Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ay bebeğim nolur dikkat et ya. Yatıyorum iki saattir. Hala ağrıyor biraz. Aman diyim adete kadar temizlikte falan agır şeyler yapmıyalım

dikkat etmeye çalışıyorum ama bi yandan da yapılacakları mecbur yapıyorum, dün ağır işler yaptım, bugün sandalye koltuk falan sildim ondan sanırım. Pazartesi kuran okutacam ya evde nerden baksan 50 kişi ağırlayacam, zaten obsessive compulsive yani temizlik takıntısı var bende offf neyse ki bitti. Sen de dinlen bi süre, şimdi kociş hizmet etcek bana çay falan o yapacak :)

hehehehee hobini sevsinler senin saldım çayıra mevlam kayira

ayyyy kızlar bişey diyimmi bu topic beni nasıl rahatlattıysa hiç aklıma bile gelmiyor bu oldu mu oldu mu sorusu çok şükür işlerde yoğun inanın adetima 13 gün var normalde mikmik sonrası test yapmayı hobi edinmiş biri olarak çok mutluyummmmmmmm odaklandığım tek şey MİKMİKMİKMİKMİKMİKMİKMİK

ohhhhhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk... Allah arttırsın... Bende birazdan yemek hazırlıcam

bebeğim ben de senin gibiyim yaaa, geçen ay öldüm bittim oldu mu acaba diye hatta şartlandım o kadar hayal kırıklığı yaşadım şimdi rahatım gerçi itiraf etmek gerekirse mensime 5-6 gün kaldı karnımda kelebekler uçuşuyo azıcık heyecanlandım gibi :)

kızzzzzzzzzzzz az kalmış Beni de heyecanlandırdın Yok bebeğim heyecan yapma besteciler gelsin kafan dağılır bayılıyorum o bestelere kocişime de söylüyorum delisiniz siz diye dalga geçiyor...

kuzuuummm yaaaaa ahh ahhh is falan yapmayin bu saatten sonra kiyamam sizeee..bol bol dinlenin ayaklarinizi ve belinizi her daim sicak tutun

tatlım napim ben aşırı titizim temizliğe gelen kadının temizliğine güvenmiyorum o gidiyo ben peşine aynı işleri yapıyorum tekrar. o da yoruyor işte ama evim mis gibi ohhhhhhh değdi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…