bebeciiimmm iki resimde guzel ama ikinci fotodaki rengi cok begendim ben
Allah'ım razı olsun.
sen de hoşgeldin:))
36 yaşımdayım.6 yıllık evliyim. çocuk isteyip istemediğimden emin değilim.
daha doğrusu hazır olup olmadığımdan,yapabileceğimden....
Hep kaygı,endişe....
fiziksel,maddi,manevi....bir sürü sebep kafamda.
adetimin 2.günündeyim.9 ekim ov.günüm.denesem mi,dönüşü yok ertelesem mi...
offff!!!
Bn nasil kaçırdım senin bestelerini(
Gorev yok ozaman esler icib cok üzücü ve bebegide zorlaştırıyor mikmik herdaim sart istemediginde kendini zorlama ama isteksizde olma
yaaa kislar esra erolun solistinin sac rengini cok begeniyorum beenn ne renk ki bu bilen var miii gerci esranin rengi de guzel
Allah'ım razı olsun.
Hep kaygı,endişe....
offff!!!
canim yasin geregi ilerde zorlanabilirsin cok gec olmadan denemeye basla bence ne gibi soru isaretleri var kafanda paylaş bizle...öyle herkesin hayati dört dörtlük değil ama bebek bi ailenin temeli bence aile olmak demek bence sevdigin adamdan bi parca tasiyacaksin karninda ikinizden bir parca...gercek siz...
cocuk konusu ya!
karar veremiyorum ki!eşim ilk evlendiğimizde istemiordu ben istıodum.
simdi tersi((
böyle güzel bişey için beklemeye gerek var mı ?? yaşın bi bebeğin sorumluluğunu üstlenmeye müsait. eminim hamile kalınca bu kadar beklediğine pişman olacaksın, hem baksana burdaki herkes hamile kalmak için uğraşıyo korunmak elimizde ama korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmak elimizde değil malesef:18: o yüzden elini çabuk tut, burda hamilelik bekleyebilirsin neşeli neşeli
bebeciimm ilk iki resimdeki renler guzel hatta ilk resmin kesimide guzel ama 3.resimin.kesimini hic begenmedim ben fikrimi sorarsan:26:bebeciiimmm iki resimde guzel ama ikinci fotodaki rengi cok begendim ben
Canim ikinci deki sac rengi suan benim sac rengimin aynisi ama tabi benimkiler yiprandi uclari..
birinciyi ben sadece ten rengi yuz hati benziyo diye koydum..
sence bu kafaya kisa gidermi deminki resimdeki kisa sac.. tekrar boyasam neye boyayim !!
Canim ikinci deki sac rengi suan benim sac rengimin aynisi ama tabi benimkiler yiprandi uclari..
birinciyi ben sadece ten rengi yuz hati benziyo diye koydum..
sence bu kafaya kisa gidermi deminki resimdeki kisa sac.. tekrar boyasam neye boyayim !!
evet canım kuaforler bi suru rengi karistiriyorlar hatta ikinci kez aynisinj tutturamadiklari oluyo
bebeciimm ilk iki resimdeki renler guzel hatta ilk resmin kesimide guzel ama 3.resimin.kesimini hic begenmedim ben fikrimi sorarsan:26:
İnşallah pişman olmam ya!iyi bir anne olur muyum acaba?
kurunutluyum ben zaten anladığın üzere((
Ben düşünüp karar verene kadar yaş olacak 80
Canim neden korkutuyo bebek seni ayrica ilkmi bebeğin ve son olarak söyleyeceğim başlayıncaya kadar zor geliy istemeye basladinmi biz gibi oluyorsun ayrica bu ay yapmadın önümüzdeki ay yapsammi yapmasammi diye yine stres olacaksın yap gitsin zaten hemende olmuyo velet
sana bişi diyeyim canım ben bazı problemlerden dolayı istemiyodum...ve 1 yıl erteledim eşim çok istiyodu...şu an o kadar pişmanım ki keşke korunmasaydım nerden bilebilirdim ki 4. denemem ve hala bebek yok...lütfen sende olumsuz düşünme bak ben niyet duası yapmıştım bebeğimle birlikte inş. evim olur ve işim de daha iiyi olur dedimm...inanır mısın Rabbim daha bebeğimi vermeden kısmetini gönderdi şu an bi ev aldık ve kısmet olursa işimde de yeni gelişmeler olucak...lütfen dua ederken samimi ve istekli ol Rabbim kimsenin duasını çevirmiyo...her ailede probelem oluyo ama ben kendimden eminim ki bebeğim inş benimle olucak tüm bunlar ona verilmiş bi nimet inş...Rabbim kaderini de güzel verir...hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir...inşallah sanada dualarının karşılığını veririr:26::26::26: canım....
evet canım kuaforler bi suru rengi karistiriyorlar hatta ikinci kez aynisinj tutturamadiklari oluyo
saçım yıprandı diyosun cnm bence kısa saç gayet de hoş olur. yuvarlak yüze omuzda saç çok yakışıyo hatta önü uzun arkası kısa küt bile çok hoş duruyo. Ben belimdeki saçımı küt kestirdim ben de yuvarlak yüzlüyüm herkes bu saç uzundan daha hoş oldu dedi.
İnşallah pişman olmam ya!iyi bir anne olur muyum acaba?
kurunutluyum ben zaten anladığın üzere((
Ben düşünüp karar verene kadar yaş olacak 80
Allah'ım razı olsun.
Hep kaygı,endişe....
offff!!!
Allah'ım razı olsun.
Hep kaygı,endişe....
offff!!!
inşallah sağol hem de çok!
rahatladım sanki yazdıklarınla biraz!
daha önce hiç yaşamadığım bi duygunun ne olduğunu bile bilmeden,nie pişman olursam die kuruntu yapıorumki?
haklısınız!
Deneyelim Allah nasip ederse de görelim bakalım.
Tsk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?