Özlem ahmet seni yazacağım hemen,bir hatırlatma arkadaşlar haftaya salı dan itibaren günü gelen arkadaşlara isimle dua etme olayımız başlıyo,şimdi siz sağolun anlaştığımız sureleri 1 ekime kadar devam edin dualarınıza devam edim 1 ekimden sonra listede ismi geçen arkadaşların karşısına dua edilecek kişi diye yazacağım o gün o isimlere özel dua edeceğiz inşaalah
YAKLAŞIYORUZ ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HEYECENLIYIIIIIIIIIIIM
HADİ BAKALIM EKİM TOPİİİĞİİİİİİİ
Özlem ahmet seni yazacağım hemen,bir hatırlatma arkadaşlar haftaya salı dan itibaren günü gelen arkadaşlara isimle dua etme olayımız başlıyo,şimdi siz sağolun anlaştığımız sureleri 1 ekime kadar devam edin dualarınıza devam edim 1 ekimden sonra listede ismi geçen arkadaşların karşısına dua edilecek kişi diye yazacağım o gün o isimlere özel dua edeceğiz inşaalah
hazır olmuycak birşey yok kii yüce allahım yardım eder korkmagözlerine bakınca iyiki dersin
ben de çok düşündüm denemeyi ama emin olamadım, ya açıkçası kullanırsam kendimi daha fazla strese sokmaktan korktum. sizin deneyimlerinize göre ben de almaya karar vercem, umarım olumlu sonuç verir.
Ilk mi canim
Genelde burda cogumuzum ilk olacagi icin dunden raziyiz hazir ve naziriz
kestiricektim canım aylardır cesaretimi toplayıp gideyim dedim ama kuaförümü aradım, bugün yokum hastam var dedidaha bikaç ay gidemem cesaret edemem
Planlarım vardı daha.Malum!Kilo vermek,para biriktirmek vs
Eşimin değil de,kendi ailemin ısrarıyla aklıma soktular.
Ben de bu forumu geziyordum yine.
Fiziksel,psikolojik,maddi,manevi oyle korkularım var ki!
E dönüşü de olacak bişey değil!
Pişman olursam diye düşün düşün patlıcam ya!
kızlar bu arada dün cute nin kanaması olmuştu. hiç gelmedi dimi bugün? haber alan var mı?
Kocisim mesaj yolamis..
Camiye gidiyorum.. ** dualarimda olacaksin insallah cok guzel bir anne olacaksin** diyor
canim evet umudum yok ama geliyorum bura okuyorum bazen beni gulduruyor kizlar sarkilariyla cok guzel yumoslar siposdar filan cok guzel eglenceli bir topikcanım benim nasılsın? ben de ekimde hamilelik beklemiyorum ama yine de geliyorum bu topiğe, çünkü insan moral buluyor ve burdaki kızlara çok alıştım, hergün gelmeden duramıyorum
sen de üzülme, geç olsun da sağlıklı olsun
güle güle kullan canım, ben de küt kestireceğim ilk fırsatta
ayy maşallah sen de bendensin bugün
hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah
hahaha süpermiş
Allahım bize de nasip etsin inşallah
insallah canim insallah en guzel vakitde nasib eder Tanrim hepimizeHakkinda hayirlisi canim
Ekim olmazsa kasimda insallah
ayy bende deneyim sende dene ne zaman başlıycaksın sen bakalım olumlu olmusuz sonucları yazarız
benim eşimde yazıyor böyle msjlar ben çok ağlıyorum yaaa :2:
bunu sana kim tavsiye etti? merak ettim de... bir de jel nasıl uygulanıyor ki ve kime??? yani spermler nasıl daha kolay ulaşıyor ki? senin bir bilgin var mı canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?