ben kısa saçı hiç sevmiyorum canım. en kısa saçım omuzlarımdaydı bugüne kadar. zaten şuan da nerdeyse belimde. kestisem kestirsem bikaç santim ucundan kestiririm hayatta kısaltmam.
kuzum omuzdan aşağı olduktan sonra yakışır. ama daha kısası yakışmıyo bana bilmiyorum
Anladim bu ay da olmazsa ben de yapayim. Aslinda günü belli gibi ama nasip işte. Adetten sonra herGun yapmasam olur dimi tahmini gunlerde yapsak?
kızlar moralim bozuk....:26::26:
canım ben riske atmamak için adetimin bitiminden hemen sonra başladım. sen az çok hangi günler olduğunu biliyorsan öyle yap. bir de her defasında aynı damla sayısını damlatman lazım. ya hep 3 ya hep 4 unutma
hayırdır noldu?kızlar moralim bozuk....:26::26:
teşekkürler bir cok yerde arastırdığıma göre aslında kuruluk önleyici bir jel ama içeriğiyle spermlerin yumurtalara ulaşmasını kolaylaştırıyomuş bakalım bu ay deniycem.
hayirdir canim ??
hayirdir canim ??
hastaneye gitmedim hiç 2 yıldır olmuyor işte her ayyy aynı ümit beklenti hüsran çok istiyorum bir resim buldum sürkli ona bakıp dua ediyorum inşallah dualarım yanıt bulur
Üzülme canim bebegine 1ay daha yaklastin ins bu ay olarKırmızılar geldi
kirginliktan sonra.. mikmikten sonra.. bu mesaj..
iyi de bu durum böyle bile olsa sağda solda anlatması mı gerekir, ne kadar ayıpkayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:
kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:
Üzülme canim bebegine 1ay daha yaklastin ins bu ay olar
Mikmik nelere kadir ey Allahım:))
kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:
iyi de bu durum böyle bile olsa sağda solda anlatması mı gerekir, ne kadar ayıp
sen üzme canını, Allah büyük canım, herşeyi görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?