Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen bi kere kısa saçın rahatlığına alış da bak, sonra hep kısa kestireceksin deneyim konuşuyo :) yeni imaj iyidir :)

tuğçe76 neden bekliyorsun yaşında bayağı ilerlemiş, yaş ilerledikçe doğurganlık azalıyor, sonra arar bulamazsın bebeği, bak bende 36 yaşındayım şükürler olsun bir evladım var ikinciyi düşünüyorum ama 2 aydırlı ne gelen nede giden var. vakit kaybetmeden dene, maddi yönünü düşünme bende ikinci için hep maddi yönünü düşündüm Allaha şükür geçinebilecek durumdayım bir evim ve eşimin belli başlı işi var. ama iki çocuğa yapacağım maddi imkanları tek çocuğa yaparım dört dörtlük olur diye düşündüm..ama tek çocukda olmuyor kızım 8 yaşında benden daha çok istiyor kendine bir kardeş, hastaneye git belki hamilesindir diyor bu zamana kadaar bekledim şimdi yaşım ilerledi hamile kalmam güçleşti inşaallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

canim yasin kritik bi noktada 20lerde olsan derim ki olur ilerde bebek düşünme falan...ama senin zamanın yok yaş ilerledikçe yumurta rezervlerimiz azaliyor sansimiz.gittikce dusuyor zaten korunmayi birakinca hemen hamis kalacagini allah bilir ben bir bucuk yıldır korunmuyorum ama olmuyo iste

sen bi kere kısa saçın rahatlığına alış da bak, sonra hep kısa kestireceksin deneyim konuşuyo :) yeni imaj iyidir :)

Insallah canim sagol..

kızlar bebeğim olursa haberini alırsam 40 adet tesbih dağıtcam lütfen bu tesbihi isteyen olursa dağıtmak isterim inanarak yaptım ve sonuçlarını alıyorum inş..

tesbih dagitmak nasil oluyo zeycan ??
Canim bizde kocisle bebegimiz olursa sag salim kucagimiza alirsak.. o zman kurban kesecez insallah..

Son düzenleme:

tuğçeciğim biz burada derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz dualar ediyoruz herşeyden önce lütfen sende rahat ol BEBEK BENCE TÜM HERŞEYİN çözümü olucaktır...ha bazen değil biliyorum ama aile huzurun için mutluluğun için güzel bişey bence böyle düşünerek yaklaştım ben böyle dua ederek kendimi motive ettim dilerim RABBİM seninde yüzünü güldürü olumsuz düşünmek yok bu sitede...hele de konu bebek oluca üzülmek de yok burada herkes emin ol en yakın dostundan bile öte...birbirimizi görmesek de ben inanıyorum ki dualarımız hep samimi ve dertlerimize birer ortaklar valal iyi ki varsınız hanımlar:26::26::26:...inş sen de burada mutlu haberlerinle bizimle olursun...:26::26::26:

kızlar bebeğim olursa haberini alırsam 40 adet tesbih dağıtcam lütfen bu tesbihi isteyen olursa dağıtmak isterim inanarak yaptım ve sonuçlarını alıyorum inş..

niyet duası dediğin bu mu Zeycan? her tesbih tanesine 1 fatiha 3 ihlas mı okudun? dileğin gerçekleşince de dağıtacaksın sanırım 40 tane

Son düzenleme:

Allah 1.'sni vermişya kurban olayım 2.'sinide verir sıma canını ablacım Allah büyüktür . . .

Insallah canim sagol..

tesbih dagitmak nasil oluyo zeycan ??
Canim bizde kocisle bebegimiz olursa sag salim kucagimiza alirsa.. o zman kurban kesecez insallah..

şekerim yanımda olsanız 40 adet tesbih alıp dağıtmam gerek ama dilek tesbihi yapmıştım 2 rekat namaz kılıp 99 adete 3 ihlas bi fatiha okuyup yapılıyo...o yüzden bende isteyen olursa sanki elden vermişim niyetiyle dağıtmak istiyorum inş....:26::26:

evet canım doğru şu bebek haberini alayım hemen ilan edicem hayırlısıyla...

ben de yapmıştım tesbih duasını ama bana tesbihini kıbleye doğru as, dileğin gerçekleşene kadar da alma ordan demişlerdi. Ayy cnm inşallahhhh, ben de hamiş olduğumu öğrendiğim an kocişten sonra ilk burda duyuracam :)))

cok tsk ederim.cok rahatladım.cok sagol valla.
heyecanlandım bak simdiden sanki:)))
bence de ya!deneyeyim ekimde bakalım tutacak mı?korkulacak bisey olsa herkes böyle hevesli olur muydu dimi ama?

kirk tesbihin her tanesine mi 3ihlas bir fatiha mi okudun canim

yok bebeğim tek bir tesbih olucak her 3 taneye ihlas 1 taneye fatiha okuyarak bitiriyosun ama önce 2 reket namaz kıl Allah rızası için hemen ardından tebihi çek yarım saatini almıyo...sonra dileğini niyet et..dileğin kabul olunca da 40 adet dağıt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…