- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Sagol guzelim cevap verdigin icin..
cok kotu yaa.. gercekten.. aslinda bir model var onu cok yapmak istiyorum.. yuvarlak yuzlu bir kizda gormustum cok begenmistim.. ama tabi alismisiz uzun saca kestirmek urkutuyo..
kesersem soylicem size.. !! Cesaretimi toplamam gerek !
canim yasin kritik bi noktada 20lerde olsan derim ki olur ilerde bebek düşünme falan...ama senin zamanın yok yaş ilerledikçe yumurta rezervlerimiz azaliyor sansimiz.gittikce dusuyor zaten korunmayi birakinca hemen hamis kalacagini allah bilir ben bir bucuk yıldır korunmuyorum ama olmuyo iste
kızlar bebeğim olursa haberini alırsam 40 adet tesbih dağıtcam lütfen bu tesbihi isteyen olursa dağıtmak isterim inanarak yaptım ve sonuçlarını alıyorum inş..
sen bi kere kısa saçın rahatlığına alış da bak, sonra hep kısa kestireceksin deneyim konuşuyo :) yeni imaj iyidir :)
kızlar bebeğim olursa haberini alırsam 40 adet tesbih dağıtcam lütfen bu tesbihi isteyen olursa dağıtmak isterim inanarak yaptım ve sonuçlarını alıyorum inş..
inşallah sağol hem de çok!
rahatladım sanki yazdıklarınla biraz!
daha önce hiç yaşamadığım bi duygunun ne olduğunu bile bilmeden,nie pişman olursam die kuruntu yapıorumki?
haklısınız!
Deneyelim Allah nasip ederse de görelim bakalım.
Tsk!
tuğçe76 neden bekliyorsun yaşında bayağı ilerlemiş, yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor, sonra arar bulamazsın bebeği, bak bende 36 yaşındayım şükürler olsun bir evladım var ikinciyi düşünüyorum ama 2 aydırlı ne gelen nede giden var. vakit kaybetmeden dene, maddi yönünü düşünme bende ikinci için hep maddi yönünü düşündüm Allaha şükür geçinebilecek durumdayım bir evim ve eşimin belli başlı işi var. ama iki çocuğa yapacağım maddi imkanları tek çocuğa yaparım dört dörtlük olur diye düşündüm..ama tek çocukda olmuyor kızım 8 yaşında benden daha çok istiyor kendine bir kardeş, hastaneye git belki hamilesindir diyorbu zamana kadaar bekledim şimdi yaşım ilerledi hamile kalmam güçleşti inşaallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
Insallah canim sagol..
tesbih dagitmak nasil oluyo zeycan ??
Canim bizde kocisle bebegimiz olursa sag salim kucagimiza alirsa.. o zman kurban kesecez insallah..
niyet duası dediğin bu mu Zeycan? her tesbih tanesine 1 fatiha 3 ihlas mı okudun? dileğin gerçekleşince de dağıtacaksın sanırım 40 tane
niyet duası dediğin bu mu Zeycan? her tesbih tanesine 1 fatiha 3 ihlas mı okudun? dileğin gerçekleşince de dağıtacaksın sanırım 40 tane
ben isterim de nasıl ulaşacak ki bana???
kirk tesbihin her tanesine mi 3ihlas bir fatiha mi okudun canim
tesbih veremesem de o niyetle sana verdim diecem sen de ben gibi yapıp dileğin kabul olunca sende 40 tane tesbih alıp dağıtcan...:26::26:
ben anlamadim bu isi yaa:26:
evet canım doğru şu bebek haberini alayım hemen ilan edicem hayırlısıyla...
Allah hepmizden razı olsun bende 4 aylık evliğim 26 yaşındayım ve çocuk istiyorum çünkü çocuğula kuşak çatışması olsu istemiyorum benim a dediğime o b desin itemiyorum o yüzden çocuk istiyorum . . sen önce şu düşünceği kafandan atman gerek maddiyat herkesin başında bende de ahım şahım bir maddiyatlık yok ama Allah'ıma şükürler olun geçiniyoruz karnımız doyuyor çocuk kısmetiğle doyarmış bak ana bir örnek vereğim ablam ilk çocuğundan sonra 11 yıl çocuk yapmadı neymiş efendim maddi sıkıntıları varmış tamam anlıyorum korkuları var ama bak 11 sene sonra ne oldu durumların da bir değişiklik yok ayrıca çocuk yapmaya karar verdiler 1,5 sene çabaladılar ama rabbim zamanı gelince veriyor şuan 4 aylık bir çocuğu var Allah uzun ömürler versin diğer onuya gelince . . .
yumurtlama dönemini takip et adetinin başlangıcından üzerine 10 gün say 10. gününden itibaren günü birlik ilişkn yaşa Alah2ım hayrlısını versin . . .
KORKMAaLLAH HER CANLININ RISKINI BERABERİNDE GÖNDERİR UNUTMA EMİ ABLACIM . . ..
ben anlamadim bu isi yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?