cok tsk ederim.cok rahatladım.cok sagol valla.
heyecanlandım bak simdiden sanki:)))
bence de ya!deneyeyim ekimde bakalım tutacak mı?korkulacak bisey olsa herkes böyle hevesli olur muydu dimi ama?
nasıl oluyo bu niyet duası banada öğretir misiniz . . .
Bu gunume sukur..
ohh hemen gecti saatler eve gitme zamani.. yoo gerci ben alisverise gidicem.. bugun isimde yoktu hep sohbet etim bacilarimla..
gorusuruz kizlar..
kendinize iyi bakin guzeller.. sizi seviyorum !!
aynen öyle canım 40x99
Allah 1.'sni vermişya kurban olayım 2.'sinide verir sıma canını ablacım Allah büyüktür . . .
Bu gunume sukur..
ohh hemen gecti saatler eve gitme zamani.. yoo gerci ben alisverise gidicem.. bugun isimde yoktu hep sohbet etim bacilarimla..
gorusuruz kizlar..
kendinize iyi bakin guzeller.. sizi seviyorum !!
aynen öyle canım 40x99
dilktin başkan anlatır mısın nasıl yaptığını lütfen yapmak niyet etmek istiyorum öğrenmek istiyorm nasıl oluyo bu . . . :26::26:
yok bebeğim tek bir adet tesbih olucak...ona okuycaksın her 3 taneye ihlas 1 taneye fatiha...aman ha 40 tesbihi zor bitirirsin zaten...
tuğçe76 neden bekliyorsun yaşında bayağı ilerlemiş, yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor, sonra arar bulamazsın bebeği, bak bende 36 yaşındayım şükürler olsun bir evladım var ikinciyi düşünüyorum ama 2 aydırlı ne gelen nede giden var. Vakit kaybetmeden dene, maddi yönünü düşünme bende ikinci için hep maddi yönünü düşündüm allaha şükür geçinebilecek durumdayım bir evim ve eşimin belli başlı işi var. Ama iki çocuğa yapacağım maddi imkanları tek çocuğa yaparım dört dörtlük olur diye düşündüm..ama tek çocukda olmuyor kızım 8 yaşında benden daha çok istiyor kendine bir kardeş, hastaneye git belki hamilesindir diyorBu zamana kadaar bekledim şimdi yaşım ilerledi hamile kalmam güçleşti inşaallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
inşallah cisemcim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin varsın geç olsun..dün kızım beni çok üzdü dün adet olunca eşime dedim kırmızılar geldi, eşimde üzüldü yaşımız ilerledi çok beklicez dedi o sırada kızım yan odada bizi dinliyomuş.. biz öyle deyince üzülmüş kardeşim olmayacak diye, bize söylemedi ama 10- 15 dakika sonra kalbim ağrıyor demeye başladı şükürler olsun herhangi bir sağlık sorunu yok kızımın ama bunu stres yapmış,sonra bana geldi dediki anne benim kardeşim olmuyacakmı??hayır anneciğim allahın izniyle olur ama biraz bekliycez dedim onu nerden çıkardın dedim. babam'2 yaşımız ilerledi olmaz dedi '' dedi ağlamaya başladı.. rabbim en kısa zamanda çocuk isteyene en kısa zamanda versin
kirk tesbihin her tanesine mi 3ihlas bir fatiha mi okudun canim
GÜZEL OLMUŞSUNDUR KIZÇEM KOCİŞİNDE ÇOOKK BEĞENECEK EMİN OLisiltili kahve yaptim aciciyla actigim sari sacin ustune
Allah'ım razı olsun.
sen de hoşgeldin:))
36 yaşımdayım.6 yıllık evliyim. çocuk isteyip istemediğimden emin değilim.
daha doğrusu hazır olup olmadığımdan,yapabileceğimden....
Hep kaygı,endişe....
fiziksel,maddi,manevi....bir sürü sebep kafamda.
adetimin 2.günündeyim.9 ekim ov.günüm.denesem mi,dönüşü yok ertelesem mi...
offff!!!
cnm 1 tane tesbih alıyosun. 2 rekat namaz kılıp dileğini diliyosun. Tesbihte 99 tane tane var ya, her taneye 1 fatiha 3 ihlas okuyosun. Bittikten sonra tesbihini kıbleye doğru bi yere as, niyetin olunca da 40 tane tesbih alıp dağıt. Bu kadarcık yani.
ınsallah canim sagol..
Tesbih dagitmak nasil oluyo zeycan ??
Canim bizde kocisle bebegimiz olursa sag salim kucagimiza alirsak.. O zman kurban kesecez insallah..
cisem benim yazıklarımı dikkatli okursan canım önceki sayfalarda detaylı yazdım bak üsttede minik hanım paylaştı açıklayıcı yanlış olmasun kuzum ....:26::26:
bende 76 doğumluyum 6 yaşında kızım var. Oda çok kardeş istiyor o kadar çok pişmanımki bu kadar ara verdiğim için ama maddi olanıksızlıklar çalışmak zorunda olmam beni bekletti ama şimdi anca diyebiliyorum keşke beklemeseydim. Yaşın bu kadar problem olacağını mayıs ayında 5,5 aylık kızımı karnımda kaybedince anladım. Ama 2 ay oldu tekrar denemeye başladım 40 yaşında hamile kalanlar var. Her hamilelik kayıpla sonuçlanacaka değil ya . Allahım çok büyük o isterse istediği anda olur. Ama bence herkes hiç vakit kaybetmeden çoçuk düşünsün ve birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim . Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.
şuan o kadar duygulandım ki anlatamam anlıyorum seni çünkü aynısını ablam yaşadı artık çocuğuyla arasında iletişim kopma drumuna gelmişti her ağlama sebebi neden benim kardeşim olmuyor diye . . . konuşuyodum saatlerce teyzem olur ama biraz zaman geçsin sonra ağlayarak sarılırdı bana bak sen ablanla hep konuşuyosun bende kardeşimle sizin gibi olmak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyuyordu rabbim duydu sesinide ona bir kardeş gönderdi dilerim Allah hepimize verir . .[/Q
MERHABALAR AYNI DURUMU BENDE YAŞIYORUM KIZIM O KADAR KARDEŞ İSTİYORKİ BENİM HER ADET OLUŞUMDA PSKOLOJİM BOZULUYOR. OKULDA ÖĞRETMEN SORMUŞ ALLAHTAN NE İSTİYORSUNUZ DİYE BENİMKİ KARDEŞ DEMİŞ. BANA DİYORKİ ANNE HERKES O KADAR SAÇMA ŞEYLER İSTİYORKİ OYUNCAK, EV ARABA HATTA MUZ İSTEDİLER. BEN KARDEŞ İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. DİYOR BENDE DEDİMKİ AMA ARKADAŞLARINDA İSTEKLERİNİ SÖYLEMİŞ ANNECİM DEDİM. BANA DEDİKİ . ANNE ZATEN ONLARIN İSTEDİĞİ HEMEN OLUR AMA BAK KARDEŞ OLMUYOR O YÜZDEN ALLAHTAN İSTEDİM DİYOR. YA BEN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM . VE BU PSKOLOJİYLE HAMİLE KALAMIYORUM. ALLAHIM HERKESE YARDIM ET.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?