Bende sabah negatifi gordum canim
Bekledigim sonuctu zaten
Insallah bizde gorwcegi o cift kopkoyu cizgileri
olabilir de olmayabilir de... canım ümitlenmek için yer arıyoruz ama ancak kendimizi üzüyoruz. sen bu negatifi kabul et. olur da bir süpriz olursa ne ala...
elaaaam canım nasılsın seni merak ettim ne yaptın anlat bakalım
elaaaaaaaaaaaaam canim insallah iyisindir canim nasil oldu rahim filmin canim yaz bize bizi merakda birakma
keskeeee ole bise olsada ucsam havalara
aminnn ins canm ins
Ya kızlar size çekinerek bişey sorucam amagün asırı iliskide bir defamı deniyorsunuz?
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bn geldm oku ou btmdı ne cok knusmssnzabla senn ddgn gbı gectm odaya muayene etegnı gyerken kadnlar nasl bagrdı eyvah ddm kesn bnde bagrrm ama abla gıkım cıkmadı inanrmsn o kadar gzel gectkı doktor spekulum taktı ilk once snra ıcerıyı temzledı snra sıvı gonderrken ilk once uyusmus gbı oldu snra adet sancısı gbı oldu bn sedyeyı sktm 15e kadar say ddı amca snra cektı bukadar dynce cok sasrdm bttmı demısım genc doktor senı en iyi hastalardan ılan edyorum bk ne gzel sesi ble ckmadı ddıler bna amca ordaykn tuplern ack ddı cok mtlu oldum snra snuclarmı goturdm doktorum hersey normal ddı acıyo agrıyo ama kesnlikle dayanlmcak gbı dgl anestezyı alanlar gercektn bosuna kndlerni uyutmslar abla uzun lafn kısası snuclarm temz o kadnlarn bagrmlarnı duyunca odada okumdgm dua kalmadı
elam sana diyorum. nasıl geçti hsg?? iyi misin??
ooohh canım yaaa süper bir haber çooooooook sevindim,sonuçta güzel eeh hadi hayırlı olsun bu ay güzel haberlerini alırız inş. hooollllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeyyynasıl rahatladım ,o amca komikti ama değil mi
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti. yarın sabah görüşürüz inşallah :79:
cennetcim özellikle de seni yarın sabah enerji dolu görmek istiyorum. unutma yarın yeni bir gün
evet abla o amcaya bayldm
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bn geldm oku ou btmdı ne cok knusmssnzabla senn ddgn gbı gectm odaya muayene etegnı gyerken kadnlar nasl bagrdı eyvah ddm kesn bnde bagrrm ama abla gıkım cıkmadı inanrmsn o kadar gzel gectkı doktor spekulum taktı ilk once snra ıcerıyı temzledı snra sıvı gonderrken ilk once uyusmus gbı oldu snra adet sancısı gbı oldu bn sedyeyı sktm 15e kadar say ddı amca snra cektı bukadar dynce cok sasrdm bttmı demısım genc doktor senı en iyi hastalardan ılan edyorum bk ne gzel sesi ble ckmadı ddıler bna amca ordaykn tuplern ack ddı cok mtlu oldum snra snuclarmı goturdm doktorum hersey normal ddı acıyo agrıyo ama kesnlikle dayanlmcak gbı dgl anestezyı alanlar gercektn bosuna kndlerni uyutmslar abla uzun lafn kısası snuclarm temz o kadnlarn bagrmlarnı duyunca odada okumdgm dua kalmadı
Kızlar yeni katılıyorum aranıza herkese merhaba :) benim de batım 2 ekim. RABBİM inşallah hayırlı bi vakitte nasip eder hepimize hayırlı evlatlar..
Beni de ekleyin listeye
canıııım bugün şöyle güzel bi uyu dinlen günlerdir yoruldun düşünmekten,ellerin titredi mi seninde?
Bu arada benimde bir yil oldu bu ay
Tik yokkkk((((
Demistim ama di miii.hadi hayirli olsun canim
Sonuclarinda iyi cikmasina sevindim .hadi bakalimm:))))
ins canm cok tesekkur ederm bni dinledgn icin
evet abla bgn dnlencem gunlerdr ne yemk yyodum ne uyuyodum;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?