Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benide eklermisiniz 20 ekim allahın izniyle daha var ama

olur canımmm bende okurum ne okuyacağızz benide listeye al olur mu dua için

hazır olmuycak birşey yok kii yüce allahım yardım eder korkma gözlerine bakınca iyiki dersin

Planlarım vardı daha.Malum!Kilo vermek,para biriktirmek vs
Eşimin değil de,kendi ailemin ısrarıyla aklıma soktular.
Ben de bu forumu geziyordum yine.
Fiziksel,psikolojik,maddi,manevi oyle korkularım var ki!
E dönüşü de olacak bişey değil!
Pişman olursam diye düşün düşün patlıcam ya!

ben de çok düşündüm denemeyi ama emin olamadım, ya açıkçası kullanırsam kendimi daha fazla strese sokmaktan korktum. sizin deneyimlerinize göre ben de almaya karar vercem, umarım olumlu sonuç verir.

bu hafta içinde deniycem bakalım internetten kullanımı okuyup size yazarım inşallah olumlu sonuç alırsam ilk buraya yazıcam herşeyimi çok seviyorummm sizleri

kestiricektim canım aylardır cesaretimi toplayıp gideyim dedim ama kuaförümü aradım, bugün yokum hastam var dedi daha bikaç ay gidemem cesaret edemem

al bendede o kadar nasil korkuyorum ama nasil kesmek istiyorum cok kirik uclari acik renkte olunca cok belli oluyo..
bide benim yanaklar var.. gozlerimde kocaman.. yakisir mi yakismazmi kaldim boyle !!
kut saci seviyorum cok.. begendigim kadinlarin yuz hatlari boyle mignon tipli ve ince yuzleri var..

bende aynı sen gibiydim kilo vereyim, ev alalım bademciklerimi aldırayım dişlerime bakım yapayım derken geçti yıllar yani allah versinde herşey daha güzel ve yolunda gider

kızlar bu arada dün cute nin kanaması olmuştu. hiç gelmedi dimi bugün? haber alan var mı?

Canim haberim var o ates olcme topigine gidip geliyor.. rahatsiz baya bu aralar.. ama bebek cok iyiymis.. insallah birsey olmazda kucagina alir guzel kalpli ablam benim..

Ayyy bende heyecanlandim simdii
Hakkimizda hayirlisiii insallah

canım emegine saglık hakkını helal et dua dedin ne duası neyi okucaz

Kocisim mesaj yolamis..
Camiye gidiyorum.. ** dualarimda olacaksin insallah cok guzel bir anne olacaksin** diyor

canim evet umudum yok ama geliyorum bura okuyorum bazen beni gulduruyor kizlar sarkilariyla cok guzel yumoslar siposdar filan cok guzel eglenceli bir topik
Hakkinda hayirlisi canim
Ekim olmazsa kasimda insallah
insallah canim insallah en guzel vakitde nasib eder Tanrim hepimize

bunu sana kim tavsiye etti? merak ettim de... bir de jel nasıl uygulanıyor ki ve kime??? yani spermler nasıl daha kolay ulaşıyor ki? senin bir bilgin var mı canım??

ben forumlarda hamile kalamayınca araştırıken okudum kullananlar ve olumlu sonuçlar alanlar olmuş tabi başta Allahın izniyle. jeli yumurtlama günlerinde bi aplikatörle vajina içine sıkıyosun ilişkiden 15 dk önce. içeriği sebebiyle spermlerin kaymasını kolaylaştırıyomuş sanırım.asıl amacı kayganlaştırıcı kuruluk önleyiciymiş ama deneyenlerden hamile kalanlar olmuş bakalım bide bunu denemekten bi zarar çıkmaz diye düşünüyorum ben kendi adıma.tabi kullanmayı düşünüyorsanız sizinde detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim bunlar bildiğim kadarı sadece çünkü bu ürünle ilgili.inşallah vesile olur bebişlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…