himm anladim canim...iyi hos ama 40tane dagitmak.mesele :26:
şuan o kadar duygulandım ki anlatamam anlıyorum seni çünkü aynısını ablam yaşadı artık çocuğuyla arasında iletişim kopma drumuna gelmişti her ağlama sebebi neden benim kardeşim olmuyor diye . . . konuşuyodum saatlerce teyzem olur ama biraz zaman geçsin sonra ağlayarak sarılırdı bana bak sen ablanla hep konuşuyosun bende kardeşimle sizin gibi olmak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyuyordu rabbim duydu sesinide ona bir kardeş gönderdi dilerim Allah hepimize verir . .[/Q
MERHABALAR AYNI DURUMU BENDE YAŞIYORUM KIZIM O KADAR KARDEŞ İSTİYORKİ BENİM HER ADET OLUŞUMDA PSKOLOJİM BOZULUYOR. OKULDA ÖĞRETMEN SORMUŞ ALLAHTAN NE İSTİYORSUNUZ DİYE BENİMKİ KARDEŞ DEMİŞ. BANA DİYORKİ ANNE HERKES O KADAR SAÇMA ŞEYLER İSTİYORKİ OYUNCAK, EV ARABA HATTA MUZ İSTEDİLER. BEN KARDEŞ İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. DİYOR BENDE DEDİMKİ AMA ARKADAŞLARINDA İSTEKLERİNİ SÖYLEMİŞ ANNECİM DEDİM. BANA DEDİKİ . ANNE ZATEN ONLARIN İSTEDİĞİ HEMEN OLUR AMA BAK KARDEŞ OLMUYOR O YÜZDEN ALLAHTAN İSTEDİM DİYOR. YA BEN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM . VE BU PSKOLOJİYLE HAMİLE KALAMIYORUM. ALLAHIM HERKESE YARDIM ET.
Ah yavrum benim yaaaaa aklını yeinler senin Kurban olduğum yaradanım ona bir kardeş versin inşallah koca dünyada yalnız kalmaz inşallah ümidinizi yitirmeyin inşAllah olur olacakta poztif düünelim poitif olsun herşey . . .
aaaaaa gormedim canim haber izkemiyorum hep:26::26::26: ben beysehirliyimmmm gusel memleketimmmm
ayy evet duzlestirdim gusek oldu sanki
yok bebeğim tek bir adet tesbih olucak...ona okuycaksın her 3 taneye ihlas 1 taneye fatiha...aman ha 40 tesbihi zor bitirirsin zaten...
dilktin başkan anlatır mısın nasıl yaptığını lütfen yapmak niyet etmek istiyorum öğrenmek istiyorm nasıl oluyo bu . . . :26::26:
ayy evet duzlestirdim gusek oldu sanki
aaaaaa gormedim canim haber izkemiyorum hep:26::26::26: ben beysehirliyimmmm gusel memleketimmmm
valla ben bu ay stres yapmıycam, stres çok etkiliyor hormonları şu reglim bir bitsin çalışmalara başlıycam özellikle yumurtlama günlerini iyi değerlendirmek lazım..olacakmı olmayacakmı diye çok stres yapıyoruz...Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallahşuan o kadar duygulandım ki anlatamam anlıyorum seni çünkü aynısını ablam yaşadı artık çocuğuyla arasında iletişim kopma drumuna gelmişti her ağlama sebebi neden benim kardeşim olmuyor diye . . . konuşuyodum saatlerce teyzem olur ama biraz zaman geçsin sonra ağlayarak sarılırdı bana bak sen ablanla hep konuşuyosun bende kardeşimle sizin gibi olmak istiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyuyordu rabbim duydu sesinide ona bir kardeş gönderdi dilerim Allah hepimize verir . .[/Q
MERHABALAR AYNI DURUMU BENDE YAŞIYORUM KIZIM O KADAR KARDEŞ İSTİYORKİ BENİM HER ADET OLUŞUMDA PSKOLOJİM BOZULUYOR. OKULDA ÖĞRETMEN SORMUŞ ALLAHTAN NE İSTİYORSUNUZ DİYE BENİMKİ KARDEŞ DEMİŞ. BANA DİYORKİ ANNE HERKES O KADAR SAÇMA ŞEYLER İSTİYORKİ OYUNCAK, EV ARABA HATTA MUZ İSTEDİLER. BEN KARDEŞ İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM. DİYOR BENDE DEDİMKİ AMA ARKADAŞLARINDA İSTEKLERİNİ SÖYLEMİŞ ANNECİM DEDİM. BANA DEDİKİ . ANNE ZATEN ONLARIN İSTEDİĞİ HEMEN OLUR AMA BAK KARDEŞ OLMUYOR O YÜZDEN ALLAHTAN İSTEDİM DİYOR. YA BEN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM . VE BU PSKOLOJİYLE HAMİLE KALAMIYORUM. ALLAHIM HERKESE YARDIM ET.
Ya efet seninki öyleymiş. minikbebişimki her taneye tektek okunuyormuş. ama onda da tek tesbih var
kiyamam yaaaa yarin koyarim olmaz mi kuzum :26:
çokkkkkkkkkkkkkkkteşekkür ederim canımın içi çok saolll hemen yarın yapacağım bir vakit bulup oleyyyyyyy
hangi ruh haliyle yapiyorlar anlamıyorum allah ıslah etsin canım
cnm bana annem bu şekilde yapacaksın demişti, hatta ramazanda yapmıştım. sizi yanıltmak istemem. anneme tesbih verip bunu yap diyen kadın da bu şekilde yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?