hehehehee hobini sevsinler senin
siyaha alisinca bu cok acik renk geldi ama alisirim herhalde
Saclarim böyle oldu kızlar:26::26::26:
Ay bebeğim nolur dikkat et ya. Yatıyorum iki saattir. Hala ağrıyor biraz. Aman diyim adete kadar temizlikte falan agır şeyler yapmıyalım
hehehehee hobini sevsinler seninsaldım çayıra mevlam kayira
mikmiklememiz lasim sateennOvu donemine giriyoruuuumm
gercekten gusel mi yaa
siyaha alisinca bu cok acik renk geldi ama alisirim herhalde
ohhhhhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk... Allah arttırsın... Bende birazdan yemek hazırlıcamdikkat etmeye çalışıyorum ama bi yandan da yapılacakları mecbur yapıyorum, dün ağır işler yaptım, bugün sandalye koltuk falan sildim ondan sanırım. Pazartesi kuran okutacam ya evde nerden baksan 50 kişi ağırlayacam, zaten obsessive compulsive yani temizlik takıntısı var bende offf neyse ki bitti. Sen de dinlen bi süre, şimdi kociş hizmet etcek bana çay falan o yapacak :)
valla güzel olmuş kızzzzzgercekten gusel mi yaaIsiltili kahve kolestonun canim:26:
kuzuuummm yaaaaa ahh ahhh is falan yapmayin bu saatten sonra kiyamam sizeee..bol bol dinlenin ayaklarinizi ve belinizi her daim sicak tutun
ayyyy kızlar bişey diyimmi bu topic beni nasıl rahatlattıysa hiç aklıma bile gelmiyor bu oldu mu oldu mu sorusu çok şükür işlerde yoğun inanın adetima 13 gün var normalde mikmik sonrası test yapmayı hobi edinmiş biri olarak çok mutluyummmmmmmm odaklandığım tek şey MİKMİKMİKMİKMİKMİKMİKMİK
aynen bendeee ohhh sirf hobi icin yapiom oldu mu olmadı demek yok belirti yok test yok
ohhhhhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk... Allah arttırsın... Bende birazdan yemek hazırlıcam
kızzzzzzzzzzzz az kalmışbebeğim ben de senin gibiyim yaaa, geçen ay öldüm bittim oldu mu acaba diye hatta şartlandım o kadar hayal kırıklığı yaşadım şimdi rahatım gerçi itiraf etmek gerekirse mensime 5-6 gün kaldı karnımda kelebekler uçuşuyo azıcık heyecanlandım gibi :)
teşekkür ederim canım uzun zamandır siyah kullanıyordum değişiklik olsun istedim baya değişik oldu
aynen bendeee ohhh sirf hobi icin yapiom oldu mu olmadı demek yok belirti yok test yok
bu gece kırmızı formasiyla hicran sahalardaaaa
kuzuuummm yaaaaa ahh ahhh is falan yapmayin bu saatten sonra kiyamam sizeee..bol bol dinlenin ayaklarinizi ve belinizi her daim sicak tutun
ayyy evet az kalmiiiissss ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?