu ya da görcen sen gezmeyi, bugünlerin kıymetini bil fln diyenler vartabi o kadar şikayetçi oldukları evlatlarını 1 haftalığına onlardan almaya kalksak, 24 saat geçmeden pes edip sözlerini geri alırlar
ayy maşallah hepimize o zaman
ahh ahh ben de evlenirken 55 kiloydum, şuan 65 kiloyumama 3-4 kiloyu sırf kürtajdan sonra aldım ben :26:
Aminnn cümlemizin canım
benim annem de kayınvalidem de şeker hastası, gerçekten de düşürüyormu şekeri bu tarif? ama ben yaş antep fıstığı hiç görmedim etrafta, nerelerde satılır ki? bir de bu kabuk sert kabuğun içindeki koyu renkli ince kabuğu mu, ondan mı bahsediyorsun ilaydacım?
benim de olmuştu böyle, ama doktorun dediğine göre enfeksiyon vardı, fitil kullandım geçti canım
güle güle, afiyet olsunhayırlı cumalar
sütlü tatlı kazandibi yapabilirsin mesela, benim eşim bayılır
tatlı olarak da muhallebili kadayıf yap derim çok lezzetli oluyor ama o biraz uğraştırır bide kadayıf falan gidip alıcan uzun iş. istersen sütlaç yap. benim küçük küçük güveçlerim var sütlacı yapıp onlara koyup fırına veriyorum kocişim çok seviyo. yada hazır kazandibi falan al onlardan yap :)
eğer dediğim tavuğu yapmazsan kıymayla güzel bi köfte yap. üstlerine biraz kaşar koy fırında kaşarlı köfte yap. restoranlarda falan da kaşarlı köfte yanına hep bulgur pilavı verilir. güzel bi ikili oluyo :)
hayatım bulgur pilavının yanına en iyi et yada tavuk sote gider. ama sote yapmiyim diyosan sana tavuk göğsünden çok lezzetli bi tarif veriyim benim kociş bayılıyo
şimdi canım iki tane tavuk göğsünü al, ( ben hep iki tane yapıyorum bi kocişe bi bana)
istersen kasapta dövdür istersen sen evde döverek incelt, içine ve dışına sıvıyağ salça ve baharatlardan hazırladığın bi sos sür. sonra ortasına garnitür koy ( ben bazen kendim yapıyorum bazen hazır garnitür kullanıyorum.) garnitürün üstüne de bi parça kaşar. sonra tavuğu bir güzel yuvarla rulo yap üstüne de kürdan batır, fırında pişir
o ruloyu kesince içindeki garnitür ve kaşar hem çok güzel görünüyo hemde çokk lezzetli oluyo
hmm kolaymis bi canim.. tamam deneyeyim aksama..
peki garnitur olarak ne koyuyorsun ??
Sizinde boyle cevrenizde varmi bazi insalar.. :
-yarin cocugun olsunda boyle gezecen mi gor
-cocugun olsunda bu vucudu bidaha ruyadan gor
- yarin gorursun cocugun olunca
- yarin bebek olsun ben gorecem senin halini
- oyle sus puste neymis gorursun..
Ne manyakalr yaa !! beddua eder gibi.. Kim hamile kalmista bir kilo almamis sanki.. milletin gozu bende.. 2 yil oldu ya bide.. soran sorana ne zaman cocuk diye.. bekliyorlar..
bu yuzden bazen korkuyorum bebekten.. ama istiyorum..
ilayda sen bize her gün günün menüsü diye tarif ver kız :) biz de kurtuluruz bugün ne yapsak diye düşünmekten
ne yap biliyo musu ? tavuk göğsü yemek tarifi
Malzemeler ;
2 adet tavuk göğsü
80 gr. parmesan peyniri
1 demet maydanoz
1 adet yumurta
karabiber
Kızartmak için ;
yağ
Yapılışı ;
Tavuk etlerini ortasından incelmeleri için yanlamasına kesip döverek inceltin. Karabiber serpin.
Bir kase içine parmesan peynirini rendeleyin. Maydanozları doğrayıp parmesan ile karıştırın. Ayrı bir kapta, çatal ile yumurtayı çırpın.
Ocağın üzerinde derin bir tavada yağı ısıtın.
Öncelikle parmesan-maydanoz karışımına tavuk etlerini bulayıp ve daha sonra yumurtaya batırıp yağda pembeleşene kadar kızartın.
bebeğim yemek hazır afiyet olsun . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?