Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

100% katiliyorum sana.. benimkiler bele kadar hayata uzayamadi yazik cunku uclari cok kiriliyo benim saclar simdi gogusumun altina kadar geliyo ben kestirisem 10 cm gitmesi lazim o zamanda omuz ve gogusum ustune gelecek..

Anladim bu ay da olmazsa ben de yapayim. Aslinda günü belli gibi ama nasip işte. Adetten sonra herGun yapmasam olur dimi tahmini gunlerde yapsak?

canım ben riske atmamak için adetimin bitiminden hemen sonra başladım. sen az çok hangi günler olduğunu biliyorsan öyle yap. bir de her defasında aynı damla sayısını damlatman lazım. ya hep 3 ya hep 4 unutma

teşekkürler bir cok yerde arastırdığıma göre aslında kuruluk önleyici bir jel ama içeriğiyle spermlerin yumurtalara ulaşmasını kolaylaştırıyomuş bakalım bu ay deniycem.

arkadaşlar kuruluk önleyici jeller hamileliğe engel değil ama, nonoxynol adı verilen maddeyi içeren jeller sperm öldürücü özelliğe sahip, jel alırken içeriğine bakın.. sonra hamile kalayım derken hamile kalmayı zorlaştırmayın

hayirdir canim ??

kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:

hayirdir canim ??

kayınvalide ne olucak....şimdi eşimin teyzesi aradı biraz dertleştik kadınla...sağda solda gelin bi çeyiz bile getirmedi diomuş oğlum yaptı herşeyi diomuş....o kadar üzüldüm ki düğünde takılan altına kadar eşime destek olarak birlikte yaptığım halde...nişan bohçasını k.validem adına hazırladığım halde ...allah ıslah ettin ya bu ne ya valla...:26::26:

iyi de bu durum böyle bile olsa sağda solda anlatması mı gerekir, ne kadar ayıp
sen üzme canını, Allah büyük canım, herşeyi görüyor

Ne kadar gorgusuz insalar var yaa.. bide gidip sagda solda anlatiyo.. allah islah etsin canim bosver.. konusup dursun ne yapsan yaranamazsin.. sen el'sin gelinsin.. bunlar boyle.. aman uzme tatli canini..

Üzülme canim bebegine 1ay daha yaklastin ins bu ay olar
Mikmik nelere kadir ey Allahım:))

Ahh bu k.valideler. ben de bu konuda cok yaraliyim ama takmamayi ogrenmek lazim. Canini sikmamaya calis canim. Esinle aran iyi ise.. Allah bilsin yaptiklarini yeter. Baska turlu yapicak bisey yok..

Bebeğim bunami uzuluyorsun hic üzülme Allah bilsin boşver benim kv gibi buda 40 milyar borçla evlendim benim ailem yapti düğünü o halde her gittigimde düğün yaptık borcumuz var diyo salla gitsin kendini uzdugune değmez

kadının biri tek yumurtalığıyla preseed jel sayesin de hamile kalmış

iyi de bu durum böyle bile olsa sağda solda anlatması mı gerekir, ne kadar ayıp
sen üzme canını, Allah büyük canım, herşeyi görüyor

rabbim herkesin gönlüne göre versin çok illet bi gelin değilim akıllı davranmaya çalıştım... hiç saygısızlık etmedim düşün...ama gel gör ki saygı insanı ezdiiriyomuş...Rabbim ıslah etsin....:26::26::26::26:

canım sen teyzeye güveniyor musun yani doğruyu söylüyor mudur? k.v.den böyle diyecek birisi mi? bir de anlamadım insan kendi kardeşini gelir gelinine kötüler mi? şimdi ne oldu. sen üzüldün, k.v.le aran bozuldu. hey Allahım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…