Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebeciiimmm iki resimde guzel ama ikinci fotodaki rengi cok begendim ben

Canim ikinci deki sac rengi suan benim sac rengimin aynisi ama tabi benimkiler yiprandi uclari..
birinciyi ben sadece ten rengi yuz hati benziyo diye koydum..
sence bu kafaya kisa gidermi deminki resimdeki kisa sac.. tekrar boyasam neye boyayim !!

böyle güzel bişey için beklemeye gerek var mı ?? yaşın bi bebeğin sorumluluğunu üstlenmeye müsait. eminim hamile kalınca bu kadar beklediğine pişman olacaksın, hem baksana burdaki herkes hamile kalmak için uğraşıyo korunmak elimizde ama korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmak elimizde değil malesef:18: o yüzden elini çabuk tut, burda hamilelik bekleyebilirsin neşeli neşeli

Bn nasil kaçırdım senin bestelerini (
Gorev yok ozaman esler icib cok üzücü ve bebegide zorlaştırıyor mikmik herdaim sart istemediginde kendini zorlama ama isteksizde olma

Bos oldugun bir gun sayfalarin arasinda belki bulursun

yaaa kislar esra erolun solistinin sac rengini cok begeniyorum beenn ne renk ki bu bilen var miii gerci esranin rengi de guzel

hiç bilmiyorum canım. bildiğim şey kuaförler tek renk kullanmıyorlar saç boyarken. bir kaç rengi birden karıştırıyorlar. yani sorsan onlar dabilmez emin ol

Canim neden korkutuyo bebek seni ayrica ilkmi bebeğin ve son olarak söyleyeceğim başlayıncaya kadar zor geliy istemeye basladinmi biz gibi oluyorsun ayrica bu ay yapmadın önümüzdeki ay yapsammi yapmasammi diye yine stres olacaksın yap gitsin zaten hemende olmuyo velet

canim yasin geregi ilerde zorlanabilirsin cok gec olmadan denemeye basla bence ne gibi soru isaretleri var kafanda paylaş bizle...öyle herkesin hayati dört dörtlük değil ama bebek bi ailenin temeli bence aile olmak demek bence sevdigin adamdan bi parca tasiyacaksin karninda ikinizden bir parca...gercek siz...

cocuk konusu ya!
karar veremiyorum ki!eşim ilk evlendiğimizde istemiordu ben istıodum.
simdi tersi((

sana bişi diyeyim canım ben bazı problemlerden dolayı istemiyodum...ve 1 yıl erteledim eşim çok istiyodu...şu an o kadar pişmanım ki keşke korunmasaydım nerden bilebilirdim ki 4. denemem ve hala bebek yok...lütfen sende olumsuz düşünme bak ben niyet duası yapmıştım bebeğimle birlikte inş. evim olur ve işim de daha iiyi olur dedimm...inanır mısın Rabbim daha bebeğimi vermeden kısmetini gönderdi şu an bi ev aldık ve kısmet olursa işimde de yeni gelişmeler olucak...lütfen dua ederken samimi ve istekli ol Rabbim kimsenin duasını çevirmiyo...her ailede probelem oluyo ama ben kendimden eminim ki bebeğim inş benimle olucak tüm bunlar ona verilmiş bi nimet inş...Rabbim kaderini de güzel verir...hayırlı ve sağlıklı bi evlat verir...inşallah sanada dualarının karşılığını veririr:26::26::26: canım....

İnşallah pişman olmam ya!iyi bir anne olur muyum acaba?
kurunutluyum ben zaten anladığın üzere((
Ben düşünüp karar verene kadar yaş olacak 80

bebeciimm ilk iki resimdeki renler guzel hatta ilk resmin kesimide guzel ama 3.resimin.kesimini hic begenmedim ben fikrimi sorarsan:26:

saçım yıprandı diyosun cnm bence kısa saç gayet de hoş olur. yuvarlak yüze omuzda saç çok yakışıyo hatta önü uzun arkası kısa küt bile çok hoş duruyo. Ben belimdeki saçımı küt kestirdim ben de yuvarlak yüzlüyüm herkes bu saç uzundan daha hoş oldu dedi.

bebeciimm ilk iki resimdeki renler guzel hatta ilk resmin kesimide guzel ama 3.resimin.kesimini hic begenmedim ben fikrimi sorarsan:26:

MERCI canim..

