Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim nasılsın? ben de ekimde hamilelik beklemiyorum ama yine de geliyorum bu topiğe, çünkü insan moral buluyor ve burdaki kızlara çok alıştım, hergün gelmeden duramıyorum
sen de üzülme, geç olsun da sağlıklı olsun
küt kestirdim canım ilk cesaret edemedim nasıl keser istediğim gibi olacak mı bir de uzun yıllardır hep uzundu ama şimdi o kadar hafifledim ki güzelde kesti baya bi değişik oldum :124:
güle güle kullan canım, ben de küt kestireceğim ilk fırsatta

ayyy bu gün içim kıpır kıpır hayırlısı inş hoppidi hoppidi yandan yandann
ayy maşallah sen de bendensin bugün

merhaba kızlar
bende ekimde çok hamile kalmak istyorum bakalım rabbimden hayırlısı
hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah

hahaha süpermiş
Allahım bize de nasip etsin inşallah

herkes o kadar hevesli,hazır görülüyorki!
belki yaşım oldu 36(
ondan mı acaba bu kadar tereddüt,korku,endişe...
hazır mıyım?hazır mıyız?yapabilir miyim?...

anladım canım ben hangisi olduğunu. resim bulmak için uğraşma sen. anneme söyliyeyim de ben yapalım abime bari. inşallah şifa olur

canım iki ayda 20 kğ fıstık yedim müptelasıyım anlatamam ay şimdide canım istedi.....offff

belki yaşım oldu 36(

hazır olmuycak birşey yok kii yüce allahım yardım eder korkma gözlerine bakınca iyiki dersin

belki yaşım oldu 36(

Bende 36 yaşındayım canım.. Ben hazırım 14 seneden sonra (14 yaşında kızım var) korkmuyorum. Allah ın izni ile bu seferde başarılı oluruz. Yapabilirsin.

cnm meraba ben adet oldum erken bi şekilde yeni adet tarihim 20 ekim yazar mısın:44::44::44::44::44::44::44:

yaaaaa ben onu ağzını yerim amaaaaa maşallah kuzuma maşallah

Canim benim cok sagol deniycem.. soylerim nasil oldu..
benziyor tarifleriniz sagol canim benim.. insallah afiyetle yeriz aksam
bende aynı tarifi içine mantar koyup yapmıştım.
mantar yemiyo kiz bizimki
kızlar bende kaçıyorum bi saatliğine. kuaföre gidicem arada telefondan bakarım. öpüldünüzz
kiz napcan ?? kestircen mi ??
selammm kızlarrr sonundaaa saçlarımı kestirdimmmmm :124: çok beğendimmm benim için baya bir değişiklik olduuuuu
Hayirli olsun canim.. ben cesaret edemiyorum yaa.. cok fenaa !!

Özlem ahmet seni yazacağım hemen,bir hatırlatma arkadaşlar haftaya salı dan itibaren günü gelen arkadaşlara isimle dua etme olayımız başlıyo,şimdi siz sağolun anlaştığımız sureleri 1 ekime kadar devam edin dualarınıza devam edim 1 ekimden sonra listede ismi geçen arkadaşların karşısına dua edilecek kişi diye yazacağım o gün o isimlere özel dua edeceğiz inşaalah

YAKLAŞIYORUZ ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEYECENLIYIIIIIIIIIIIM
HADİ BAKALIM EKİM TOPİİİĞİİİİİİİ

kestiricektim canım aylardır cesaretimi toplayıp gideyim dedim ama kuaförümü aradım, bugün yokum hastam var dedi daha bikaç ay gidemem cesaret edemem

ayy bende deneyim sende dene ne zaman başlıycaksın sen bakalım olumlu olmusuz sonucları yazarız

ben de çok düşündüm denemeyi ama emin olamadım, ya açıkçası kullanırsam kendimi daha fazla strese sokmaktan korktum. sizin deneyimlerinize göre ben de almaya karar vercem, umarım olumlu sonuç verir.

belki yaşım oldu 36(

Ilk mi canim
Genelde burda cogumuzum ilk olacagi icin dunden raziyiz hazir ve naziriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…