Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Al benden de o kadar canim yaa.bi taraftan patrona yaziyorum bi taraftan sizee
Mesajlari karistirip mik mik bestesi yollamam insallahhh
Offf bende bebisi bekliyorum isten cikim diyee yaa 8 senedir calisiyorumm biktim
Bnmde 7 yıl oldu bayiyo artik bazen :)) ama issizde olmak zor
Kocisim mesaj yolamis..
Camiye gidiyorum.. ** dualarimda olacaksin insallah cok guzel bir anne olacaksin** diyor
Heyt bee ask işte ask yani ne güzel

bende aynı sen gibiydim kilo vereyim, ev alalım bademciklerimi aldırayım dişlerime bakım yapayım derken geçti yıllar yani allah versinde herşey daha güzel ve yolunda gider

Bilmiyorum vallahi!
gec olmasın diyorum.ama bir yandan da erken diyorum işte.
Allahım ne nasip ederse o deyip bırakıcam kendimi.

evet canım ben de azönce araştırdım. ama kuruluktan çok gebelik için tavsiye ediliyor. inşallah sana da vesile olur canım bu

Kizlar bu ovulasyon testi nasil yapiliyor hic yapmadim ve fiyati uygun bisey mi? Hepiniz kullaniyosunuz sanırım

canım ikili kutusu 1,40 tl+kdv. kargoyla gönderiyorlar. kullanmadan 4 saat öncesinde sıvı almayı kesmen ve en son 3 saat öncesinde wcye gitmen gerekiyor. genelde akşam yapman tavsiye ediliyor. en geç 22:00ye kadar ama. c ve t diye iki çizgi yeri var. c herzaman koyu kırmızı çıkıyor. ne zamanki t c ile aynı renkte ya da t cden daha koyu çıkarsa 24 saat içerisinde yumurtalığını çatlayacağı anlamına geliyor. o koyuyu gördün mü günaşırı ilişki yapman gerekiyor canım. taki t iyice silikleşinceye kadar

Kizlar bu ovulasyon testi nasil yapiliyor hic yapmadim ve fiyati uygun bisey mi? Hepiniz kullaniyosunuz sanırım

Bn kullandım canim ilk defa bu ay adetim nitinve başladım aksam idrariyla yaptim ben hergun ayni saatte yapılıyor 3saat cisini tutup yapıyorsun gebelik testi gibi ayni iste öyle

evet ilk diye zaten tüm bu belirsizlik korkuları bunlar!

Canim benim tabi sen karar vericeksin ama sana sunu soylim tam olarak hazir olmak mumkun olmayabilir
Ben uc senelik evliyim iki sene ev kredimiz oldugu icin dusunmedik.isteyince hemen olucak sandik
Bebegimizin odasi bile var esya almafik henuz ama planladik
Gel gorki bir senedir bekliyoruz doktorlara gidip geliyoruz.bir problemde yok sukur
Esinin de iyi bir baba olacagini dusunuyosan bekleme bence

suanda adet oluyorum bitince yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle tespit edip denicem bakalım tabikide müjdeleriz buraya hayırlısıyla.

benim bugun bitti bende alıcam bugun ovılasyon testi tespit edicem canım denıcem bende aynı gün hamile olduğumuzu öğrenirmişiz ne güzel olurr allah yüzümüze güler inşallah

evet canım benim de yüzüm yuvarlak. malesef bize yakışmıyo

EEE napicaz.. biz.. benimkiler kesilmek zorunda.. baska caresi yok malesef..
bi sac kesimi falan yok mu yaa guzel.. yuvarlak yuzler icin..

ben kısa saçı hiç sevmiyorum canım. en kısa saçım omuzlarımdaydı bugüne kadar. zaten şuan da nerdeyse belimde. kestisem kestirsem bikaç santim ucundan kestiririm hayatta kısaltmam.
kuzum omuzdan aşağı olduktan sonra yakışır. ama daha kısası yakışmıyo bana bilmiyorum

Bn kullandım canim ilk defa bu ay adetim nitinve başladım aksam idrariyla yaptim ben hergun ayni saatte yapılıyor 3saat cisini tutup yapıyorsun gebelik testi gibi ayni iste öyle

Anladim bu ay da olmazsa ben de yapayim. Aslinda günü belli gibi ama nasip işte. Adetten sonra herGun yapmasam olur dimi tahmini gunlerde yapsak?

Alıntı kKARDELEN kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm arkadaşım allah hayırlı evlat nasip etsin çok sevindim:dance:.Bu ilacı kaç ay kullandın onu sormak istiyorum bende ilaçtan almak istiyorumda 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor allah hayırlı evlat nasip etsin............. bilgi verirsen sevinirim.
canim bu bir ilac degil yahu. ilac olsa asla ve asla isim vermem.bu igne ilac falan degil. bu bir kayganlastirici. hani bazi bayanlarda vajina kuru olur kayganlasmaz. onun icin ozel sivilar uretirler vajina iliski sirasinda acimasin diye. bu da onun gibi ama bunu kayganlik problemi olan olmayan herkes kullaniyor cunku vajinanin kendi sivisi ile birebir ozellikte. spermler iceri girince sivi ne kadar coksa yuzmeleri o kadar kolay oluyor biliyorsun. mesela kendi dopgal sivindan bile spermler oluyor. cunku spermler 7.2-7.4 asitlik-bazlik (PH) seviyesinde yasiyabiliyor. bazi bayanlari vajinal sivisi 7.0 olsa bile sopermlerin buyuk cogunlugu asitli ortamdan dolayi yasamiyorlar. hani hep derler ya iste su kadar sperm bosalir rahime. iste su kadari hareketsizdir ilerlemez. su kadari yolda ortam sartlarindan dolayi yasamaz vs diye. yani dusunsene nereye gidiyor 50 milyon sperm. 1 degil 2 degil. bu cevre sartlari cok cabuk olduruyor onlari.

Amerikali bilim adamlari da bunun icin bu siviyi gelirtirmisler. Turkiyede de yeni bir sey. yeni yeni eczanelere promosyon urunu olarak gelmeye baslamis. bize hersey gec gelir biliyorsun. Ben ABD deyim bu arada.
spermlerin etrafinda daha cok sivi oldugu icin spermler rahatca yuzup, etraftan en a etkileniyorlar o sebeple yumurta ile karsilasma sanslari artiyor.

kullanimi cok basit. 6li tupler seklinde satiliyor. her iliskiden once 1 tup vajinanin icine sikacaksin. tup dediysem kucuk bir miktar var icinde zaten. bir tupu acinca 2 kere kullanamiyorsun. sonra iliskiye goreceksin. bu kadar basit.

ben de 6 ay denedim olmadi. 7. ay uzun yillar sonunda hamile kalmayi basarmis bir kadidnin tavsiyesi olarak bunu duydum kullandim, pisman oldum. ya dedim niye kimyasal bir seyi surdum diye ama o ay hamile kaldim. dis gebelik tek tupum alindi sonra tek tup sansim vardi. o taraftan yumuyrtlayinca hemen gene tuttu. Ben diyorum Allah preseed i sebep kildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…