HIC PISMAN OLMAZSIN ... merak etme.. ama keske daha once yapsaydim dersin o kesin...
Canim yasin geregi falan bence hemen basla calismalara.. bide sen nasil korundun aceba ??

Ben de aynen boyle dusunuyorum. Her ay ayni seyi dusuncegine denemeye baslamak en mantiklisi. Hem esim de sevkatli diyosun. Ayni korku aslında bende de var ama eninde sonunda olucak ve yasimiz da artik cok ufak degil. Hemen olacaginin da bi garantisi yok malesef

inşallah sağol hem de çok!
rahatladım sanki yazdıklarınla biraz!
daha önce hiç yaşamadığım bi duygunun ne olduğunu bile bilmeden,nie pişman olursam die kuruntu yapıorumki?
haklısınız!
Deneyelim Allah nasip ederse de görelim bakalım.
Tsk!

Sagol guzelim cevap verdigin icin..
cok kotu yaa.. gercekten.. aslinda bir model var onu cok yapmak istiyorum.. yuvarlak yuzlu bir kizda gormustum cok begenmistim.. ama tabi alismisiz uzun saca kestirmek urkutuyo..
kesersem soylicem size.. !! Cesaretimi toplamam gerek !

bu konuyu böyle önemseyip kendine dert ettiğine göre eminim kendine anne diyen fakat anneliği sadece doğurmak zanneden bir çok kadından daha iyi bi anne olursun. kızların da dediği gibi yaşın gereği daha fazla bekleme, her açıdan çocuğuna yetebilmek istiyosan hemen bebek düşünmeye başlamalısın bence.. zaten bi kere karar verdiğin zaman o heycanı hissedersin, o da tedirginlklerini bastırır inşallah.

Allah hepmizden razı olsun bende 4 aylık evliğim 26 yaşındayım ve çocuk istiyorum çünkü çocuğula kuşak çatışması olsu istemiyorum benim a dediğime o b desin itemiyorum o yüzden çocuk istiyorum . . sen önce şu düşünceği kafandan atman gerek maddiyat herkesin başında bende de ahım şahım bir maddiyatlık yok ama Allah'ıma şükürler olun geçiniyoruz karnımız doyuyor çocuk kısmetiğle doyarmış bak ana bir örnek vereğim ablam ilk çocuğundan sonra 11 yıl çocuk yapmadı neymiş efendim maddi sıkıntıları varmış tamam anlıyorum korkuları var ama bak 11 sene sonra ne oldu durumların da bir değişiklik yok ayrıca çocuk yapmaya karar verdiler 1,5 sene çabaladılar ama rabbim zamanı gelince veriyor şuan 4 aylık bir çocuğu var Allah uzun ömürler versin diğer onuya gelince . . .
yumurtlama dönemini takip et adetinin başlangıcından üzerine 10 gün say 10. gününden itibaren günü birlik ilişkn yaşa Alah2ım hayrlısını versin . . .

KORKMA aLLAH HER CANLININ RISKINI BERABERİNDE GÖNDERİR UNUTMA EMİ ABLACIM . . ..

Sevgili Tuğçe çocuğa hazır olmak diye bir şey yok canım. hamile olduğunu öğrendiğin an bambaşka olacaksın.
aa hazırmışım niye bekledim onca zaman diyeceksin.

kızlar bebeğim olursa haberini alırsam 40 adet tesbih dağıtcam lütfen bu tesbihi isteyen olursa dağıtmak isterim inanarak yaptım ve sonuçlarını alıyorum inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…