Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayde hamiş adayları benden bugünlük bu kadar YARAB ne kadar duanız varsa bugünün yüzü gözü hürmetine kabul eylesin dilerim Allah'tan hepimizin kucağı dolup taşsın Allah 20-30 sene çocuk özlemi çeken bekleyenlere anne ve baba adaylarına bebek versin sonra bize versin Allah'ıma emanet olun hoşcaalın . . . .KOCAMAN öpüldünüz . .. .

Ya efet seninki öyleymiş. minikbebişimki her taneye tektek okunuyormuş. ama onda da tek tesbih var

cnm bana annem bu şekilde yapacaksın demişti, hatta ramazanda yapmıştım. sizi yanıltmak istemem. anneme tesbih verip bunu yap diyen kadın da bu şekilde yapmış.

çokkkkkkkkkkkkkkkteşekkür ederim canımın içi çok saolll hemen yarın yapacağım bir vakit bulup oleyyyyyyy

Allah niyetini şimdiden kabul etsin cnm...yeterince açıklayıcı yazmaya çalıştım ama. takıldığın bişi olursa sor yine Zeycan da biliyo o da anlatabilir ben de

cnm bana annem bu şekilde yapacaksın demişti, hatta ramazanda yapmıştım. sizi yanıltmak istemem. anneme tesbih verip bunu yap diyen kadın da bu şekilde yapmış.

anladım canım. ben şuan yapamam zaten meryem suresini okuyorum çünkü. hem önemli olan niyet. Allahım kabul eder inşallah dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…